Köszönöm!
[Naruto-Kun Projekt] Nanatsu no Taizai & Mokushiroku no Yonkishi manga
111. fejezet
Mindegy.
Örülök, hogy jött a névfelfedés. Schwarz(kopf) alaposan beárazta Zűrzavar Galandot és Zűrzavar Meleasculát ezzel. Melegalandot is természetesen.
Vajon arra utal, hogy Tristan sem az Istennők sem a Démonok erejét nem veti be 100%-osan, visszafogja magát?
Anne mágiája olyan, mint az Igazság Parancsolat egy kevésbé végzetes változata. A szavak súlya. Egy bizonyos mocskos szájú Stand-re is emlékeztet.
Ha már Anne, miért kell neki (is) a semmiből romantikus érzéseket táplálni Percival iránt? Hiába ő a gyakorlatilag garantált befutó, sokkal jobban fel lehetne építeni a kapcsolatukat...
Az edzés 1 napja véget ért, minimális részsikerekkel, több buktával. Jobb 2. napot kívánok!
112. fejezet
Schwarzék megmérettetése a cameloti behatolókkal ígéretesnek tűnik. Lehet, hogy miattuk fog közvetetten kiszabadulni Gawain.
Mindkét félnek van némi igaza Nasiens és Anne beszélgetésében. Viszont talán Nasiensnek inkább adok igazat, mert Anne rátelepedett erre a dologra. Amit gondol az a saját véleménye, de nem várhatja el, hogy egyetértsen vele mindenki, vagy azt véljék a helyes cselekedetnek.
Percival úgy néz ki, hogy kapott egy jelentős erőnövekedést a démonok bele táplált reményétől. Stand használó lett, a képmása a Standje. xD
A 2. szint ezzel letudva. Viszont remélhetőleg a Stand nem fog köntörfalazni a képesség mivoltát illetően. Ki vagy mi ő? Honnan származik?
113. fejezet
Sajnos, köntörfalazás lett.
Chion szellemei közül egy pillanatra Undine is feltűnt. Még látnunk kell bevetés közben is. ^^
Ha Ironside erősebb is Pellegarde-nál, szerintem nem képviselnek különböző szinteket. Tudom, hogy Percival emlékei alapján zajlott az edzés, de akkor is zavar a dolog.
Lancelot egyébként jól beleélte magát. Szórakoztató volt látni.
Maga ez az erőnövekedés kérdéses számomra, hogy megmarad-e teljes mértékben. Irreális mennyiségű remény áramlott Percivalba, ami a helynek volt köszönhető. Nem olyan egyértelmű, hogy ezt csak úgy "elviheti" magával a démonok világán kívülre is.
Nem tagadom, olcsó húzásnak is tartom, hogy ekkorát ugrott erőben ilyen hirtelen, és mindez azzal lett indokolva, hogy lényegében képes volt papíron erre mindvégig, de ez a rejtélyes entitás azért csak kifinomította az érzékeit helyette.
114. fejezet
Tetszett a Zeldris-Percival-Gelda jelenet. Gyanítom, hogy a vámpírok nem képesek szülni, így Percival a tiszteletbeli fiuk.
Ha már újfent látunk egy (West Bromwich) Albion-t, akkor örülök, hogy a "dagadt" példányt választotta Suzuki-sensei.
Az új információ, hogy belülről lehet iránytani őket, mint egy mechát. ^^
Hogy Percival nem bírta teljesíteni a tréningjét?! Nagyszerű, ennek felettébb örülök. Fokozatosan fejlődjön, ne eszetlenül, óriási szinteket ugorva.
És Donny is "megbukott". Tartom magam hozzá, hogy az ő edzése volt a legnehezebb, így nem lep meg.
Tomintoul továbbra is vagy az Istennők klánjából való, vagy egy druida lesz. Igaz, az ő tudománya is már kevésnek bizonyul, így nem maradt más lehetősége Mortlach-éknak, minthogy tapadnak a hőseinkre... és az Albionra. Szó szerint.
115. fejezet
Lancelot szereti a mecháját. Milyen aranyos.
A felfordulás közepette Chion kihasználta az alkalmat, hogy megölelje Tristant.
Sajnálom, hogy ennyi volt az Arakdónak. Lancelot, te kőszívű. >.<
És ha már Lancelot, vajon kispadozza a harcot, vagy lecsapja Mortlachékat, mint a legyet? A jelenléte problémás az erőviszonyokat illetően.
Tanács, ne olvassatok fáradtan. Leültem, hogy nézelődjek egy kicsit belépek a mangóolvasóba. Csodálkozva veszem tudomásul az új fejezetben láthatjuk, hogy élt Percy nagyapjával és az miképp hunyt el. Kicsit szomorú voltam, hogy az új szereplőkről semmi, de legalább szép visszaemlékezés volt. Ezután vettem észre, hogy elfelejtettem elállítani a fejezet számot, szóval elolvastam az első fejezetet. Egyszer megbolondulok magamtól vagy talán már meg is történt?
Ezért csak kipihenten szabad bármit csinálni.
Köszönöm a fordítást. (116. Fejezet.)
116. fejezet
Ezt akartam hallani. Bár még mindig azt érzem, hogy okosabb nem lettem tőle. De legalább az "életszellem" egy kiindulópontot jelent.
Tomintoul nem kizárt, hogy Nanashi lesz valójában. Mindenesetre kapott némi felmagasztalást.
Szép volt, ahogyan kiálltak Gawain mellett.
Ugrás a fórumra: |