Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
Ha már kérdezed, hogy ki vagyok, akkor nézzük röviden:
Jó pár éve találtam rá erre az oldalra, regisztráltam akkor, a fórumot is olvasom évek óta, csak írni nem szoktam
Nagy anime/manga kedvelő vagyok, de szerintem ez magától értetődik.
Viszont úgy gondoltam ma, hogy ideje már kicsit nekem is aktívnak lenni, hátha befogad a közösség
Szerintem ez így elég
Akkor hát üdv itt, sacasama! Szerintem mindenki szívesen lát - a befogadás miatt pedig ne aggódj, még a legösszetettebb és legőrültebbnek tűnő idegen civilizáció tagjai is jól érzik itt magukat.
Btw, sikerült még egy jó számot találni ami FNAF: Break My Mind (ezt már csak azért is, mert ha felkelek le akarom tölteni, most már nincs kedvem hozzá ilyen későn)
[img]http://kepkezelo.com/images/lhuy67fuxh9ylcn3wgte.gif[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Volt egy olyan időszak, amikor azon gondolkodtam, ezt a képet lököm be Avának. De, a Fekete Zetsu cukibb/dögösebb.
Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
Azért pont a Vice Cityt kihagyni... legendás zenék voltak benne
Amiket a legszívesebben hallgattam/hallgatok:
Iron Maiden - "2 Minutes To Midnight"
Judas Priest - "You've Got Another Thing Comin'"
Mötley Crüe - "Too Young to Fall in Love"
Ozzy Osbourne - "Bark At The Moon"
Quiet Riot - "Cum On Feel the Noize"
Twisted Sister - "I Wanna Rock"
Vitathatatlanul a legjobb zenei anyag a Vice Cityben volt. V-rock mellett azért a populárisabb zene is képviseltette magát szintén magas nívóval.
Halls and Oates - Out of touch
Laura Brandigan - Self Control
The Outfield - Your Love
Yes - Owner of a lonely heart
Lionel Richie - Running with the Night
Michael Jackson Billie Jean
Michael Jackson - Wanna Be Startin' Somethin'
Rick James - Ghetto Life
Indeep - Last Night A D.J. Saved My Life
Whispers - And The Beat Goes On
Toto - Africa
John Waite - Missing You
Cutting Crew - I Just Died in Your Arms
Mr. Mister - Broken Wings
Foreigner - Waiting for Girl Like You
Night Ranger - Sister Christian
REO Speedwagon - Keep on Loving You
Grandmaster Flash & the Furious Five - The Message
Run DMC - Rock Box
Gary Numan - Cars
Spandau Ballet - Gold
Nena - 99 Luftballons
Kim Wilde - Kids in America
Corey Hart - Sunglasses at Night
Blondie - Atomic
Animotion - Obsession
A Flock Of Seagulls - I ran
Brutálisan jó ost és ezt kihagyni a GTA listáról elég nagy vétek. Egy GTA sem tudta megközelíteni ezt a színvonalat, San Andreas jó próbálkozás volt, ott is rengeteg jó szám van, de itt brutális a mennyiség. Storysokat is kihagyta, pedig ott is akadt pár érdemleges dal. Libertyben konkrétan a Vivaldi betétek nagyon beszippantottak, a Vice City Storyst meg Phil Collins miatt is érdemes akár játszani, akárcsak megnézni az "In the Air Tonight" ingame koncertet.
Ja és amúgy eredetileg csak egy Iggy Pop dalt akartam linkelni...