Hozzászólások
Boruto anime
DereX
A Byakugan az fekete-fehéren lát dolgokat, ő meg színesen . Nem is hasonlít a Byakuganra, nincsenek erek a szeme körül, stb.
Majd kiderül, mint az, hogy halott-e a hokage vagy nem.
 
bakod
szerintem se vallana a sorozatra hogy kinyírják Narutot. inkább más dimenzióban van vagy valami hasonló.

A szeme egyetértek valami hybrid lehet.
 
goku5
Azért is írtam hogy vagy valami kezdetleges vagy még fejlettebb ami még nem tökéletes és nem tudja hogyan is kell azt használni.
De amúgy tegyük hozzá hogy csak az egyik szemében van. így akár a másikkal együtt láthatja színesben is akár. Vagy tényleg fejeltebb és ezért színes csak a többi képességét még nem tudja használni.
 
bakod
Ez nehéz kérdés... Ahogy az is hogy mitől lenne fejlettebb? Szerintem egy mutálódott byakugan. Színesben lát de kevesebbet. Bár tény hogy fejlődhet még de az 1. Rész legelején se volt másabb. Pedig ott már pár év eltelt.
 
Dova
Még a részhez írva: Nagyon rossz így látni Narutot, hogy nincs ideje a családjára. Pedig tuti hogy ha valaki, akkor ő nem rossz szülő, ezt láthattuk a The Last végén is ahogy egyből játszott a gyerekekkel, plusz rengeteg képük van még mielőtt Hokage lett, azokon pedig teljesen rendben vannak. Ezért is rossz ez, hogy annyi meló van, hogy nem tud otthon lenni kb. soha. Mivel ez volt az álma, ezt gondolom jól akarja végezni, csak hogy ez ennyi energiáját emészti fel, az a baj.
Kíváncsi leszek a kapcsolatára a családdal a Boruto mozi utáni részekben, a mangában, hiszen elvileg Boruto is elfogadta a helyzetet ( bár szerintem még nem teljesen).
Ezt nem szerettem pl. a Korra legendájában anno, Aang is amilyen személyiség volt, hogy pont ő volt rossz apa, ami ki is volt mondva...érdekes.
Na mindegy reméljük változni fog a dolog, de Narutot akkor is mindig király látni amikor feltűnik! :D

Boruto szeme meg lehet hogy valami olyan mint Sasuke Rinneganja, egyszemes, mert csak féli Hyuuga. Bár elvileg Himawarinak meg mindkét szemén előjött...reméljük kiderül.
 
goku5
Narutóval kapcsolatban annyit hogy még Itachinak volt egy jó szólása tanácsa neki a háborúban. Mégpedig hogy ne próbáljon mindent egymaga megoldani. Bízzon meg másokban és kérjen segítséget. Pont ezt kellene tennie Hokageként is. Mi a fenének próbál mindent maga megcsinálni? terheljen le másokat is. Pl Shikamaru sem volt olyan fáradt szerintem a részben.

Amúgy a mostani részben tényleg jó volt ahogy nézte Himawarit (szemeit) majd rákérdezett a Byakuganra. Csak kár hogy pont akkor toppant be a fáradt Narutó.

Amúgy szerintem a Movie után Narutó is sokat változik. Szereti ő is a gyerekeit, csak az látszott rajta hogy nem tudja hogy közeledjen hozzájuk mit mondjon. Ez azért a film végén már megváltozott.

De amúgy a részeb az egyik legjobb beszólás akkor is Temarié volt!! Pont ő aggódik a Nara klán miatt!
 
bakod
Na igen Shikamaru most megtudta mire vállalkozott Temari személyében. Viszont inkább az apának volt most igaza részben azért mert jól tudja milyen volt anno Naruto és ő is :D
 
fornetti2
Hát ez a rész egésze jó volt :D Nem tudom miért, de nekem a gyerekek személyisége még mindig jobban tetszik mint az előző generációé.
Ez a Boruto szeme dolog meg egyre érdekesebb, kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle :D
Az meg hogy Naruto elfoglalt, na puff sok mindenki elfoglalt, az a baj hogy ilyenkor mikor fáradtan hazajön az ember tényleg jól meg tudja bántani a családját azzal az apró dologgal, hogy egyszerűen nem fordít rájuk időt, ezt szerintem jól elkapták. Boruto meg szegény még mindig ödipusz- komplexusban szenved XD Hinata viszont nagy arc, tetszik a karaktere. :D
 
bakod
A 4. rész is marhára tetszett nekem :D végig nevettem az egészet. Azonban 2 dolog szemet szút:

1. Amit Boruto megidézett... Először azt hittem hogy a majomkirály volt az (a 3. idézte őt) de egyértelműen kígyószerű volt. Igazából most se tudom eldönteni milyen tekercsbe írhatta bele a nevét....

2. Úgy néz ki az új diák Orochimaru fia... Nem is kérdezem ki az anyja mert ahogy őt ismerjük, Orochimaru az apja és az anyja is egyben :D + Ezek szerint hozzá tartozott az a fura aura ami más gyerekeket megszállt?
 
Papirtigriske
Nekem az idézett lényről elsődlegesen Zabimaru ugrott be, gondolom túl sok Bleachet néztem. Ez a formája konkrétan: http://vignette3....-prefix=en xD
Plusz még azt tartottam furának, hogy mikor az a Doton technika elzárta a csajok elől az utat, Chou-Chou az Akimichi féle technikát használta, de ezen az alapon nem lett volna egyszerűbb, ha Sarada szétüti az egészet? Bár meg kellett mutatni Chout, oké. Egyébként a trailer alapján kissé konkrétabb harcra számítottam. A végén Konohamaru szépen szétbarmolta az Akadémiát, mert a nyakamat rá, hogy az a Rasengan volt.
 
Foxx666
Konohamarut miért kellet így megváltoztatni?nekem a régi jobban tetszett.
 
goku5
Egész érdekes kis rész volt. Bár valahogy itt már kezdenek kicsit túl gyorsan haladni már. Azért még Narutóék se voltak ilyen jók. Na meg nem tanultak ilyenek még ilyen fiatalon.

Amúgy az idézett állatról: Szerintem az tuti hogy nem kígyó volt. az inkább tűnt csak valamilyen csápnak aminek szája is volt. Valamilyen szörny egyik testrészének. Nem is hasonlított egy kígyóra max annyiban hogy hosszú volt és szája volt.

Amúgy tényleg Konohamaru is sokat komolyodott. Bár érdekes hogy ő is varangyidéző lett. Gondolom Narutó tanította neki.
Bár az nem tetszett hogy Borutó annyira kígyós akar lenni. Jobb lenne követné az apját és varangyidéző lenne nem pedig Sasukét és kígyó. Így maradna mindkettőből valami. Ne Narutós viselkedésű Sasuke legyen.

A harcról a nemekben tényleg hallva másra számítottam. A fiúk feláldozzák magukat a lányok meg összedolgoznak. Egyértelmű ki a jobb. A zászló meg jó helyre került pont abba a kézbe ahova való. Tényleg hasonlít Hinatára.
 
dxdominik
Srácok szerintem ami Boruto-nak van Kekkei Genkai az valami féle Tenseigan lehet
Mert ha bele gondoltok Naruto Otsutsuki vér vonalát viszi addig Hinata meg a Hyuga vér vonalat.
Érdekes dolgok lesznek itt kíváncsian várom miket tudnak összekombinálni kihozni mindent a jövőben na meg azok a tetkók?? :D
 
fornetti2
Hát úgy tűnik ez így megy, egyik rész nem jön be annyira, a következő pedig igen.
Szerintem az egyébként jó hogy boruto ilyen sokban nem hasonlít narutora. Az az élőlény pedig amit megidézett, hát fura, egyre több a rejtély és eddig semmire se kaptunk választ :S Kiváncsi vagyok a filmet hogyan iktatják be, már most olyan sok minden van ami ott egyáltalán nem is merült fel... :S
 
bakod
viszont nekem így előzetesen 4 rész után izgalmasabbnak és jobbnak tűnik mint a Naruto- Naruto Shippu volt.... igaz azokat a 60-70%os filler tartalom rontotta le... Igen én mindkettőt végignéztem emiatt nyugodtan állítom ezt (Bár a novellek feldolgozása jó hogy megtörtént). Remélem a Borutot nem viszik el a filleres irányba.
 
Ugrás a fórumra: