Hozzászólások
Boku no Hero Academia anime (Tilos a spoiler!)
bakod
Amivel semmi baj nincs amíg ezt a színvonalat hozza :) Legyen szépen kifejtve, de annyira hogy közben izgalmas legyen. Eddig ezt teljesíti.
 
linachan
Nagyon ott volt most is ^^ csak hamarosan vége a második évadnak :(
 
raptor9812
fűűha, hát nekem dögunalmas volt ez a rész hiába volt egy kis harc is benne. sebaj, bár hiányoltam azt hogy, többieket is bemutatthaták volna, nem csak Tsuyu-chant na mindegy. A következő részben megpillantjuk All for One-t érdekes lesz, illetve valami sulis gyaszki is lesz, jó rész lesz.


"History remebers kings, not soldiers"
 
bakod
Szerintem pedig nem volt ez rossz rész. Tény hogy azért a többiekről is jó lett volna infót kapni, de a Tsuyus szál is tetszet... az a "kawai" arc... na ott majdnem leestem a székről a röhögéstől :D

A kövi rész részben visszaemlékezés lesz. max 2 rész de inkább csak 1 -re számítok.
 
MrSouthpaw
A rész nem volt azért olyan unalmas de szórakoztató sem nézhető filler rész volt.
Az All Mightos sztori nem hinném hogy 2 részes lesz, ezt már megszokhattuk hogy elég gyorsan haladunk nem húzzák el, aminek persze örülök. Egy pár rész alatt eltelt 5 nap nem mint más animékben 5-10 perc telt volna el az izgalmasabb részeknék.
 
bakod
Ez is igaz és én is inkább az 1 részes visszaemlékezésre hajlok. Gondolom annyi elég rá hogy mindent lássunk amit kell.
 
linachan
Nagyon tetszett ^^ és nagyon várom a következő részt. Szomorú vagyok hogy hamarosan vége az évadnak. Nincs hír hogy mikor jön majd az új évad?
 
Tapion-sama
Hír még nincs. Ha az eddigiek szerinti tematikát követik, akkor 2018. április ^^


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
http://viharsziget.naruto-kun.hu
bakod
Remélem az évad végén bejelentik ezt. Attack on Titannál is ugyanígy csinálták. És valljuk be ebből nem elég ha csak 2 évadot kapnánk.
 
batai15
mit ne mondjak hogyha minden filler ilyen lesz jöhetnek simán.
Nagyon tetszik hogy rengeteg dologra kitérnek aminek van is értelme, például mikor jeans mondja bakugonak hogy mi az értelme a járórözésnek . ilyen kis apróságok amikre figyelnek nagyon jók ,
 
bakod
De Bakugo marha furcsa lenyalt hajjal... Persze az a kedves megnyugtató barátságos arckifejezése meg hangja még mindig megmaradt :D az marha jó kis jelenet volt xd
 
linachan
Bírom Bakugot csak nagyon beképzelt és a viselkedése miatt inkább a rosszak felé hajlik a személyisége.
 
chron
Szerintem pont azért nem lenne "jó rossz karakter", mert onnan is látszik, hogy tényleg jó ember, hogy ő úgy akart első lenni a sportfesztiválon is, hogy ténylegesen bemutatja, hogy ő az erősebb és teljesen ki volt akadva arra, hogy nem méltón nyerte el az első helyet, hanem mert nem engedte ki az erejét Todoroki, és így nem tudja, hogy ő nyert volna-e akkor is. Így nem fair. És szerintem egy gonosz nem feltétlen gondolkodik így. Ha meg esetleg később meg lenne lépve ez a dolog, hogy ő mégis gonosz lesz, akkor ő lesz Deku tökéletes ellenfele. I think :D Így meg marad addig rivális, Todorokival együtt.
 
raptor9812
Szerintem, ha nem lesz hiatus akkor bejelentik a 3.évadot is max nem 25 részes lesz. Ha meg lesz akkor 2 évet kell max várni, remélem így lesz.
Bakugo stílusa nem tetszik , de az becsületre méltó hogy úgy harcol hogy nem nézi le ellenfelét, nem hinném hogy gonosz lesz, de biztos megkörnyékezik :D
Szerintem simán kap 2 részt a visszaemlékezés ha bedobják a harcot is, bár ki tudja, nem tudom hogy milyen csavar lesz a végén, de még van 5 rész rá.


"History remebers kings, not soldiers"
 
Avaren
Hát a 3. évadnak is min. 24-25 részesnek kell lennie szerintem , hogy feltudja dolgozni rendesen a következő történetszálat. :D
 
Ugrás a fórumra: