https://geekz.444...meg-a-naci
Nem tűnik rossznak, de a Freedom Fightershez is csinálhatnának már egy folytatást.
Számítástechnika
https://geekz.444...meg-a-naci
Nem tűnik rossznak, de a Freedom Fightershez is csinálhatnának már egy folytatást.
Hát még nem tudom mi lett az adataimmal, de a vinyónak biztos annyi.
Szerintetek mit vegyek helyette? Kb. 30at szánnék rá. Valami olyan kéne ahol jó a minőség az ár és a tárkapacitás aránya. WD hívő vagyok, de a Greent most már hanyagolni kéne. A másik vinyóm is Green, és ezentúl azért is aggódni fogok.
Átlag felhasználásra én a WD Green 1 terrás vinyójával nekem semmi bajom, abból van 2 a gépben, 1 külsőben. Az olcsó is meg jó is, és kb 4. éve üzemelnek hibátlanul. De ha drágábbat akarsz, akkor ott van a Black széria, ami direkt szerverekhez lett fejlesztve, ill. raid kötéshez.
Toshibáról nem tudok személyes tapasztalatról beszélni de a seagate tényleg jó kis cucc.
A WD Red inkább NAS (hálózati meghajtó) gyantánt érdemes venni, vagyis általában véve annak adják ki. Bár hogy mennyivel másabb azt nem tudom.
WD-t most kezdtem használni fél éve a Blue-t, de szerintem korrekten dolgozik.
Hát ráparáztam nagyon erre a vinyó dologra. Köcsög WD ebből jól jött ki, pedig az ő vinyójuk halt meg. De a lényeg, hogy rendeltem a PCX-ről egy 2 terrás WD Goldot. Na ez biztos, hogy menni fog egy darabig nekem rendesen. Mert amúgy bízok a márkában. Tudtam, hogy a Green az olcsóbb kategória, de azért azt hittem többet bír. Jó, 7 év igazából hosszú idő.... szóval hülye voltam, hogy nem mentettem máshova.
Így most lesz benne egy 2 terrás Gold (erre megy a rendszer is) meg egy 3 éves szintén 22 terrás Green, ezen a filmek vannak.
Amúgy a kollégám dolgozik a vinyóval, az adat egy része megmenekült. De hogy pontosan mi marad azt nem tudni. A FAT is sérült.
Lenne egy olyan "gondom", hogy szert tettem egy Huawei P10Lite készülékre, de úgy vettem észre, hogy eléggé merül. Ezt úgy képzeljétek el, hogy közepes fényerőn, mindössze zene és mobilnet mellett egy beszélgetőalkalmazás használata közben 1%ot olyan 3-4 perc alatt merül. Ez mennyire természetes?
Őszintén? Szerintem "normális" (a maga sajátos módján). Munkatársamnak p8 liteja van, és használat nélkül se bír egy napot anélkül, hogy le ne merülne. Szerintem az egész huaweii márka egy rakás sz*r, és sajnos azok akiket ismerek, használják, nem sok jót tudtak elmondani róla.
Sasha írta:
Őszintén? Szerintem "normális" (a maga sajátos módján). Munkatársamnak p8 liteja van, és használat nélkül se bír egy napot anélkül, hogy le ne merülne. Szerintem az egész huaweii márka egy rakás sz*r, és sajnos azok akiket ismerek, használják, nem sok jót tudtak elmondani róla.
Aizen :megpróbálhatsz egy olyat hogy a beállításokban azon belül is a speciális beállításokban megkeresed az akkumulátor kezelőt és ott az energiagazdálkodásnál az intelligenset állítod be mert ha esetleg a teljesítmény van beállítva úgy picit jobban szívja az akksit .
Ha ez sem segít akkor már csak az ultra akku marad ami ugyan csak névjegyzéket és üzeneteket engedélyez , viszont ha például 20 százalék alatt vagy , még simán el van nagyon-nagyon hosszú ideig.
Remélem tudtam segíteni.
Amúgy nekem P9 van és teljesen meg vagyok vele elégedve , gyönyörű IPS kijelző nagyon szép képek a biometrikus szkenner még mindig pontos és gyors pedig már 1 éve nyűzöm , nem is akárhogy...
Ezekhez képest az akksi meg simán kibírja az egy napot.
És én sem cserélném le semmilyen ájfonra meg samsungra amik amúgy is túl vannak árazva , holott az enyém is megcsinálja ugyanazt csak 2 másodperccel lassabban.
Sasha írta:
A legjobb dolog, ami velem valaha történt, hogy elfogyott a Samsung és helyette Huaweit vettem. Nekem is P8 van igaz nem lite, de simán bírja az aksi 2-3 napot. Ha zenét hallgatok, akkor is bírja 2 napot. Annyire megkedveltem ezt a telefont, hogy addig nem is vagyok hajlandó lecserélni, míg meg nem hal. Olcsóbb és többet tud, mint a Samsung sokkal jobban szeretem, pedig világ életemben Samsungom volt. Többé nem lesz, amíg ez tartja ezt a szintet.
Én is Huawei p9/p10-en gondolkodtam. Aztán megláttam a Xiaomi mi a1-et, ami specifikációkban is jobban tetszett még jobb ár/érték aránya volt és 2 évig tuti hogy maga a Google adja az androidot rá frissen és naprakészen.
Ezzel nem nézem le a Huaweit, mert jó kis márka.
Ugrás a fórumra: |