Talán az egyik legszebb romantikus dráma. A komolyzene pedig csak a hab a tortán a történetben
Shigatsu wa Kimi no Uso
Én is megkönnyeztem a végét, még ha szomorú is volt, de nagyon szép. Mondjuk vagy egy évig nem nézek ilyen animét , az már túl sok lenne.
Én is könnyeztem kicsit a végén. Tetszett a történet, a drámát is jól adagolták. Ami viszont az egyik kedvencemmé tette az az, hogy a zene milyen fontos szerepet kapott a történetben. Én is zongorázom, immár 8 éve. (te jó ég, végzős vagyok még most is nehéz belegondolni, hogy ezután nem lesznek zeneóráim és fellépések) Ez a "játék közben nem hallom a zongora hangját" egy érdekes dolog. Én is szoktam így lenni, pláne gyakorlás közben ha nagyon belemerülök, akkor azon kapom magam, hogy nem is hallottam, pontosabban nem fogta fel az agyam a hangokat amit játszottam. Fellépésen is jártam így, csak ott már elég ijesztő. Azt a jelenetet, amikor a 17. részben Seto-sensei próbálja megnyugtatni Nagit a fellépés előtt néhány nappal minden hangverseny előtt megnézem, olyan jól összeszedett és igaz a monológ minden szava. Egyszóval nekem nagyon tetszett az anime.
EZ egy mestermű , de szó szerint . És mivel mesterűről beszélünk, ezért mindenkinek ajánlom, aki még nem látta a 2015hype alatt.
Megmerem kockáztatni, hogy A-1 legjobb munkája, amit eddig kiadott.
Minden percét élveztem , története tökéletes,zenék első osztályúak, hisz olyan zenéről beszélek, amit ritkán hallgatok, de az anime után elkezdtem érdeklődni utánuk.
Ráadásul a végére abszolút nem számítottam .Remélem azért kap egy lezáró folytatást, mert érdekel, hogy többiekkel mi lett .
A Shigatsu-ra még Oda is irigykedik. ^^
https://www.anime...-of/.97111
Ugrás a fórumra: |