Üdv,a videók letöltésénél a mega-n nincs fent a 15.rész.tudnátok pótolni vagy az szándékosan nem került feltöltésre?
válaszokat előre is köszönöm
[Naruto-Kun Projekt] Black Cat anime
Életem szerintem egyik legnagyobb élménye volt ez az anime.
Imádtam minden egyes percét, és körülbelül voltam 13-14 éves.
18 évesen újranéztem, és akkor is nagyon tetszett, úgyhogy lassan megint érik így 21 évesen, hogy nekileselkedjek újra.
Mindenkinek nagyon tudom ajánlani, mert minden pillanata mestermű. És az opening... mai napig eszembe jut csak úgy a semmiből. Sőt, neki is állok, megnézem ismét
Igen. Az eredeti vetítések során 23 részt adtak le, és csak később, a DVD-s kiadásra került rá a 24. rész (ami valójában a 15. rész...). Hamarosan tervezzük elővenni a sorozatot, és kap egy kis ráncfelvarrást is, valószínűleg az összes feliratot újra kell fordítani valamilyen szinten. :/
Annó amikor megnéztem ezt a sorozatot ( van már vagy 5 éve biztos ) az elején nagyon tetszett de aztán nekem akkora kavarásnak tűnt az egész hogy semmit nem értettem belőle. Gondolom van neki mangája, aki ismeri mindketőt az mondja már meg hogy az adaptáció volt ennyire összecsapot vagy csak az én felfogó képességemmel volz a baj.
Sajnos nem ismerem a mangát, de annyit tudok, hogy ez is a Soul Eater, az Akame ga Kill! valamint az első Fullmetal Alchemist (és még sorolhatnám) sorsára jutott: az utolsó pár rész anime-eredeti, tehát nem a manga eseményeit dolgozza fel. Vélhetően annó futó sorozatként beérte a mangát, de sajnos ennek sosem készült 100%-ban mangahű feldolgozása.
Ugrás a fórumra: |