Megvan a cölibátusnak is a maga pozitívuma. Csak én még sose találtam meg
Egyébként Sasha, hogy érzéketlen lennél, max jól titkolod
- Malus Darkblade
Ott voltam, mikor Hórusz megölte a császárt.
Duma topic 14
Megvan a cölibátusnak is a maga pozitívuma. Csak én még sose találtam meg
Hetente 3x leírni, hogy mennyire szar az élete, és mennyire szarnak rá a nők sokkal egyszerűbb, mint tenni ellene valamit.
Wow! Azért ez valami kibaszott mély volt szerintem. Meglátszik, hogy Coelho a bankomban bankol.
Sasha írta:
Nézd a jó oldalát, minden bizonnyal se Capac se Coelho nem találkozott lánnyal már jó ideje (meg még sokan mások, csak ők nem hangoztatják, te pótolod mindegyiket). Kérj tőlük leckét, hogy élnek meg nélkülük. Habár tőlem is kérhetnél, nekem sincs szükségem férfiakra. Mondjuk én egy érzéketlen kurva vagyok.
A kérdés csak annyi, mikor volt kedvem igennel válaszolni a felkérések valamelyikére.
http://index.hu/k...zaig_tart/
Még hogy Románia a Tiszáig tart lol... azzal próbálják relativizálni a "nagy-román" elképzeléseiket, hogy vitéz mihály egyszer pár hónapig Erdély fejedelme volt, mert a magyar urak megválasztották (!), tehát nem hódította meg, vagy olvasztotta bele szőröstalpúországba. És emiatt pufognak itt a Tiszával, meg azzal a budapesti bevonulásukkal, ami miatt az egész világ fogta a fejét, és az antant nekünk levelezgetett, hogy nézzük tétlenül, ahogy bevonulnak, mert újabb háború ne legyen már, de ezekkel az agyatlan szőrtalpúakkal nem lehet beszélni... és ez miniszterelnök volt, lol, őket nem sajnálnám, ha elnyelné az országot Törökország.
Azzal meg én nem dicsekednék, ha többszörös köpönyegforgatás után úgy döntenék, hogy a háború után, már-már a békét aláírva, bevonulnék egy, a háborútól sokkal inkább összetört és lesújtott országba, csak úgy, ok nélkül.
https://www.youtu...NhJx1uoT4A
Hallod, gdat, te is dákóromán vagy, duplán is.
Saphi:
Mi is relativizálhatnánk Nagyon Nagy Magyarországot? Mondjuk Bécstől a Kínai Nagy Falig?...
Capac:
Képzeld el, hogy ez a lemez megy ismétlésen hagyva már legalább 7 éve. Lehett régebben is ez ment, csak akkor én még nem ezen a fórumon rontottam a levegőt. De Micsudi kb ennyiből áll:
1. Fázis: Tök jó, olyan mindennapi dolog történt velem, ami nem igazán nagy dolog de azért megosztom.
2. Fázis: Kijött az új Doctor izémizé xedik évad ezredik része, tök szuper lett...
3. Fázis: Ahh olyan rossz az idő.
4. Fázis: Valami apró csetlő botló szarság történt velem.
5. Fázis: Nekem nem jönnek össze a csajokkal a dolgok. Nem értem mi a gond, talán oda kellene állnom eléjük és nem hebegni-habogni meg a földet nézni, hanem kihúzni magam, odamenni és elmondani, hogy szia, ekkora farkam van és szeretném legalább a 70%-át benned látni...
6. Fázis: Engem mindenki utál. Most tényleg nem értem, hogy miért én vagyok a public enemy. Csak mert időszakosan sajnáltatom magam, már azt hiszik, hogy belém kell kötniük. Kapják be...
7. Fázis: Micsudi megpihen, akárcsak Isten és elölről kezdi a körforgást.
Na. Nem igazán volt időm mostanában itt lenni.
Capac: Olvastam. Ki is akadtam, hogy ez milyen már. Azok is örülhettek, akik mentek a hidegben egész nap őrködni. Bár talán jobb, mint a cigányokkal foglalkozni.
Fun fact. A váci börtönben valamiért több a buzi és ezért melegház/a szerelem háza a gúnyneve.
Saphi: Micsoda gondolatmenet. De, hogy pozitívak legyünk, legalább nem csak nekünk vannak szíriuszi magyar és magyar Jézus hívőink.Képzeld már el, milyen kínos lehetett nekik, hogy mongolozzák a náluk európaibb kinézetű embereket. Pár évtizednyi mongolozás közben a kognitív disszonancia szétfeszítette őket és még lejjebb csúsztak. De az még oké, hogy lemongoloznak, de azért ne románozzanak le, mert pofánverem őket.
De a kedvencem, mikor megkérdezii, hogy ferde-e a szemünk és fekete-e a hajunk. Nem az, de utóbbi mindannyiótokra érvényes te gyökér.
Titeket is idegesít, ha a tól ragot nem ablatívuszként használják? Belőlem agressziót vált ki.
Erősebb vagyok a Bélától.
Nem. Erősebb vagy a BéláNÁL. A Bélától maximum a fűnyírót kéred kölcsön.
A másik téma. Hogy lehet nem csajozni? Mármint van barátnőm és így nem szoktam, de eltérő esetben nem értem, hogy hogy lehet ezt kivitelezni. Minden tele van nőkkel, szerencsére nem Kínában élünk és a férfiakban is van nemi vágy. A normál képlet szerint ez úgy működne, hogy akkor megismerkedik nőkkel és kialakulnak a dolgok. Nem jó, ha az ember elcseszi a legszebb éveit. Én 18 éves koromig nem mertem és mindig bánni fogom mennyi lehetőséget hagytam ki a szép váci gimis csajoknál.
Gdat88 írta:
A másik téma. Hogy lehet nem csajozni?
Hiei írta:
Jó, de a mi generáción szerencsés. Pont abba a korba születtünk, amikor a játékok még bírtak az újdonság varázsával. Ezért van az, hogy 5 éve nem vittem végig kalandjátékon kívül semmit.
Dishonored féléket hypolják a mai fiatalok a legnehezebb fokozaton elvittem 80%-ig a játékot és töröltem, mert semmi kiemelkedő vagy kihívást jelentő dolog nem volt benne.
Ha majd tényleg eljut odáig a virtuális játék ipar újra lesz értelme "újdonságot várni".
Talán még a Star citizenféle játékoknak lesz jövője. Ahol szinte bármit csinálhatsz. Mmo ipar is haldoklik semmi nem képes a Wow hangulatát visszahozni vagy annyi időre lekötni az embert.
Assasin creed 1 et is abba hagytam 5 óra után, mert kattintottam kettőt és a fél pályán átugrált a karakter a segítségem nélkül. Hát én Tomeriderhez szoktam meg Prince of persiához ahol volt, hogy kezdhettem ellőről a pályát, ha leestem a végénél.
Ugrás a fórumra: |