Jobban belegondolva valóban Dashinkan lehet a főboss a Superben, ha ez így van akkor még nagyon az elején lehetünk, mivel Goku-nak meg Vegeta-nak még legalább két-három szintet lépnie kell, hogy egyáltalán legyen valami közük hozzá.
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
A kienzan Krillin végjegye,azért mert mutatják a trailerben egyátalán nem biztos hogy használni fogja.laszlo222 írta:
Meg is találtam a videót. 17 másodpercnél Krilin használja a technikáját. Nekem ez az a pont, ami elárulja a készítőket későbbi szándékait.
Így az elején még elhitetik velünk nézőkkel, hogy nem lesz gyilkolás, majd később mégis engedélyezik. Jó kis csavar lenne, nem?
Egy olyan tornán, ahol nem lehet gyilkolni, Krilin nem használhatná ezt a technikát.
A gyilkolás egyszerű okból van szerintem tiltva. És ha valaki kiesik a ringből szerintem semmi baja nem lesz, hanem a nézőtérre kerül. Méhghozzá azért mert tegyük fel kiesik valaki a ringből vagy meghal, de ha akár csak egy harcos is talpon van még az adott univerzumból, van esélyük nyerni. A nyertes univerzum meg ugye megmarad. Ezért a torna végéig úgy logikus ha mindenki él és ott van.
Nem nagyon szoktam hozzászólni a témákhoz inkább csak csendes megfigyelő vagyok. Gokuék helyében viszont Roshit kiraknám és helyette beraknám Dendét. Elég ha Gokuék vagy akárki halálközelében van, jön Dende azt meggyógyítja, ergo megdobja az erejüket. Persze a másik oldal, hogy ehhez védeniük kéne Dendét, de szerintem bőven többet érnének vele, legalábbis Goku, Vegita és Gohan.
Hát ez a halál meg elpusztítás mizéria már csak azért sem valós mert ez csak fiataloknak szól(na). Azok meg csak ne lássanak már ilyet a TV-ben.
Sőt lényegében már rendes vérző sebeket meg hasonlót sem lehet látni ebben nem hogy olyan a mi még a Z-ben volt hogy letépik Piccoló karját és folyik a vér meg hasonlók.
Gondolom ezek miatt lehet ez minden így kitalálva. A fiatalok ne erőszakot lássanak már.
Morbyd írta:
Ha Goku tényleg összebeszélt volna Zeno-val, akkor semmi értelme nem lenne kapásból "kizárni" az univerzumoknak majdnem a felét, akik valószínűleg pont a legerősebbek is ráadásul.
Goku5: Jelenleg az alapján amit az animéből tudunk az átlagos halandói szintről, az inkább jelent egyfajta civilizációs fejlettséget, sem mint erőt! Korábban már kifejtettem részletesen, párbeszédeket idézve. A legtöbb youtuber is ezen a véleményen van, hírtelen még Oppai senpai is véleményt változtatott mindenféle magyarázat nélkül. Nem bunkósbot- referenciaként akarom használni a többi youtuber-t,mert nekem is van erről önálló véleményem, amit még azok előtt ismertettem a fórummal, hogy a többiek bármit is feltöltöttek volna a youtube-ra.
Az én álláspontom az, hogy egy ilyen szempontból fejlettebb univerzum lakói a technológia által ugyan elérhettek magasabb harci kapacitásokat (pl. Vegita a Bulma által fejlesztett gravitációs kamrában behozta a lemaradását Gokuval szemben, amíg az a túlvilágon edzett 7-éven keresztül), mint amivel a saját és környezetük lehetőségeit tekintve képesek lettek volna, de ugyanakkor a kontra érvelés ezzel szemben az, hogy miért fejlesztettek volna ilyen technikát, ha a civilizációjukban a moralitás olyan mértéket haladott meg, amely szinte lenullázta a háborúkat? Mind a két lehetséges opció fent áll..... Ezek eléggé elvi síkon alátámasztott állítások, de jelenleg még azért vannak nyitott kérdések a halandói szinttel kapcsolatban.
Amit tudunk: az Istenek dolga, hogy ezt az értéket növeljék.
Amit nem tudunk: A lakott bolygók számát jelenti ez, vagy az evolúciós, illetve a civilizácisós fejlettséget?
Beerus rengeteget aludt, ezért elképzelhető, hogy kultúra nélküli, csupán dinoszaurusz szerű lényekkel van tele a hetes, akik csak ütik-verik egymást, mint azt a Zamasu-s arc-ban is láthattuk.
Az evolúciós fejlettség ezzel összefügghet, de tekintve, hogy egy elefánt is isten lehet, meg két macska, nomeg mindenféle szedett-vedett harcsa-fejű lény, ezt az opciót én kizárom. Bárki lehet isten, ha a faja kellő kultúrával rendelkezik.
Ebből következik a civilizációs-morális fejlettség, amelyben a hetes soha sem volt példaértékű. Halálosztagok, gyílkos Sayian-faj, Evolúcionálisan fejlett, évszázadokig élő Jég-démonok, akik egész galaxisokat igáztak le! (Freeza faja)
Ezzel szemben már a hatosban is egész bolygónyi igazságharcos-sayian van és Frostnak menekülni kell!
Nem lennék meglepve, ha a halandói szint a 11-esben lenne a legnagyobb a bent-maradtak között....
Rotcsa írta:
Jelenleg az alapján amit az animéből tudunk az átlagos halandói szintről, az inkább jelent egyfajta civilizációs fejlettséget, sem mint erőt
Rotcsa írta:
Jelenleg az alapján amit az animéből tudunk az átlagos halandói szintről, az inkább jelent egyfajta civilizációs fejlettséget, sem mint erőt
De jelentheti az értelmiségi szintet is!
Itt egy párbeszéd:
Beerus: Mellesleg, nyilván azért vagyunk utolsó előttiek, mert durván lehúzod a halandói szintünket!
Goku: De Gohan kiegyenlíti azt!
Tehát Beerus arra céloz, hogy azért kicsi a halandói szintjük, mert Goku tök hülye, de Goku szerint ez nem igaz, mert az ő butaságát ellensúlyozza Gohan okossága. Szerintem egyébként mindennek az összességét jelenti.
Ugrás a fórumra: |