Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
Sword Art Online (SAO)
Wiz06
A film végi spoilerből kiindulva akár egy "Új Aincrad" is lehet elnézve azt amit a nagy képernyőn mutatott az ügynök a fickónak. :D
 
bakod
Simán benne van, hisz minden a SAO-ra vagy annak technikájára épül. Mármint az eddigi világok, VR headsetek is. Lehet így akarják kijavitani az 1. Évad hibáját, hogy kevés bossfightot, szintet láttunk.
 
dungeonlord
Bastian az Sao light novelnek még tart vagy vége?
 
Bastian
Sajnos, még tart. Ez elvileg a legfrissebb kötet belőle:
https://www.amazo...4%E3%83%B3

Rengeteg light novel indult webnovelként, a SAJÓ is, aztán idővel felkarolták light novelnek. Az Alicization elvileg az utolsó történetszál volt a webnovelben, így a 19. kötettől úgymond "idegen tartalommal" dolgozik a szerző. És ahogy látom az értékeléseket, az olvasók nem feltétlenül elégedettek ezzel a "Moon Cradle" valamivel... De amíg hozza a suskát, addig ez nem hiszem, hogy érdekli Kawaharát, vagy a kiadót.


i.imgur.com/IenRHO5.png

"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
 
bakod
http://hvg.hu/tud...fon_nelkul

Érdekes, ha így haladunk, hamarosan tényleg bárkinek megfizethető lesz a VR technológia. Persze a SAO szint messzebb van még, de ez nagyobb lökést adhat az elterjedésének és fejlődésének.
 
Wiz06
Ha 20 év alatt ennyit fejlődött a világ akkor megint 20 év múlva hol tartanánk vajon? :D
Szerintem lehet hogy ilyen tempóban elérhetjük a SAO szintet.

És remélem minél hamarabb kijön az új évad persze eredeti SAO (Aincrad) minőségben.
És, hogy az vissza tér valamennyire az alapokhoz.
 
Jaeger
Az egy nagyon olcsó VR szemüveg lesz :D Hadd idézek:
"Csak hogy képben legyünk, ez egy Gear VR, beépített lecsupasszított "telefonnal". Nem egy Rift/Vive szint. Pozíciókövetés nélkül pedig szvsz fabatkát sem ér. Borzasztó gyomorforgató lehet."

A vezetéknélküli dologgal meg az a baj a wifi miatt is van késleltetés. És itt minden ms számít. Szóval messze vagyunk még az SAO-tól :D Legalább még 20 év talán.

Elvileg nem tartják rossznak a következő arcot, de pesze erről is megoszlanak a vélemények :D


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
bakod
Hogy 20 év vagy sem majd kiderül, de egy biztos: egyre gyorsabban fejlődnek az eszközök, és előbb-utóbb el fogjuk érni a SAO szintet. Én most 24 vagyok, de nagyon valószínűnek tartom hogy legkésőbb a 40es éveimben már azzal fogom tolni (és ha lesz akkor biztos :D ).

Ha majd kijön az évad utána lehet kritikát mondani, addig nincs értelme :D
 
Wiz06
Hát elvileg lassan lesz japánban egy VR SAO csak az nem olyan technológiával mint az animében de attól még dolgoznak egy biztonságos ( :/ ) SAO-n VR-ra.
 
bakod
Jó az a szint persze messzebb van de azt azért reméltem hogy lassan egy VR SAO játék jön.
 
Jaeger
Készül egy SAO VR játék, aminek a neve SAO VR ReplicatioN lesz. Bár még nincs gameplay róla.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Wiz06
Én a SAO TheBegining-re céloztam. :D

további infók: http://www.mugend.../en01.html

http://www.mugend...o-project/
 
bakod
Elkezdődött a SAO Alternative GGO spinoff.

Nekem (valszeg mert játszom vele eleget, de) teljesen PUBG hangulatom volt :D viszont nagyon jó volt látni a taktikázást, a gondolkodást. Szórakoztató volt. Szerintem ez ígéretes kezdés, és valószínű nem lesz gond Kirito és tásai hiánya sem, mert lehetnek érdekes karakterek.


Nos sajnos 12 részes és vége lett. Viszont nekem nagyon tetszett az egész, a karakterek stílusa, a zenék ugyanúgy marha jók mint alap sztori esetében. Ha a későbbiekben jönnek ehhez hasonló spinoffok - amiket ugyancsak az író kreál-, akkor örömmel várom.
Szerkesztette: bakod - 2018.07.02. 20:17
 
Bastian
Írónő? Se az alap SAJÓ írója, Kawahara, se a spin-off írója, Sigsawa nem nő. Volt is egy poén vele a 3. részben, hogy a Squad Jam szponzora egy novel író, aki rajong a fegyverekért, és kb. az 50-es éveiben van. Az ottani kép róla nagyjából fedi a valóságot. Ő Sigsawa Keiichi, a spin-off és a Kino no Tabi szerzője többek között. ^^
https://1.bp.blog...sYeyDQ.png

Nos, maga az alternatív SAJÓ nálam messze veri az alapot. Erről kellene szólnia egy ilyen szériának. A sima túlságosan is a sokkfaktora próbál támaszkodni, hogy "Juj, csapdába estünk a játékban és meghalunk a valóságban, ha itt meghalunk!" Cserébe a főszereplő rengeteg kívánnivalót hagy maga után, a többiek meg pláne... Itt erről szó sincs. Különböző komplexusaik miatt a karakterek próbálják magukat kiélni a GGO-ban, és nem is kell több ennél, el van vele az ember, jól szórakozik. Ha már a franchise nem akar kihalni, akkor inkább ezerszer LLENN és társai, mint Kirito és az elutasított nők klubja.


i.imgur.com/IenRHO5.png

"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
 
bakod
nem tudom miért írónőt írtam javítottam is :D
Amúgy az alaptörténet írójával mindig egyeztetnek. még a mobilos kis külön szösszenetek esetében is. Emiatt van az hogy a karakterek meg az érzés mindig hasonló - jó értelemben.
 
Ugrás a fórumra: