Szerintem tök fun a játék grafikája. A rengeteg kocka renderelése így is megeszi reggelire a gyengébb gépeket. Sőt, az erősebbeket is.
Duma topic 14
Na jó, ez a mai napig hatalmas
Hiei írta:
Jó, de a mi generáción szerencsés. Pont abba a korba születtünk, amikor a játékok még bírtak az újdonság varázsával.
A mikrotranzakciókkal nem is lenne probléma értelmes keretek között. Amíg megtudja mindenki szerezni nincs vele problémám. Viszont a Pay to win rendszer undorító.
A másik, ami megrontja a játékokat főleg, ha valaki szereti a competetive szintet a sok vitatárgyát képező Elo Hell. Lolban és Overwatchban több szerencse kell, mint tudás.
Főleg Overwatchban érzem, ahol a Platosokat darabolom, mintha nem is lennének, de képtelen vagyok nyerni. Afkolnak kilépnek troll pickelnek, abba is hagytam rajta a gamet, emrt anynira idegesített, hogy inkompetensekkel kell játszani. Olyan érzés, mintha 18 évesen 2. osztályban ülnék, de nem tudok átmenni a harmadik osztályba.
Lakatos Szupernintendo Kárlosz Álbertó Márió is így érez a második osztállyal kapcsolatban, mint te Hiei. De amúgy melyik játékban él még a Pay to Win? Kártyajátékokon kívül persze. Mert régen a kétezres évek közepén a Metin 2 volt ilyen, hogy ott konkrétan tényleg erről szólt a játék, hogy vagy cheat engine, vagy befektetsz egy keményebb fizetést a játékba. LOL ezért jó, mert ott nem Pay to Win van, hanem azért fizetsz, hogy szórakoztasson téged a játék. Hamár a társaid miatt nem tudod élvezni...
Lel ma reggel megtaláltam a játék világ legalját:
Monsters dobozon árulnak az új codhoz dupla xp kódokat mind a 10 embernek aki megvette, és játszik vele gecc, ennél lejjebb nincs. Szidhatjuk a mikrotranzakciókat, de ennél lejjebb már tényleg nincs semmi. Remélem, hogy a következő az lesz, hogy"mekkora retard fasz vagyok" feliratú dogtageket fognak árulni a feláros Redbullhoz, vagy Monsterhez
Gdat, ezt olvastad? http://index.hu/b...at_a_szel/
Steve McQueen most visít a sírjában
Ishida írta:
Ha kikapsz Rankeden, akkor nem mindegy hogy 17-1-6 vagy 3-9-4 a statod?...
Olyan búval baszott kedvem van, hallgatom egyik haveromat így csajozik úgy csajozik, hallgatom a másik haveromat hogy megy randizni egy sráccal tinderről (ő lány nyugi XD), én meg itt ülök és sárgulok Szívem szerint püfölném a boxzsákot amíg fel bírom emelni a kezem de itt az nincs most sajnos. Marad a kis súlyzókkal árnyékbox ami nagyon unalmas XD
Nézd a jó oldalát, minden bizonnyal se Capac se Coelho nem találkozott lánnyal már jó ideje (meg még sokan mások, csak ők nem hangoztatják, te pótolod mindegyiket). Kérj tőlük leckét, hogy élnek meg nélkülük. Habár tőlem is kérhetnél, nekem sincs szükségem férfiakra. Mondjuk én egy érzéketlen kurva vagyok.
Ugrás a fórumra: |