Hozzászólások
UQ-Holder! manga
Chakra
145. fejezet

Még mindig azt gondolja, hogy "túl nagy erő". ^^ Sőt, most már tudjuk, hogy ha mentőhely nélkül aktiválódik a képessége, az még veszélyes is. ^^"

Cutlass személyiségváltozása komplett kórképet adnak az elmeállapotáról. Nem is tudom, melyik az ijesztőbb, ha a dilist játssza vagy ha mészárost. Bár a végén amikor véglet elgurult a gyógyszere, az nem volt semmi.
Mondjuk kihívta a sorsot maga ellen, mert amíg Kirie orra előtt tartotta a pengét, addig persze, hogy nem fogja Evangeline megtámadni, de ha felegyenesedik és magasra emeli a pengét, akkor szinte rajzolja is a céltáblát a saját hátára.

Azért sajnálnám, ha Cutlass "ennyivel" ki is íródna a történetből. Végre egy olyan negatív szereplő, akinek az esze és a képességei is megvannak ahhoz, hogy véghezvigye, amit akar. És még a történetbe is beleillik, van kapcsolata a főszereplővel, nem csak valami random "pokollá teszem mindenki életét" gonosz néni. :D

De mindezek dacára a bomba még mindig száguld a központi pályaudvar felé és dönteni kell, hogy 1000 vagy 10 000 000... Kivéve, ha nincs is második bomba, csak Cutlass átverése volt.
Hmm... Így belegondolva, még az is lehet, hogy Cutlasss direkt akarta olyan sokkal visszaforgatni az időt, hogy ő maga is új életet kezdhessen, vagy máshogy alakítsa az életét. Csakhogy ha Kirie nem mentőhelyhez megy vissza, akkor az emlékeket messze nem biztos, hogy vissza tudja vinni, hiába ér hozzá fizikailag valakihez. Így Cutlass is az emlékei nélkül menne vissza. Kivéve persze, ha a saját időmanipuláló ereklyéje nem játszik közbe... De ez most már nem téma, mivel Cutlass kicsit szétszórt lett...
Szerkesztette: Chakra - 2018.02.10. 12:33


"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
"Az igazi varázslat a szív bátorságából fakad. Fiúk és lányok, legyetek nagyravágyóak, mert egyetlen lépés is megváltoztathatja a világot!" - Evangeline, Mahou Sensei Negima
 
http://naruto-kun.hu/
bakod
"Ennyivel" :D bár nem tudom lehet hogy egy fake kart varrt vissza magának akkor lehetséges a visszatérése. Ahogy azt a támadást elnéztem Cutlassból még 1 sejt sem maradt.

Chakra az "csak" 1 milla nem 10 :) De tényleg csak átverés lenne? mondjuk ebben az esetben ha pl megsemmisítik a vonatot az 1000 emberrel, majd elárulja Cutlass Toutának hogy igazából nem is volt rajt bomba és hogy ő ölte meg az ártatlanokat, ráadásul a semmiért.... Amilyen elmeroggyant őrült volt (?) Cutlass simán ki lehet nézni belőle.


Winter is here.
 
Durzo
Mondtam, hogy Cutlass tervez valamit. És nem is akármit. Tetszett a fejezet
.
Mindenesetre megnézném Kirie fejét, ha kiderülne, hogy ilyet is lehet és Touta megkérné, hogy menjenek vissza az időben. :D

Amikor ezt írtam, nem is gondoltam volna, hogy önként ajánlja majd fel. Azt viszont jól tippeltem, hogy valamikor az elejére megy vissza mentőhely nélkül.

http://fanfox.net...45/24.html
Az a beszólás. :lol

http://fanfox.net...45/34.html
http://fanfox.net...45/35.html
Imádom, ahogy Touta a rossz"fiúk" lelki világára nem is gondolva marad örök optimista és ezzel szó szerint az őrületbe kerget másokat. :D

http://fanfox.net...45/36.html
http://fanfox.net...45/37.html
Nem emlékszem, hogy láttam volna már ilyen jelenetet jól megcsinálva. Csak el kéne vágnia a torkát, de helyette felemeli a kést, hogy az ellenségnek legyen ideje megtámadni. De itt legalább be lehet tudni annak, hogy épp elmebeteg volt.

http://fanfox.net...45/39.html
Mekkora lett volna, ha Eva itt azt mondja, hogy "Bocs... de épp próbálunk megmenteni 1 001 000 embert. Hangos vagy." :lol

Cutlassért viszont tényleg kár lenne. Jó karakter.

mondjuk ebben az esetben ha pl megsemmisítik a vonatot az 1000 emberrel, majd elárulja Cutlass Toutának hogy igazából nem is volt rajt bomba és hogy ő ölte meg az ártatlanokat, ráadásul a semmiért....

Nem rossz elgondolás, de ha úgy próbálják felrobbantani, hogy megállítják a liftet, akkor rögtön kiderülne, hogy nincs bomba. Szóval valószínű, hogy van.

Azért remélem, hogy megpróbálják hatástalanítani, vagy ha Touta fel tudja még venni a villámformát, akkor simán csak arrébb tudná vinni a bombát.

Szerk: Amúgy csalóka a cím. Én legalábbis arra következtettem belőle, hogy vagy feláldozzák az ezret, hogy megmentsék a milliót, vagy megmentik az ezret, de hagyják veszni a milliót. De nem így van, mert ha megmentik az ezret, akkor azzal a milliót is és ha hagyják meghalni a milliót, azzal az ezer is odaveszik.
Szerkesztette: Durzo - 2018.02.16. 23:42
 
bakod
És ismét kinn van egy fejezet :)

http://fanfox.net...146/1.html


Winter is here.
 
Chakra
146. fejezet, angol alapján

http://fanfox.net...146/5.html
Mit mondhatnék? Annak nem örülök, hogy Cutlass ezzel kiíródott a történetből, de legalább olyan vége lett, amivel tovább növelte a kérdések sorát. Miért pont a torony felé távozott? Hogy vesztette el ez egyik kezét és lábát? Az utolsó tekintete miért volt olyan, amilyen? Talán lesz még valami kavarás és titok az Amater Iparvállalt körül? És találkozhatunk még Touta többi testvérével is?

http://fanfox.net...146/6.html
Jimbei egy passzív állat. :D Épp egy atombombán ülnek, erre vigyorogva kérdezi, hogy Toutának van-e terve? ^^"

http://fanfox.net...146/7.html
http://fanfox.net...146/9.html
Hány ember volt abban a kocsiban, meg mekkora volt az a kocsi, hogy 51 perc kellett a kiürítéséhez? o.O

http://fanfox.net...46/12.html
A terv nem rossz.

http://fanfox.net...46/15.html
Ez viszont szép átverés. Mondjuk valahol meg elég törékeny terv. Hiszen ha valaki egyszer megérti, hogy hol "kell" és hol "nem kell" bombának robbannia, akkor tudja is, hol keresse a 2. bombát.

A fejezet többi részéhez túl sokat nem tudok hozzáfűzni. Kenguru szépen beugratott mindenkit. De legalább logikus volt a túlélése. Bár... olyan magasságból, olyan sebességgel, jegesedés, gyorsulás, légköri súrlódás... +1 élet ehhez még mágikus védőpajzsokkal is kevés lenne. ^^"
És Jimbei Kamehameha-ja XD

Ideje lesz Yukihimének elbeszélgetni Toutával a klónozásról. Főleg mert ő és Fate is benne voltak valamiképpen. És pont most tört rájuk egy klón, Cutlass, aki több mint elég erővel és ésszel rendelkezett ahhoz, hogy feladja nekik a leckét. És ő csak egy kudarc volt! Mi lenne, ha több ilyen "kudarc" is a nyakukba ugrana hirtelen? ^^"

Mondjuk a fejezet végén Yukihime nem volt ott. Lehet őt jobban meg fogja viselni Cutlass halála, mint Toutát. Egyrészt "elvette" Toutától(!) a húgát. Másrészt egy olyan embert zúzott szilánkokra, aki egyáltalán nem tehetett róla, hogy olyannak született, amilyennek és olyasmiken kellett keresztül mennie... amikről mi semmit sem tudunk azon kívül, hogy nem éppen egy vidám gyerekkor volt...
Jó lenne látni még ezzel kapcsolatban pár képkockát a következő fejezetben.
Szerkesztette: Chakra - 2018.03.11. 16:16


"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
"Az igazi varázslat a szív bátorságából fakad. Fiúk és lányok, legyetek nagyravágyóak, mert egyetlen lépés is megváltoztathatja a világot!" - Evangeline, Mahou Sensei Negima
 
http://naruto-kun.hu/
bakod
Cutlass kiírására számítottam, de az utolsó tekintetére nem tudok mit mondani. Kicsit összezavart vele.

A kocsi kiürítése engem is meglepett hogy ilyen lassan ment. oké meg kell nyugtatni az embereket, hogy ne pánikoljanak csak menjenek át a másik kocsiba. Na de 50 perc? vagy közben szunyókáltak mondván úgyis ráérnek még?

Jinbei szimpatikusabb lett, bár ez az áldozatok nélkül mindenáron most kicsit sántított, de jó fogadjuk el hogy AKÁR megtörténhet.
Szerkesztette: bakod - 2018.03.12. 20:41


Winter is here.
 
Ugrás a fórumra: