Hozzászólások
Boruto anime
DereX
A Byakugan az fekete-fehéren lát dolgokat, ő meg színesen . Nem is hasonlít a Byakuganra, nincsenek erek a szeme körül, stb.
Majd kiderül, mint az, hogy halott-e a hokage vagy nem.
 
bakod
szerintem se vallana a sorozatra hogy kinyírják Narutot. inkább más dimenzióban van vagy valami hasonló.

A szeme egyetértek valami hybrid lehet.
 
goku5
Azért is írtam hogy vagy valami kezdetleges vagy még fejlettebb ami még nem tökéletes és nem tudja hogyan is kell azt használni.
De amúgy tegyük hozzá hogy csak az egyik szemében van. így akár a másikkal együtt láthatja színesben is akár. Vagy tényleg fejeltebb és ezért színes csak a többi képességét még nem tudja használni.
 
bakod
Ez nehéz kérdés... Ahogy az is hogy mitől lenne fejlettebb? Szerintem egy mutálódott byakugan. Színesben lát de kevesebbet. Bár tény hogy fejlődhet még de az 1. Rész legelején se volt másabb. Pedig ott már pár év eltelt.
 
Dova
Még a részhez írva: Nagyon rossz így látni Narutot, hogy nincs ideje a családjára. Pedig tuti hogy ha valaki, akkor ő nem rossz szülő, ezt láthattuk a The Last végén is ahogy egyből játszott a gyerekekkel, plusz rengeteg képük van még mielőtt Hokage lett, azokon pedig teljesen rendben vannak. Ezért is rossz ez, hogy annyi meló van, hogy nem tud otthon lenni kb. soha. Mivel ez volt az álma, ezt gondolom jól akarja végezni, csak hogy ez ennyi energiáját emészti fel, az a baj.
Kíváncsi leszek a kapcsolatára a családdal a Boruto mozi utáni részekben, a mangában, hiszen elvileg Boruto is elfogadta a helyzetet ( bár szerintem még nem teljesen).
Ezt nem szerettem pl. a Korra legendájában anno, Aang is amilyen személyiség volt, hogy pont ő volt rossz apa, ami ki is volt mondva...érdekes.
Na mindegy reméljük változni fog a dolog, de Narutot akkor is mindig király látni amikor feltűnik! :D

Boruto szeme meg lehet hogy valami olyan mint Sasuke Rinneganja, egyszemes, mert csak féli Hyuuga. Bár elvileg Himawarinak meg mindkét szemén előjött...reméljük kiderül.
 
goku5
Narutóval kapcsolatban annyit hogy még Itachinak volt egy jó szólása tanácsa neki a háborúban. Mégpedig hogy ne próbáljon mindent egymaga megoldani. Bízzon meg másokban és kérjen segítséget. Pont ezt kellene tennie Hokageként is. Mi a fenének próbál mindent maga megcsinálni? terheljen le másokat is. Pl Shikamaru sem volt olyan fáradt szerintem a részben.

Amúgy a mostani részben tényleg jó volt ahogy nézte Himawarit (szemeit) majd rákérdezett a Byakuganra. Csak kár hogy pont akkor toppant be a fáradt Narutó.

Amúgy szerintem a Movie után Narutó is sokat változik. Szereti ő is a gyerekeit, csak az látszott rajta hogy nem tudja hogy közeledjen hozzájuk mit mondjon. Ez azért a film végén már megváltozott.

De amúgy a részeb az egyik legjobb beszólás akkor is Temarié volt!! Pont ő aggódik a Nara klán miatt!
 
bakod
Na igen Shikamaru most megtudta mire vállalkozott Temari személyében. Viszont inkább az apának volt most igaza részben azért mert jól tudja milyen volt anno Naruto és ő is :D
 
Ugrás a fórumra: