Egy cyborg h tudna erősödni? Ez lehetséges? Tudtommal félig gép mindkettő, a KI-t is mesterségesen kapják, így sztem a fejlődés levan korlátozva. Max úgy tudnának erősödni, ha Bulma fejleszti őket.
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Érdekes lesz az biztos
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Vajon kik támadhatják meg Gokuékat? Valami random űrlények?
Lesz akkor Gohan és Piccolos edzzős rész, arra nagyon kíváncsi leszek.
A végén pedig úgy néz ki Roshit és Tient letudják egyszerre 1 vagy lehet 2 részben és akkor vagy kezdődik a 90-91 körül a rendes tournament, vagy közbejön még valami.
)
Kíváncsi vagyok az elkövetkező részekben milyen power upokat kapnak még hőseink. Krilin kapott azért egy kisebb power upot( mondjuk többet vártam volna kicsit, pl a tökéletes Ki kontrollt, ami az egyik filler részben volt), de enélkül is erősebb lett. Tienre lennék kíváncsi majd, aki ugye évek óta megszállottan edzz. A Tienes spoilerre reagálva pont arra gondoltam, hogy egyik komolyabb harcos sem gondolt erre csak a gyenge Mr Satan lol
Nagy erő növekedést azért ne várjunk már. Mát alig van több mint egy nap a bajnokságig. Nincs idő nagy változásra. Még a tér idő szobával sem, mert oda nem mennek be egyszerre szóval ha be is mennek akkor is idő szűke miatt csak 1 max 2 hónapra annyi idő alatt meg akkora fejlődést ne várjunk. Erősebb lesznek de nem sokkal.
A spoillert leírná valaki magyarul! Előre is köszi! A gyenge angolosok kedvéért.
Az "új" Buu nagyon tetszett, remélem így marad az arc végéig
A Pride Trooperek pózolása arra a zenére meg egyszerre volt vicces és epic
Kezdtem azt hinni, hogy a női Saiyan az 11. univerzumból lesz, de most nagyon kiemelték, hogy Cabba hozzon még Saiyant, aki erősebb nála, most megint inkább afelé hajlok, hogy a 6. univerzumból fog jönni. Érdekes lesz.
faiden írta:
Viszont ha a 6-osban lesz Legendary Super Saiyan, akkor a 7-esben is kell lennie. Broly confirmed?
Ugrás a fórumra: |