Ebben most szerintem nincs igazad!!! Ennyierővel, azok akik Shanks hoz csatlakoztak azután, hogy ő Császár lett nem is igazi tagok... ez badarság!!!
Mindenki csak annyira igazi csapat tag, amenyire a kapitány ill. mindenki más annak tekinti, elfogadja!
Ez az olyan kaloz bandáknál, mint Luffy, Shanks, Dolfflamingo, Fehérbajusz és még biztos sokan hatványozottan igaz!
Lásd: Luffy vagy megkéri vagy nem.. de ha megkéri akkor onantól tűz és víz.. argo Luffy teljesértékünek tekinti. Shanks amikor tárgyalni ment Fehérbajuszhoz.. ránézett Marcora és meghívta a csapatba.. de kosaratt kapott... Fehér bajusz meg mindenkit a fiának tekintett..
Ezek olyan dolgok, hogy azok a tagok akik csatlakoznak valamiért az egyes bandákba.. azok onantól kezdve mind minde teljesértékű tagok lessznek...
Azért mert te/ti úgy érzitek, hogy az első Császár leverése után már nem lesz teljesértékű tag az aki onantól jön.. ez akárhonan nlzük badarság!!!!
Ha csak azt nézed, hogy Sanji eltünéses Derderossánál menyi fejezet kimaradást ölelt fel Sanjinak... akkor mesze sincs még vége.. szoval lesznek még tagok és teljes tagok lesznek, mert Luffínal mashogy nem is lehet...
Az egy dolog, hogy azok akik a 2 év előtt is megvoltak vagy ismerték luffyt azok lessznek a kemény mag .. ez igaz.. de mindenki más is teljestagja lesz a csapatnak.. csak ők lesznek az újfiúk..
Pl.: ha valahol a szigetvilágban elvernek egy császárt aztán hajoznak tovább és egy abszolút epic meg híres meg stb. tag csatlakozik hozájuk valami miatt... az attól még úgyan olyan tag lesz... emiatt nem lessz gyengébb, se kevesebb a többinél... (feltéve ha emiatt szurja a szemeteket)
..és Carott a fél bandánál erősebb... alpból nem gyáva.. és ez sokat nyom a latba...simán nem teketóriázik.. neki ugrik az ellenfélnek (zoro esete) valamint Chopper, nami, robin,Usopp, ezeknél biztos hogy jobb harcos... :: Chopper: hiába tud átváltozni .. atól még nem lessz erősebb a nyuszi csajnál.. Usopp:: egyszerűen gyáva.. lenne tehetsége de gyáva mint a szar.. és emiatt az egyik leggyengébb... Nami:: nem harcos.. ennyi, Robin :: állandóan csak supportol.. azzal nem lehet csatát nyerni.. Véleményem szerint Brook kal van egy szinten esetleg picit erősebb Brooknál.. (nagy Brook kardvivas tudásában a potenciál)
Szerintem Luffyhoz még minimum 3 igazi harcos fog csatlakozni.. de azok vérbeli harcosok lesznek! mert idáig a csapatban sokkal több a támogató és védő szerepet betöltő tagok létszáma!! Usopp és chopper inkabb a Sunny játékszereivel szeretnek játszani.. Robin támogató szerepet válal mindig.. Nami se egy kimondott támadó! Brook szerintem potenciális harcos lenne, de ő se veszi komolyabban a harcait.. luffy és zorro keverék.. Franky tökös ez tény.. Sanji és Zorro no coment.. és kb. Luffyn kivül ők 3 man akik nagyobbb csatában odabasznak...
Biztos kihagytam dolgokat szoval sy!
U.i.: ez az én véleményem és nem kötekedésből írtam.. amugy meg majd meglátjuk mi lessz