Gyakoroljátok a finom ujjmozdulatokat a Deák téren és nem lesz gond a touchpaddal sem
Duma topic 14
Coelho írta:
Gyakoroljátok a finom ujjmozdulatokat a Deák téren és nem lesz gond a touchpaddal sem
Én ezért szeretem az Apple-t. Mikor volt Asus-om nem tudtam használni a touchpad-jét, nekem kellett hozzá egér, nem bírtam egér nélkül, viszont a Macbook air-mnél semmi problmám nincs, egyszer próbáltam egérrel szórakozni, de annyira furcsa volt és kicsit se normális, hogy hagytam is a picsába. Nagyon jó a Macbook-nak a touchpad-je, pedig sose hittem volna, hogy valaha ezt mondom egy touchpad-ről.
Fura, hogy nem tudtok ölben használni laptopot. O.o
----------
Tök fura, az állandóan megy itt, hogy a társaság nagy része képtelen becsajozni, de az sose megy, hogy a csajok nem tudnak bepasizni. O.o Vagy milyen szrencsétlenek, vagy senkinek se kellenek, vagy... mika szokásos hisztik? Jah, mindenki csak megdugni akarja őket.
http://hvg.hu/tud...u_forditas
Egyre inkább azt látom, hogy a "jövőben" élünk. Nyilván nem tökéletes, de ahogy fejlődik a mesterséges intelligencia, úgy előbb-utóbb egy tökéletes fordítás is megvalósul. Ti is érzékelitek, hogy mostanában mennyire felgyorsult a technikai fejlődés? Lassan cyberpunk animeszereplők leszünk.
Ugrás a fórumra: |