Hozzászólások
One piece. Ki nyerne harcban ?
Jon
Váó, ez a földelés gondolat már Oda-szintűen kreatív :D El is tudom képzelni.
Szerintem is Doffy nyerne, de közel sem egyértelműen... Enel rohadt erős volt, csak a támadásai nem hatottak Luffyra. Képzeljétek el mondjuk Aokijit, ha nem használna valaki ellen a jég...
Nem mondom, hogy admirális szinten van Enel, de az biztos, hogy közel van hozzá.

És egyébként persze, ha azt nézzük, akkor biztos, hogy Boa nyerne, hiszen Sanji inkább meghalna, csak ne üsse meg :D De gondolom nem ebből a szempontból nézzük a dolgokat.


i.imgur.com/IVCya8P.jpg
 
Sanji
Valahogy fejben ezt a két karaktert mindig összepárosítottam egy harc erejéig. Egy bitang erős logia + megfigyelés színe, kontra egy kreatív paramecia tank karakter + hakik. Szerintem kreatív és látványos harc lenne, ez a földelés, mint ötlet nekem is tetszik. Mindezek ellenére én is Doffyt tartom esélyesebbnek, mert hiába egy ilyen bitang erős képesség mint a villám, a fegyverzet színe, és a király akarata esélyesebbé teszik Doffit. Nemhiába, Zoro és Sanji a bizonyíték rá, hogy démongyümölcs nélkül is lehet valaki nagyon erős a One piece világában, bár Doffynak van, de akkor is :D
 
dungeonlord
Valóban nehéz megmondani,hogy ki az erősebb. Igazából én a logiában nagyobb erőt látok,mint a hakiban.
Az igazi kérdés inkább az, hogy Enel mennyit fejlődött 2év alatt.Skypiea Enel alapján Doffinak adom a győzelmet. Azonban helyszín függő,mert Enel képes felhő mentesíteni.(Most ezt nem tudtam másképp fogalmazni xD)Így Doffi nem képes repülni és hátrányban van .Másik pedig Enelnek van olyan támadása(Az áram gömbre gondolok)ami ellen rendkívül nehéz védekezni és nem hiszem,hogy a haki elég lenne.Ha Enel trollkodik föntről,akkor az egész harc döntetlen lenne.
Enel megfigyelés színe az egyik legjobb az Opban. Mindenesetre egy 55%Doffi saccolok.
Kövik:
3admirális(Akainu,Kizaru,Aokiji) vs 7 régi szamuráj .(Blackbeard nélkül)
Garp vs Rayleigh
Magellan vs Doff család (Doffival együtt)
Szerkesztette: dungeonlord - 2017.01.12. 19:54
 
david56
Sziasztok nem tudom hogy volt e már ha igen egy linket akkor meg keresem de engem egy Zoro vs Rayleih harc érdekelne :) mit gondoltok :) a volt kalóz király első tisztje a leendő kalóz korály eslő tisztje ellen.
 
Paidion
Ha most még nem is, de Wano után szerintem már biztosan Zoro győzne, de azon se lepődnék meg, ha már most is. Elvégre Rayleigh öreg, s bár szépen fenntartotta Kizarut, azért ki is merült, Zoro pedig biztosan már most is legalább addig talpon maradna, amíg Rayleigh-t ki nem fárasztja, onnantól pedig nyert ügye van.

Ráadásul szerintem Luffy erősebb lesz majd Kalózkirályként Rogernél, ahogy Zoro is Rayleigh-nél (a fiatalnál). Persze nincs erre bizonyítékom, még csak érvem se, de valahogy úgy érzem, hogy Luffyék majd akkor erősebbek lesznek, vagy ha nem is erősebbek, de van bennünk (vagy lesz bennük) valami olyan plusz Rogerékhez képest, ami kelleni fog ahhoz, hogy majd Kalózkirállyá válhassanak. Roger idejében azért könnyebb volt valószínűleg, és remélem Oda nem viszi el az egészet abba az irányba, hogy Luffyék tökéletesen Rogerék megfelelői. Tetszik, hogy vannak analógiák, és remélem továbbra is lesznek, de a tökéletes azonosság szerintem inkább már káros lenne.

szerk.: Jobban átgondolva, azért Luffy lett hasonlítva Dragonhoz és Shankshez is, szóval azért nem lehet azt mondani, hogy egyfajta "Roger-utánzat", meg Luffy bőven van annyira egyedi karakter, hogy senki nem gondolja OP olvasás/nézés közbe, hogy egyszerűen csak Roger hasonmása, sőt! Mindenesetre én örülnék, ha több Dragon, Shanks összehasonlítás lenne a jövőben.
Szerkesztette: Paidion - 2017.01.13. 22:45
 
Jon
Egyetértek teljesen a véleményeddel, csak... azért szerintem Rayleigh még mindig nagyon ott van a toppon. Persze, öreg, aztán igazából tudjuk, hogy még így is átúszta a calm belt-et. :D Szerintem jelenleg még ha szorosan is, de az öreg nyerne.
Persze ahogy te is mondtad, ez nem lesz már így sokáig.

