Morbyd. Vajon Gokut mennyire motiválta volna, ha a következő párbeszéd zajlik le közte és Beerus között? Kihozta volna a pirosból a maximumot, ha...
G: "Adjon bele mindent Beerus"
B: "Igazából hiába érted el az istenek erejét, kb az erőm 20%ával leverlek, sőt a Hakaial másodpercek alatt elpusztíthatlak. De gyere, támadj"
Ezzel szemben mit hazudott neki Beerus? És ez válasz Goku5 felvetésére is. Beerus becsapta Gokut, hogy fejben még jobban pumpálja magát, kihozva a pirosból a maximumot.
G:"Adjon bele mindent Beerus"
B:" Persze, beleadom a maxiumot....."
Ugyanez van Krilinnél. Goku átment kékbe, hogy Krilint fejben kihívás elé tegye. Nem azon kell lovagolni, hogy sima SSJ1-ben is agyonverné őt, mert még a normál állapotában is.
A lényeg, hogy Krilin fejben hogyan áll hozzá ahhoz, ha Goku full powerrel megy. Mert Krilin ezt hitte. Ezt hitette el Goku és sikerült is neki. Krilin a végén már csukott szemmel üvöltözött, ami nekem azt jelenti, hogy full powerrel ment. Ugyanezt hitette el Beerus is Gokuval, hogy kihozza belőle a maximumot.
Tehenhun: Értem én, hogy a kicsiket a taktikázós harcokkal akarják felzárkóztatni a nagyokhoz. De most komolyan. Lehet itt taktikázni, de a top harcosok brutális erőfölényben vannak. Hit másodpercek alatt az időugrásával egyedül szétverné az egész bandát Gokun kívül.
Ez amire olykor még felhúzom a szemöldökömet. Jó ötlet, hogy taktikázós harcok kellenek, de szerintem akkor is a nyers erő fog számítani a vége fele. Lehet, hogy a (szerintem SSJ3 körüli) Broly csajszit meg lehet verni taktikával, de a nagyok ellen totális esélytelennek érzek minden taktikát.
Hogyan oldják meg ha például Bubu és Gohan szembekerül Hit-el? Abszolút esélytelenek ellene, legyen bármilyen taktikájuk.
Szerkesztette: laszlo222 - 2017.04.03. 13:48