Ezen most kiakadtam a falamon. Ez miért legális, ilyeneket feldobogatni az embernek? Még ha valami normál szexpartnerkeresőt vagy társkeresőt hirdetne, azt mondom jó, de ez már bőven eléggé prostitúció-szagú.
Duma topic 14
Ezen most kiakadtam a falamon. Ez miért legális, ilyeneket feldobogatni az embernek? Még ha valami normál szexpartnerkeresőt vagy társkeresőt hirdetne, azt mondom jó, de ez már bőven eléggé prostitúció-szagú.
Hoztam a formám. Azon a napon, amikor anyám random jött pár vitaminnal, hogy együk mert segíteni fog abban hogy ne szedjünk össze semmit nos, másnapra meg is pusztultam. Azóta is heverem. Én nem értem, mire jó ez a sok hülyeség és hogy lehet két pofára szedni.
Szép. Én nem élek ilyenekkel (és ezt a pénzt inkább költöm energia italra/kólára) és ált. akkor kehesedek le, ha valami hülye vitaminra rábeszélnek. Fogalmam sincs miért, de úgy érzem a szervezetem nem kompatibilis az ilyesmikkel.
https://scontent-...e=58C6CFE7
Idén ebben kéne ünnepelnem a Fenyőünnepet.
Ha egy család ellen kilakoltatási végzés van, akkor a határidő lejárta után muszáj lelépniük ugye? A bank rendőrökkel fogja és utcára bassza őket nem? Csak mert a rühedvény cigányok már hónapok óta basznak lelépni, pedig már perlik is őket, mert a szarukat az alattuk lévő szomszéd telkére folyatják, törnek-zúznak, amikor épp olyanjuk van. Legszívesebben kivégezném mind a 8 családot, akik abban a 120 négyzetméterben laknak...
Éljen a.... feminizmus? Nem tudom, de találtam egy kurvajószámot számot : Emily Roberts - #santaclara. És a címében láthatjátok az okot, hogy miért nem a zene topicba rakom, ugyan is: Santa Clara! Hát igen, legtöbbszőr a nők güriznek karácsonykor, ez a szám nekik szól, a hipszter mikulással együtt. S A Lidl meg is lovagolja ezt: Lidl - A karácsony mindenkié!
A "feminista leírás" zseniális: Vajon miért van az, hogy minden évben egy pasi a karácsony sztárja?
Zseniális, így meglesve a Lidl facebook oldalát, hogy azért akadtak ki leginkább, mert "Nem ők lettek megnevesítve". Nem Kincsőt, Verát, vagy Annát montak, hanem tipikus neveket. A másik nagy hiszti amit nem bírok felfogni, hogy felnőtt emberek, hogy tudnak a neveken túl is plusz ilyeneken kiakadni: "Magyarországon nem a mikulás hozza az ajándékot, hanem a Jézuska."
1. Nem, egyik se hozza, te veszed meg a boltból, ergo tök mindegy kit mutatnak egy klipben. Ez a Jézuskázás is beteg alapból.
2. Tényleg? De most TÉNYLEG?
Capac írta:
Ha egy család ellen kilakoltatási végzés van, akkor a határidő lejárta után muszáj lelépniük ugye? A bank rendőrökkel fogja és utcára bassza őket nem? Csak mert a rühedvény cigányok már hónapok óta basznak lelépni, pedig már perlik is őket, mert a szarukat az alattuk lévő szomszéd telkére folyatják, törnek-zúznak, amikor épp olyanjuk van. Legszívesebben kivégezném mind a 8 családot, akik abban a 120 négyzetméterben laknak...
Karácsonyfám sincs és nem is veszek. A karácsony a gyerekeknek való, amíg nincs gyerekem hidegen hagy. Amúgy igen Magyarországon a Jézuska hozza az ajándékot így jogosan ne a Mikulást mutogassák nekem arról ez jut eszembe.
https://www.youtu...X8M09NBZ3g
Szóval jobb, ha nem engedsz a dolgokból, mert azt veszem észre, hogy hanukát ünneplem.
Tudod a Feminizmussal az a baj, hogy oda nyújtod a kisujjad és mire feleszmélsz már a kezed sincs meg. Viszont a bányába nem akarnak lemenni dolgozni csak a húsos beosztás kell nekik meg ami király.
Ne érts félre, mert nem vagyok nőgyűlölő.
Amúgy meg jó nagy gyökér az összes nő, aki nem képes a férje faszára lépni meg is érdemli.
Még egy érdekesség 99% ahova megyek dolgozni általában mindig az van, amit a nő akar és minden férj azt mondja ő a főnők. Akkor miről beszélünk?
Közben egy gyors kérdés Dawe és Masashi kapcsolatban vannak vagy mi a heréért likeolja minden egyes hszét? Ha beakarsz vágódni nála van erre értelmesebb módszer is véleményem szerint.
Igaz is. Elég lenne, ha csak minden egyes fellépését követően kérne rólam egy képet.
Minagi írta:
Éljen a.... feminizmus? Nem tudom, de találtam egy kurvajószámot számot : Emily Roberts - #santaclara. És a címében láthatjátok az okot, hogy miért nem a zene topicba rakom, ugyan is: Santa Clara! Hát igen, legtöbbszőr a nők güriznek karácsonykor, ez a szám nekik szól, a hipszter mikulással együtt. S A Lidl meg is lovagolja ezt: Lidl - A karácsony mindenkié!
A "feminista leírás" zseniális: Vajon miért van az, hogy minden évben egy pasi a karácsony sztárja?
Zseniális, így meglesve a Lidl facebook oldalát, hogy azért akadtak ki leginkább, mert "Nem ők lettek megnevesítve". Nem Kincsőt, Verát, vagy Annát montak, hanem tipikus neveket. A másik nagy hiszti amit nem bírok felfogni, hogy felnőtt emberek, hogy tudnak a neveken túl is plusz ilyeneken kiakadni: "Magyarországon nem a mikulás hozza az ajándékot, hanem a Jézuska."
1. Nem, egyik se hozza, te veszed meg a boltból, ergo tök mindegy kit mutatnak egy klipben. Ez a Jézuskázás is beteg alapból.
2. Tényleg? De most TÉNYLEG?
Ugrás a fórumra: |