3admirális(Akainu,Kizaru,Aokiji) vs 7 régi szamuráj .(Blackbeard nélkül) (Szamuráj? WTF? Gondolom a Shichibukaira gondoltál. Figyelhetnél ilyenre dungeon.)
Tehát, a 7 "eredeti" shichibukai: Crocodile, Moria, Hancock, Jinbei, Kuma, Doffy, Mihawk (fú, azért ez így kimondva, klasszikus névsor :D ).
Szerintem az egyedüli, aki 1v1-ben leverne egy admirálist, az Mihawk. Tehát marad 2 admirális 6 emberre, ha Mihawk egymaga lefoglal egyet, márpedig ez a logikus. Doffy nem sokkal marad el egy admirálistól, Kuma sem (ha egyáltalán elmarad). Ők ketten együtt szerintem kivesznek még egy admirálist. Jinbei sem gyenge, az is biztos, és valószínűleg Hancock sem, és ha nem is bírnának el egy admirálissal, még mindig ott van Moria és Crocodile.
Amikor a kérdést megláttam, szinte azonnal kijelentettem magamban, hogy az admirálisok, de így leírva sokkal inkább afelé hajlok, hogy a 7 shichibukai. És azért ez így rögtön más megvilágításbe helyezi Marinefordot is, ha belegondolunk, és azt a tényt, hogy egy Yonkou ellen össze kellett hívni az összes admirálist, aladmirálist (+Sengoku és Garp) és az összes Shichibukait (még ha aztán a fele nem is az ő oldalukon harcolt :D).

Garp vs Rayleigh
Fúha, hát, ez egyrészt persze meghatározhatatlan, mert egyik erejét sem ismerjük a fénykorában, de azért valami fogalmunk lehet. Rayleigh szerintem fénykorában egyértelműen erősebb volt egy admirálisnál, de az a helyzet, hogy szerintem Garp is. De ha azt veszem, hogy Shikkit Garp és Sengoku együttes erővel tudták csak legyőzni... Roger pedig biztosan erősebb volt Shikkinél, és Rayleigh szerintem meg nem lehetett sokkal gyengébb Rogernél.
Először döntetlent akartam mondani, de talán ez mégiscsak inkább Rayleigh. De egyáltalán nem vagyok benne biztos... Garp ereje nagyon durva lehetett, a kis utalásokból legalábbis erre lehet következteni.
Nem tudom.

Magellan vs Doff család (Doffival együtt)
Azért Magellán akármilyen brutális is, az egész Doffy család szerintem lazán elbánna akárkivel a világon, ha együtt mennek egy ember ellen (na jó, egy Yonkouval szerintem nem).
Úgyhogy azért ez egyértelműen Doffyék.


i.imgur.com/IVCya8P.jpg
 
david56
Igen a három admirális vs shichibaki taod teljesen egyet értek veletek ami pedig zorot illetti szerintem egy erősebb ellen fél s meglépi azt a szuntet wano országa kecsegtet számomra egy új technikával zoronak mert háta szamurájok országa hol máshol szerezzen új képességet ja nem ott.

Egyesítve 2017.01.14 10:25:43:
És köszönöm a gyors választ :)
Szerkesztette: david56 - 2017.01.14. 10:25
 
Hiei
Hancock szerintem egész biztos, hogy legyőzne egy admirálist. Soha a büdös életbe nem tűrnének meg egy egész kalóz országot pár napnyi útra a főhadiszállástól, ha nem lenne elég erős. Még Mingo is az új világban tette ezt ráadásul zsarolta a Égi sárkányokat. Smokerrel csak játszott és momentuma nem volt ellenne a füstösnek. Rendelkezik a király akaratával is, míg az admirálisok nem ez már önmagában jelent valami. Arról nem is beszélve, hogy gyakorlatilag 80 millás vérdíjjal Shichibukai lett, szóval már igen korán felkeltette a kormány figyelmét.
Ha csak az admirálisok harcolnának egyértelműen a Shichibukai oldal nyerne. Még hozzá könnyedén.
Ha ehhez vesszük, hogy a három Yonkou ereje akkora mint a tengerészeté és a Shichibukaié együtt, akkor azért az sokat nyom annak a hétnek az értékén.
Fujitorát-val már más a helyzet őt valahogy zsákba macskának érzem. Ő szerintem iszonyatosan erős.
 
Ayito
Engem egy gear forth-os luffy vs Fekete szakáll (ő két év előtt )
Amúgy a régi shibukai (remélem jól írom ) a három admirális ellen győzne: jó nagy létszám előnybe vannak és minden shibukai kb ugyan olyan szinten van mint admirális legalább is szerintem
 
Gokudera
luffy vs Fekete szakáll (két év előtt )

Véleményem szerint Luffy gear fourth-ban lazán legyőzné. Fekete szakáll mondta hogy amit megevett gyümölcs az a legerősebb gyümölcs , viszont tehetetlen a fizikai támadásokkal szemben így Luffy támadásai Hakival felszerelve kiütné.

kicsit tovább gondolom (ez nem tartozik a harchoz) luffy vs Fekete szakáll mind ketten jelenlegi állapotban, a rengés gyümölcs miatt húzósabb volna a harc sokkal de akkor is Luffynak adom a győzelmet 1 v 1-ben. Mert fekete szakáll kalózok ellen viszont kellenek a szövetségesek és beosztottak
 
Excalibure
Hűha nos hát az utolsó három hozzászólást olvastam és hát tisztelem a véleményeteket de nem tudok egyet érteni velük teljesen.
Hiei: hancock iszonyatosan erős ,szerintem legyőzne egy admirálist.
Hmm hát ha csak nem a kővé dermesztő tulajdonságára gondolsz más dolgot nem tudok elképzelni ami miatt erős lenne. Hakit használ ugyan de szerintem gyerekcipőbe van vele vagyis nem elég erős, a másik kérdés hatna e a kővé dermesztés egy admirálison mint tudjuk Luffyn nem hatott,Mása nem igen van úgy ,hogy nem tudnám elképzelni ,hogy leverne egy admirálist, a vérdíját is max 3-400millióra saccolnám, inkább a trükjeivel és fortéjaival birom elképzelni mint a kővé dermesztés,de csatában gyenge.
Ayito:A régi Schibukai három admirálissal szemben győzne.
2 Hát nem tudom ha a régi admirálisokat vesszük alapul talán bár nem becsülném le Aojiki fagyasztását mert mindenkit szétfagyasztana.
Ha az új három tagot nézzük Fujitora is nagyon erős és ne feledd az új Admirálisról a "Zöld bikáról" semmit se tudunk szinte ki tudja milyen erők birtokában lesz.
Gokudera: Mostani Luffy megverné a két évvel ezelőtti Feketeszakállt.
3 Igen ,igen talán de ha elveszi a képességét Luffynak hogy ne tudja használni a gumit lehet át se tud menni gear 4 be.Van egy jelenet ahol Doffy megrúgja a Szalmasapkást és rácsodálkozik,hogy nyúlik luffy teste annak ellenére,hogy kemény a Hakija miatt,ha meg nem tudna átmenni gear 4 be az gáz, de mondok még valamit 2 be se bíirna erről ennyit:S. na meg még ott a rengés gyümölcs, Luffy Hakija magába meg még nem elég erős ehhez.
Szerkesztette: Excalibure - 2017.01.29. 20:38
 
david56
Igen most még Luffy nem áll készen Fekete szakállra de a két évvel ezelőtti Lufy sem ne feledjétek Fejete Szakáll elverte Ace-t ugy kapták el a tengerészek, s Ace akkor erősebn volt Luffynál. Nekem még az jutott eszembe hogy ha Fekete Szakáll harcolna Brookal és semlegesteno Brook gyümi képességét akkor Brook meghalna?
 
Excalibure
Hmm lehet bár ezt nem fogjuk megtudni ugyanis erre nem fog sor kerülni:D:D
 
Jon
Ez egy jó kérdés. Chopper meg elveszítené a tudatát? :D Érdekes, el tudom képzelni.
Hancock szerintem sincs admirális szinten, egyértelműen nincs, de erre nincs bizonyítékunk, majd kiderül.

Luffy a 2 évvel ezelőtti Feketeszakáll ellen tolna egy jó meccset, az már biztos. Hasonló erősek lehetnek, és ezt csak azért mondom, mert legyőzte Ace-t, mert amúgy nem mutatott olyat (szerintem) amivel lenyomhatná a Gear4-et. Persze, a feketelyukas képessége elég szívatós, de igazából itt az a kérdés, hogy el tudja-e venni Luffy képességét. Mármint, persze el tudja, de vajon akkor amikor elveszi, tud-e bevinni neki akkora ütést-csapást, hogy megverje, mert ha Luffy kikerül, akkor egy King Kong Gun simán elintézheti a rohadékot, főleg, hogy jobban érzékeli a fájdalmat.
A mostani Feketeszakáll ellen viszont Luffy még esélytelen, ez egyértelmű.


i.imgur.com/IVCya8P.jpg
 
Paidion
Law vs Jinbe?

Véleményem szerint Jinbe, és hát itt megint oda lyukadunk ki, hogy a monster trio-t mennyire borítja a jövőbeni új tag. Hiszen Law-t Sanjinal erősebbnek, Zoronál viszont gyengébbnek érzem, viszont Jinbe szerintem verné Law-t, ergo Sanjit is vernie kéne (hiszen Law erősebb Sanjinál), ez pedig borítja az erőviszonyt Luffyéknál. Feltéve persze, ha csatlakozik, de azért ez elég valószínű.

Aztán az is lehet, hogy túlgondoljuk ezt a monster trio-t, bár azt nagyon nem szeretném, ha Jinbe tagként szándékosan gyengítve lenne, hogy megmaradjanak az erőviszonyok.
 
Ugrás a fórumra: