Igen, jól értelmezted. Kezdi felvenni a tempót vele, hát már épp ideje is volt..
Mondták is neki hogy ő úgy tanul igazán ha nála erősebbel harcol.
Hogy miért bírja ilyen jól a hakis pofonokat azt viszont nem tudom, lehet a gumi miatt ő többet bír mint más.
Az Openinghez csak annyit hogy: Most Chopper van Bigmom szinten vagy Bigmom van Chopper szinten? Amúgy Timeskip után elégé spoileresek lettek az openingek :/
Az animében Brook harcolt már Big mommal és egész jól bírta Nem lepődnék meg, ha Chopper is ilyen jól nyomná ellene mint az openingben.
Ha úgy nézzük, akkor Brook tovább bírta ellene mint Luffy Utóbbi azonnal kifullt amint hozzáért Big mom hakis kacsójához.
Azt pedig nem igazán tudom, hogy Chopper valójában mennyire erős Monster pointban, de max. ennyit érhet BM ellen mint amit az openingben is láthattunk, hosszútávon tudjuk mi lenne a vége.
Hát nem tudom, én eléggé másképp látom. Timeskip óta semmitmondóbbak az openingek. Nem értem a mostaniban mi volt olyan nagy spoiler. Szerintem inkább az opening legyen spoileresebb, mint, hogy az animében minden csavart/meglepő dolgok/új karakterek megjelenését szájbarágják, lelövik vagy elnyújtják. Sosem értettem emiatt a panaszkodást. Ha openingben van spoileresebb dolog akkor az kiakasztó, de az már nem amikor egy anime újrakezdésénél az első fél percben orbitális dolgokat lőnek le. (khm khm FT). Tényleg nem belekötni akartam, de ezt tényleg nem értem.
Volt 1-2 jó pillanata az openingnek de ez nagyon kevés volt. A timeskip előtti openingek valahogy sokkal dinamikusabbak voltak és nagyon jól eltalálták őket. A mostani nekem egy kicsit katyvasz volt. Kicsit érthetetlen még mindig, hogy miért vannak állandóan a timeskipes ruhában. Pedig timeskip óta Oda majdnem minden történetszálban más ruhát ad rájuk. Na mindegy állandóan elveszek a részletekben.
Amúgy a rész szokásosan vontatott volt. Viszont a vége jó volt, a következő részt várom, remélem dinamikus lesz. Katakuri nassolását meg nagyon jól eltalálták, betegebbre sikerült, mint a mangában.
sziasztok, dehogy vette fel vele a versenyt, egyszerűen csak dühében nem tudta olyan szinten kontrolálni a megfigyelés hakit ezért tudta eltalálni Luffy illtve pont ezért tudott kitérni Luffy...
Az viszont beszédes hogy amikor lerántja a nyakából a szörmét Katakuri, akkor ott már más formában Luffy!
Remélem 3-4 rész és ott tartunk de kétlem.
Azt tudom mondani ,hogy végre leült Luffy és átgondolta a dolgokat. Az utolso 5 perc tökéletes volt szerintem. Mostmár remélem nem arccal megy a falnak mint általában.
Most h a 861.részt megnéztem, láttam h Mama mikor megszülte az ikereket, akkor vékony volt. Viszont Mama flashbackjét látva végig túlsúlyos volt (már gyerekkorában is), akkor most mivan?
spoiler
Vékony csak rövid ideig volt, mikor kitört benne az étkezési vágy és sokáig nem kapta meg azt az ételt.
Tudjátok miért szomorú Pound halála? Remélem sokan emlékeznek a Doki szavaira ami szerint akor hal meg igazából valaki ha elfelejtik. Szegény Poundra pedig senki sem fog emlékezni
Én amióta a mangában olvastuk, ezt a részt nagyon vártam. eszméletlen badass lett
Hát a Katakuris harcról csak annyit hogy rettenetesen elhúzta Oda a mangában is szóval nem 1 rész fog még erről szólni. És ez hogy jó vagy rossz csak esetleg akkor tudom megítélni ha meganimálják... lehet csinálnak apróbb módosításokat, mint tették azt Sanjival hogy badassebb legyen.
Megtudja nekem mondani valaki,hogy pár személy miért állítja azt az eszméjét,hogy az animében mint "canon" volt olyan kijelentés,hogy az admirálisok és a yonkok bizony egyenlőek erőben?Én tudom,hogy ez nem igaz,de már kezd zavarni,hogy sokan valamiért próbálják ezt állítani.
Marinefordi csata megmutatta hogy ez mennyire nem igaz, szerintem is egyértelmű a lemaradása az admirálisoknak a Yonkokhoz képest. szerintem általában ezt elfogadják az emberek. bár az új admirálisok erejét nem igazán láttuk még őket még ne írjuk le teljesen, bár ő tőlük se várom el ezt a szintet mert nagyon hihetetlennek tűnik és valószínűtlen.