Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
[Naruto-Kun Projekt] Nanatsu no Taizai anime
Futzy
Huh ez komoly rész volt. Nem tudom hogy mi lesz most, de ha tippelnem kéne, akkor szerintem valahogy olyan erőhöz jut a 7 halálos bűn többi tagja is, amivel már felvehetik a versenyt. :D
 
bakod
Az első évad se volt semmi most viszont azta ... :D gondolom most jön képbe Elizabeth gyógyítási képessége, és így megmenti Meliodast, de tény hogy valami powerup nagyon kellene a másik 6 tagnak, mert még a kapitánynak is sok ez (bár jegyezzük meg, 1v2ben esélyük nem volt ellene. Ha az előző tündérkirály helyett más tag lett volna, már rég mindkettő halott lenne).
 
Avaren
Azért picit túlzás, hogy halott lenne mindkettő ha más lett volna. :D
Jó pár tagtól még nem is láttunk kb. semmit. Most is csak annyit, hogy Zeldrisnek elég 1 mp hogy levágja Meliodas kezét.
Vagy Estarossának elég az egyik keze bármiféle technika nélkül, hogy megállítsa Meliodas híper-szuper támadását. Derierinek is csak folyamat ütnie kell és egyszer tuti eljut arra az erőszintre. ( gyorsasága megvan ahogy láthattuk )

Szerintem Escanornak nem kell Powerup, mert ő maga a Powerup. xD
Egyszerűen csak peche volt, hogy éjszaka volt. :D
De igen a többiekre ráférne kis tuning.
 
Durzo
bakod írta:
gondolom most jön képbe Elizabeth gyógyítási képessége, és így megmenti Meliodast


Nem túl nagy spoiler, de azért minden esetre.
Nem ő fog segíteni, de a harc után lesz majd egy ölelkezős Melizabeth jelenet.
 
burn3000
Estarossán és Zeldrisen kívül bármelyik másik két taggal letudna Meloidas 2-1 be harcolni és nyerni is. Amikor a full countert használta meg is szólalt "Dreyfus" ,hogy megint ő miatta bukik el a klán? Gondolom egy elég erős full counterrel mindenkit legyőzött a régi csatában. Ha jól tudom a teljes erejének még ez is csak a 50% -a volt Meloidasnak :D Kiváncsian várom a következő részeket.
 
DarkSider
Már csak 4 rész van hátra ebből az évadból :/
Escanor
Remélem sok kerül Escanor harcára :D

Ez a mostani Ban megvillanást is szépen adaptálták a mangából.


Nem azért vagyok itt, hogy beilleszkedjek a világodba, hanem azért, hogy létrehozzam a sajátomat.
 
Avaren
Nem volt rossz rész, de számomra még mindig a 19. volt az évadban a legjobb. :D
Ezt a rész kellett volna megtenni évadzárónak had egye a fene az embereket a 3. évadig. xD ( semmi gonoszság :D )

Nem értem az anime készítőit amúgy miért nem tudják megrajzolni mikor a parancsolatok repülnek a démon szárnyaikkal, folyamat kihagyják azokat a részeket az évadból, pedig tök hangulatosak. :(
 
burn3000
Nagy kérdés fickók. 24 részes ez az évad? Ha igen akkor gondolom ebbe a maradék 4 részbe már nem sok minden fér bele . Tehát akkor majd a 3.évadba lesz a nagy csata is. Nyílván Meliodast valahogy visszahozzák és akkor talán az még belefér most . Lehet valamit tudni arról ,hogy ha vége ennek mikor lesznek újra részek ?
 
Avaren
Nagyon is sok minden fog történni ebben a 4 ( 3, ma jött ki a 21. ) részben. :D
Senki se tudja mikor lesz új rész. Majd kiderül lesz e 3. évad bejelentés az évad végén.
 
Morbyd
Hát ha nekem valaki pár hónapja azt mondja, hogy még az Escanor vs Esta harcot is bezsúfolják ebbe az évedba, kinevettem volna :D Mérget vettem volna rá, hogy Meli halálával ér véget az évad. Na de remélem jól megcsinálják ezt a harcot, ha legalább annyi erőt beletesznek mint a Meli vs Jikai harcba, akkor probléma nem lesz :)


i.imgur.com/KHr3N3S.jpg
 
Avaren
Közeledik a harc amit mindenki annyira várt. :D
 
bakod
Ez a két rész is mi volt :O basszus... az Escanor vs Esta harcot már nagyon várom.
Az viszont még durvább hogy Meliodasról rengeteg mindent megtudtunk most. Ha már a következő részben visszajön.... ó basszus már csak 3 része van az évadnak :(
 
Ugrás a fórumra: