Hozzászólások
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Aizen
C17 sose harcolt Vegitával, az C18 volt, akit egy ASSJ Vegita hülyére vert volna, mint ez el is hangzott a mangában. Már első formás Cell is erősebb volt a testvérpárnál. Nem még SSJ2. Ikszdé
 
laszlo222
Kzo, mi az, hogy nem erősödtek sokat?
- Eleve a Zamasu elleni küzdelemben, Vegita látványosat erősödött egy kis időkamrás edzéssel.
- Ugyanúgy a Hit elleni visszavágón Goku érezhetően túlszárnyalta az első találkozásuknál mutatott erejét.
- De lehet mondani a KaioKent. Az elején még nagyon nyögni kellett az előhívásáért. Mostanra Goku a lehető legtermészetesebben csinálja.

Igenis látványosat erősödtek Vegitával. Az már az én személyes véleményem, hogy az utóbbi hetekben helyezték Vegitát egyértelműen Goku mögé a készítők. (Nem mintha eddig nem lett volna mögötte) Goku rengeteget tanult a haverok elleni harcokból, míg Vegita lustálkodott.

És ami nagyon fontos: Kezdik egyértelműen kimaxolni a kéket. Hetek óta mondom, hogy lassan tényleg nem tudnak hova erősödni kékben.

Az egyetlen kérdés, hogy Goku az újfajta KaioKennel nyeri-e meg a tornát, vagy az sem fog működni és szintet lép. Ez a két fajta verzió létezik a torna eldöntésére. Felejtse el mindenki az olyan badarságot, hogy majd Gokun és Vegitán kívül (jóindulattal még Gohan) lesz esélye másnak a torna megnyerésére tőlünk. De Vegitát soha nem fogják Goku elé helyezni, így ismétlem magam:
Az egyetlen kérdés, hogy Kaioken or új szint fog-e dönteni Gokunál. Rajta kívül csak Gohanra látok esélyt, hogy nagy szerepe lesz a legvégén.
Szerkesztette: laszlo222 - 2017.04.21. 11:22
 
goku5
C17 annó csak egy átlagos ssj1-el ért fel. Cel-t aki C17 és C18 erejét még hozzátette a sajátjához sem volt elég erős egy ssj2-höz.
Buu meg nem ért fel az ssj3-hoz.Inkább csaj ssj2-höz. az inkább Kid Buu volt.
Azóta Gokuék rengeteget edzettek.
Mikor már csak elérték a ssjb-t az messze felülmúlta a ssj3-at. (hosszú kategóriákkal) azóta is rengeteget erősödtek. Minden egyes ellenfelük estében látható volt.
 
deadtom
De milyen érdekes, hogy a super eleje felé mondta Vegita, hogy már a határaikat súrolják és sokat kár nem tudnak erősödni. Ehhez képest nagyon kinéz már nekik egy új szint, legalábbis Gokunak biztos. Csak csinálnák meg tényleg jól, ez a hajszínváltoztatgatás annyira nem jön be.
 
laszlo222
deadtom, ha lesz új szint, akkor én a fehérre tenném a pénzemet. Zamasu előtt már voltak hírek, hogy egy jövőbeli ellenfél fehér lesz, így Gokuéknak a kék szín lett. Ez a fehér meg Zamasu volt ugyebár.

Jiren színe pedig ahogy látjuk, a piros lesz. A piros vs kék - fehér. Eléggé elüt egymástól, ami pozitívum.
 
Kzo
Az én véleményem szerint akkor sem furcsa, hogy C17 ellenálljon SSJB Goku kamehame-jának. Ha ő is edzett akkor simán erősödhetett annyit, hogy félig-meddig felvegye a harcot Goku ellen. (illetve azt fenntartom, hogy Goku nem 100%-erőbedobással harcolt egyik ellen sem, mert nem az a célje ezzel a "teszttel";)

Meg a készítőnek muszáj felhozni a harcosokat erőszintben egy kicsit, mert hiába a jó taktika, ha egy kisebb szélvihar elsodorja a gyengébbeket. Attól, hogy ez néhány embernek a szemét szúrja..hát sztem leszarják a készítők.
 
shrek11
deadtom írta:

De milyen érdekes, hogy a super eleje felé mondta Vegita, hogy már a határaikat súrolják és sokat kár nem tudnak erősödni. Ehhez képest nagyon kinéz már nekik egy új szint, legalábbis Gokunak biztos.

Igazából olyan sokat nem is fejlődtek,Goku ütőkártyája a Kaioken,az nem igazán szintlépés,csak időleges erőnövelés,ami ugye elég káros is,szerintem azt fogja valahogy kimaxolni(mangában meg Vegeta a Piros-Kék kombóval trükközik az sem erőnövelés,inkább taktika).

A Goku felhúzza a barátait lelkileg dolog aranyos mint teória,de emlékezzünk vissza a 6-os univerzum elleni csatára,Piccolonak sem igazán hazudott vagy próbálta kedvre deríteni Frost ellen,megmondta a véleményét,Piccolonak nem volt esélye és kész,ez nem esett neki jól,de Gokut nem érdekli az ilyesmi,jó szándékú de egyben brutálisan őszinte is. :)
Itt egyszerűen teszteli őket,hogy elég jók-e,meg szoktatja kicsit a népet az "igazi" hatalomra. XD
Ennyi az egész.

C17 meg bárhogy nézem újra a részt nagyon táp,Goku elmondja,hogy nem akart Blueba változni,de muszáj volt tehát még valszeg az SSJ3 sem lett volna elég 17-hez,ami a Z-s erőszinteket tudva elég nagy facepalm,de ha Friezát felhúzta a mester a Bluehoz,akkor C17 már nem olyan nagy meglepetés,mivel ő jóval erősebb volt nála.
Ezt lekell nyelni úgy néz ki. :D
 
KingBradley
Tényleg nem értem!
Magyarázzátok már el nekem!
Miért gondoljátok úgy, hogy Goku és Vegeta blue formája az egy és egyetlen, más meg se közelítheti? :D
Tényleg van olyan, hogy esetleg egyesek nem tudnak elaludni, esetleg szemrángást kaptok, ha bármely más karakter többet mutat magából, mint amit a Z ben tudott?
Komolyan érdekel!
 
goku5
Ez a rész azt súgta hogy egy az egyben felvette a versenyt C17 Goku ssjb-val. Na ez nem tetszik. Nem hogy ellenlát neki C17 hanem felért vele.
Az a teória meg hogy hazudna a barátainak megint csak megdőlt már ezelőtt mert Krilin semmit nem ért Goku ssjb-je ellen. És ezt tudta is mégis harcolt meg megy a tornára. Buu más, mert ő eleve láthatta hogy ki milyen erős. Más meg eddig nem is volt. Piccoló is tisztában van kb mások erejével vele se játszaná le ezt pláne hogy Gohan hívta meg a tornára nem Goku. A többiek meg még sehol sincsenek.

C 17 meg tényleg magyarázza már el nekem valaki hogy pont ő családalapítás meg munka mellet ahol ilyen piti erejű emberek ellen kell harcolnia hogy és mikor hogyan erősödött így meg anélkül hogy bárki így észrevette volna, meg semmi látható jele lett volna. Pláne oka se igen volt megerősödni így na meg tanára sem. Környezetére is ügyelt. Ezekre kérnék érthető magyarázatot és akkor el is hinném a rész tartalmát.
 
Imperator
A Cell saga és a mostani események között hány év is telt el? Talán 10? Ez alatt láttuk akár egyszer is C17-et? Nem. Tudjuk azt hogy mit csinált abban a 10 évben? Nem. Azt tudjuk, hogy vadőrként dolgozik és családja van. Tudjuk hogy milyen régóta dolgozik vagy mióta van családja? Nem. 10 év rengeteg idő a sorozatban, és mivel ez idő alatt nem láttuk, akár az is elképzelhető hogy képezte magát egy ideig, lehet hogy kicsit észhez térítette hogy majdnem meghalt, és ő is elkezdte fejleszteni magát. És attól még hogy lett családja és munkája, az nem jelenti azt hogy ne tudná magát fejleszteni. Lassan mindenkinek van már családja, munkája, mégis tudnak időt szakítani az edzésre. Goku sem puhult el a traktorvezetésben. Elvégre mégis csak arról a fickóról beszélünk, aki kiirtotta a bolygó nagy részét.
 
Kurosawa
Itt inkább csak a sietséggel van baj,az szúrhatja a szemét többeknek. Illetve nekem. Nyilván Super szemmel kell nézni a Supert,nem DBZ szemüveggel és máris elfogadhatóbb,hogy a Blue ellen is helyt tud állni valaki.(egy ellazázott Blue ellen)

Ugye elég régen be lett már dobva ez a torna, gondolom a 10 fős koncepció se új keletű. Világos,hogy erősíteni kell a rég nem látott karaktereken,de ezt már a Champa vs Beerus torna után el lehetett volna kezdeni.
Mit tudom én míg Vegitáék Zamasut aprítják ,itt a jelenben a földön lehetett volna valami zseniálisan nagy szarkavaró állat aki ellen ki kellett volna állni Gohannak,Sátánnak közben veszélybe került volna Lapis féltett szigete ő is közbelépett volna stb. Elcsepegtették volna pár héten keresztül a Black saga keretében és máris koherensebb lett volna.

De ez így is nagy királyság lesz. :)
 
laszlo222
Mondta is a részben a (na most bajban leszek) a rúzsos szájú aladin dzsekis turbános fekete csávó Dendénél, hogy Gokuék annyira az istenekre fókuszáltak, hogy észre sem vették, mennyit is erősödtek a földön lévők.

Már megvan magyarázva, miért kapott nagy powerupot C17 és társai.
Szerkesztette: laszlo222 - 2017.04.21. 19:42
 
KingBradley
Pontosan! Az, hogy nem az orrunk előtt, a számnkba rágva mutatnak valamit, meg megtötténhet. :)
Dende toronybeli pajtása: Popo
 
laszlo222
Megjegyeztem Kingbradley haha
 
goku5
Popo tényleg mondott ilyet az tény. És azt sem vitatom, hogy sokat erősödhetett C17. Én csupán azt vitatom, hogy mennyit erősödhetett. Mert hogy Goku manapság már hasonló erős lehet alap formában mint annó a Z-ben volt C17. Most meg legalább olyan erős lehet mint most Goku ssj3-ban. Ezt tartom túlzásnak még a szuper szemüvegén keresztül is.
És igaz hogy ha valamit nem látunk attól még megtörténhet, de attól ez még túlzás. És azért a ki hol mint hogyan kérdések még mindig állnak nekem.
 
Ugrás a fórumra: