Ezek szerint van olyan dolog ami megüti az ingerküszöböd-tehát az a valami nagyobb és súlyosabb az univerzumnál is?
Univerzum sose volt fenyegetve,ekkora hatalma senkinek nem volt.
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Már az is baj hogy a földet/univerzumot védik, egy neverending- shounenben?érdekes.
Amúgy meg nem értem miért kéne napokra(évekre) bemennie gohannak edzeni a TimeChamber-be. Trunks fejlődésén lehetett látni, hogy nagyon rövid idő alatt fel lehet érni goku és vegita szintjére egy félvérnek. És hogy miért megy krilin,tienchan, meg az öreg a tornára?Mert toriyama úgy látszik szeretne nosztalgiázni, ennyi
Hát én úgy emlékszem,de javíts ki ha tévedek,hogy amikor Goku és Beerus egymással harcolt,ott direkt meg is említették,ha túl nagy erővel harcol Beerus,abba bele pusztul az univerzum,vagy ilyesmi...
Egyébként pedig nem egy párhuzamos univerzum volt már fenyegetve,az előző történet száll is úgy lett vége,hogy el pusztítottak egy egész univerzumot!
A másik dolog pedig, hogy nem baj,hogy védik földet/univerzumot csak szerintem már nagyon unalmas,hogy állandóan ezt hozzák fel!Nem lehetne csak egyszerűen ,hogy jön egy sima harcos,aki épp nem akarja a földet,galaxist,univerzumot elpusztítani,hanem csak simán harcolni akar?!Ha én lennék az író,már meg sem merném említeni,hogy ismét veszélyben a föld,elfogyott már a szufla a sorozatból!
Jas0nx írta:
Nem letiltani kellene, meg kidobni meg ilyenek, hanem ha már valaki a konkurenciát emlegeti valamiért, akkor el kellene gondolkozni rajta, hogy vajon miért lehet... Ebben az esetben egy elírás miatt pl.
Keszeg írta:
elfogyott már a szufla a sorozatból!
Én is csak azt mondhatom lehetőség még bőven van a sorozatban pláne az univerzumok tornájával. Ott a nagy lehetőség már csak ki kell használni. Jó karaktereket ellenfeleket kell kitalálni újabb ellenfeleket. Aztán meg jöhetnek már az istenek ellenfélnek.
Meg ott lenne az új nemzedék felzárkóztatása. Na ott bőven lenne mit írni kitalálni. Csak éppen nem igen foglalkoztak eddig vele. Most majd meglátjuk mit tud Gohan.
Ha megint ilyen harcosokkal állnak el,mint az előző tornán,mint pl egy Micimackó utánzat,a másik még az ssj 1 formát sem érte el,a Dermesztő karaktere is egy nagy csalódás volt,egy kábítós tűvel ki iktatott két harcost is,akkor valószínűleg abba is hagyom a sorozat nézését!Kész vicc volt az egész,remélem a következő tornára össze szednek pár érdekes karaktert!És igen,lenne potenciál még a sorozatban,de szerintem abszolút rossz úton járnak!
Keszeg
Álljanak elő új karakter design -al,ami nem 12 egytucatú.Ez az ami nagyon kellene és lendületet adhatna a sorozatnak.
Ha tökös lesz a producer és Toriyama nem mennek át beszariba akkor igenis kötelességük előrukkolni egy soha nem látott karakter megjelenéssel ami remélhetőleg ütni fog és meghatározó lesz és részét fogja képezni a DB univerzumnak majd évekig.
Ami nem sablonra van építve például mint;Piccolo,Goku,Gohan,Vegita,Freeza,Bulma,chi chi, c17,c18 stb
Februárban kezdés,remélhetőleg élni fognak a lehetőséggel és ahogy haladnak majd képesek lesznek majd lenyűgözni mindenkit. Ha valóban maradni fognak a régi bevált módszernél ,akkor teljes mértékben meg fogja érdemelni a kaszát részemről is.
Keszeg
Álljanak elő új karakter design -al,ami nem 12 egytucatú.Ez az ami nagyon kellene és lendületet adhatna a sorozatnak.
