A Niji még oké, na de Inoji? nem Ichiji? Amúgy ha Sanji apja is úgy viszonyul a nőkhöz mint a drága fiai, akkor feltétlezhetően sokat öhm.....mulat Sanji anyukájával ha értitek mire gondolok lehet hogy van még Yonjinál is fiatalabb
One Piece manga
Na ezekre a történésekre vártam, és hogy végre valahára ha beírom a CTRL+F után a Sanji szót a fórumon, akkor a gördítősáv tele legyen narancssárga csíkokkal Remélem, hogy itt nem Luffy fogja majd elvinni a fő harcot, elvégre Sanji családja, az ő dolga végső soron lerendezni a dolgokat, ezért is remélem, hogy övé lesz a fő harc. Az nem baj, hogy Luffyék ott vannak, támogathatják a háttérből
Nem volt rossz fejezet, de nekem kicsit nesze semmi fogd meg jól érzésem volt az egésszel kapcsolatban.
Lehet egy-két dolgot félreértettem az angol szövegben, csalódott vagyok, hogy a méreg ennyire kiütötte Luffyt azok után, hogy fel lett hypeolva sokszor, hogy már immunis rájuk.
Igen és Sanji családja.. úgy tűnik akkor mindenkinek meg van Sanji fétise, nem azt mondom, hogy nem gondoltam rá, de pl. csak az egyik fiútestvérére max, hogy ilyen lesz. Attól félek, ha az apja is hasonló személyiségű az kicsit komolytalanná teszi majd. Viszont én is megnéztem volna Hancock reakcióját.
Meglepett, hogy a Vinsmoke család egy eszköz segítségével képes a levegőn maradni, ezek után remélem nem lesz az beadva, hogy képesek anélkül is, mert az eléggé logikai bukfenc lenne.
Érthető volt meg nem is, hogy most nem álltak neki harcolni. Azonban biztos hallottak Luffyról egy-két dolgot, ha meg mégse, akkor most láthatták milyen, szóval gondolhatnák, hogy nem fogja így feladni.
A végén meg Jinbei is előkerült. Bár nem biztos, hogy ő is ott van, mert az utolsó képen nem a szokásos szövegbubi van, hanem olyasmi mint ami pl. egy den den mushi beszélgetés közben szokott lenni, szóval az egy kicsit csalóka. Azért remélem, hogy ott van ő is.
Szerintem Jinbei már kereste Luffy-t és gondolom ez, aki ott volt a végén az egyik embere és most odaszólt neki, hogy megtalálta Luffyékat. Gondolom nemsokára így maga Jinbei is be fog toppanni.
Azért Luffy méregimmunitását nem kell annyira túlgondolni. Magellan mérge nagyon erős volt és mivel Iva-san használta rajta a képességét az újjáépült teste ellenállóbb a mérgekkel szemben. De ettől még pl Magellan mérgétől ugyanúgy meghalna Luffy csak lehet most nem dőlne ki tőle olyan gyorsan. Pl egy Venom Demon ugyanúgy instant halál lenne Luffynak ,mint bárki másnak. Úgyhogy nem meglepő, hogy egy azonnali halált okozó méregtől, mint amilyen ezé a halé majdnem feldobta a pacskert Luffy.
Meg alapból gondolj bele, a mérgek sejtszinten roncsolják szét az embert. Ez nem olyan dolog, mint a vírusos fertőzés, hogy a szervezeted és az immunrendszered fel tud rá készülni. Az ellenmérgek sem fordítják vissza a roncsolási folyamatot csak leállítják azt. Attól a már tönkretett részek úgy is maradnak. Pont emiatt kellett anno Iva-sannak ezt a drasztikus módszert alkalmaznia, ahol Luffy teste sejtszinten épült újjá.
hgabi írta:
Szerintem Jinbei már kereste Luffy-t és gondolom ez, aki ott volt a végén az egyik embere és most odaszólt neki, hogy megtalálta Luffyékat. Gondolom nemsokára így maga Jinbei is be fog toppanni.
Valaki el tudná mondani, hogy a 15. kötettől az 59. kötetig mért hiányzik? (lehet valahol már megválaszolta valaki de mivel az animet nem nézem így nekem minden spoiler ami a mangában még nem történt meg addig és így nem szeretném az összes hozzászólást elolvasni)
Fehersas20 írta:
Valaki el tudná mondani, hogy a 15. kötettől az 59. kötetig mért hiányzik?
Fehersas20 írta:
Valaki el tudná mondani, hogy a 15. kötettől az 59. kötetig mért hiányzik?
Mikor feliratainkkal beértük az animét (kb. 480. résznél), a mangát onnan vettük fel a projektjeink közé. Mikor beértük a mangát, elkezdtük az elejéről, azonban rengeteg energiát és időt igényelt a projekt, úgyhogy sok-sok fordítónak, szerkesztőnek tört bele a bicskája. Mindenképp csinálnánk tovább, csak kellenek hozzá fordítók és beszerkesztők.
Jó fejezet lenne,ha Luffy nem lenne ennyire ostoba. Kezdem már unni,hogy a legkisebb dologtól is Luffy majdnem meghal. Oda nem tud főszereplőt írni.0 fejlődést tapasztalok .Ő lenne kapitány?Ugyan Kérlek...
Ilyen unalmas fejezetet rég látam. Azonban a Sanji testvérei tetszettek. Kíváncsi vagyok,hogy a csajnak milyen képessége van .Ja és Luffy megkapta az 1.csókját Kezdem sajnálni Sanjit -.- ....
Valamilyen szinten egyetértek. Más mangákban sem tudom megbocsátani, ha nincs karakterfejlődés és ez alól a One Piece sem kivétel.
Bár a személyes véleményem, hogy nem változtak meg a többiek sem csak céltudatosabbak lettek. Aki eddig is komoly volt az az is maradt, mint Zoro vagy Robin. Akik viccelődtek azok most is viccelődnek, mint Luffy, Usopp vagy Chopper. Ha ez elveszne maga a manga veszítené el egy fontos védjegyét. Én mostanában pl nagyobb lelkesedéssel olvasom az új fejezeteket, mert tele vannak random poénokkal, mint régen.
Ettől persze lehet fejlődni a karaktereknek jellemben, sőt kell is. De ezzel is vigyázni kell. Nem tudom emlékeztek e, hogy pl Robintól mennyire karakteridegen volt, amikor Zoura másztak föl és állandóan megjegyezte magában és elpirult, hogy jaj milyen kis aranyos az a sárkány.
Szóval valóban szükséges karakterfejlődés. Luffy is és a többiek is céltudatosabbak lettek. Luffy ugye Ace halála miatt, a többiek meg Luffy miatt. Ettől függetlenül ugyanolyan gyökerek maradtak mint a time jump előtt. De hát a One Piece világa ilyen, hogy mindenhol buggyant karakterek vannak.
Egyébként nem biztos, hogy ez volt Luffy első "csókja." Na jó valószínű, de azért ilyen szempontból furák ezek a japánok. Adott Luffy, akibe szerelmes a világ legszebb nője Boa Hancock. Hát ha én lennék Luffy már nem csak az első csókomon estem volna túl.
Ez az ál-prűdség engem is mindig nagyon idegesített.
Minden 2. anime karakter perverz, mint az állat, de egy rohadt csókot nem képesek lenyomni.
dungeonlord írta:
Jó fejezet lenne,ha Luffy nem lenne ennyire ostoba. Kezdem már unni,hogy a legkisebb dologtól is Luffy majdnem meghal. Oda nem tud főszereplőt írni.0 fejlődést tapasztalok .Ő lenne kapitány?Ugyan Kérlek...
Ilyen unalmas fejezetet rég látam. Azonban a Sanji testvérei tetszettek. Kíváncsi vagyok,hogy a csajnak milyen képessége van .Ja és Luffy megkapta az 1.csókját Kezdem sajnálni Sanjit -.- ....
Ugrás a fórumra: |