Ha tökös lesz a producer és Toriyama nem mennek át beszariba akkor igenis kötelességük előrukkolni egy soha nem látott karakter megjelenéssel ami remélhetőleg ütni fog és meghatározó lesz és részét fogja képezni a DB univerzumnak majd évekig.
Ami nem sablonra van építve például mint;Piccolo,Goku,Gohan,Vegita,Freeza,Bulma,chi chi, c17,c18 stb
Februárban kezdés,remélhetőleg élni fognak a lehetőséggel és ahogy haladnak majd képesek lesznek majd lenyűgözni mindenkit. Ha valóban maradni fognak a régi bevált módszernél ,akkor teljes mértékben meg fogja érdemelni a kaszát részemről is.[/quote]
Ezzel egyetértek, ennél jobb lehetőség soha nem lesz új, és meghatározó karaktereket behozni, és kísérletezni. Szerintem mindenkinek elege van már a "micimackó" féle karakterekből, de azt el kell fogadni, hogy most is lesznek ilyen karakterek. Bár legalább egyszer adhatnának egy földi harcosnak akármelyik univerzumból legalább egy ssj1 szint körüli erőt....
Amúgy megértem hogy sokan hanyagolják a sorozatot, ritkán hozza a DBZ hangulatot( bár mostanában egyre többször) és szintek is zavaróak lehetnek.
Mert azok a karrakterek amiket a mostani 14 éves taknyosok szeretnek, a minél nagyobb izommal és minél gonoszabban kinéző, minél több szarvval meg a faszom tudja mivel feldíszítve.
Ilyen karrakterek jobbak lennének? Jézusom. Itt van Beerus, Hit, Whis, Bubu vagy akár Magenta. Visszafogott kinézetű karrakterek és milyen jól sikerültek. A tornán kifejezetten izgalmas lenne egy hosszabb Magenta vs Bubu párharc. De a taknyosoknak a minél gonoszabban kinézőek kellenek. Ide fajult a világ, persze tudom én vagyok régi vágású.
Ugyanakkor van egy bölcs mondás: akinek nem inge, ne vegye magára. Mielőtt valaki a szívére veszi ezt a hszt, nem célogatok konkrétan senkire.
Még mielőtt írnátok,nem vettem magamra semmit sem.
Én is valamilyen pozitív változásba, reménykedek ugyanúgy mint te . Erre értettem az új designt,nem pedig az ilyen tasztitó végletekre mint ami mostanság a "menő",ha valakinek ez nem jött volna le esetleg.
Ne legyenek sablonosak,lehetőségük van a,kibontakozásra.Éljenek ezzel inkább.
Hit pl freeza és cooler keveréke ok hogy a karakter viselkedésben és képességekben egyedi,de a kinézet sablonos.
Ezen nincs mit magyarázni,nem erőltette meg magát Toriyama.
Beerus is egyértelmű lásd Széth egyiptomi vallás.
Én nem ilyenekre gondoltam,hogy legyenek olyan új karakterek,akikből mindenféle hegyes tüskék meg ehez hasonló dolgok lógjanak ki,hanem ,hogy a külsején,meg a személyiségén is látszódjon,hogy ez most egy méltó ellenfél lesz,Cellnek ,Buunak,Vegitának és még sorolhatnám,nekik meg volt az a félelmet keltő aurájuk,ebben a Super szériában eddig ezt csak Hitnél éreztem,neki el találták a megjelenését is,és a személyiségét is!Beerus és Whis karakterét egyszerűen nem tudom komolyan venni,amikor ép az ő jelenetük van,már tudom,hogy nemsokára megint el lőnek egy poént,hogy valami finom kajával megpróbálják le venni őket a lábukról,valami szívességért cserébe,Goku karaktere meg néha egy kretén,a Z szériában nem emlékszem,hogy egy ilyen tuskó lett volna,bár ott is sokat hülyéskedett,de nem volt ilyen zavaró,sokszor a Naruto jut róla eszembe,mintha Narutot látnám Goku testében!
Ugrás a fórumra: |