Én egyetértek Laszloval, mert szerintem márt késő elkezdeni Gohannak az edzést, főként hogy látjuk hogy a következő rész is az ő bolondozásairól fog szólni. Én azt mondom hogy Bubu sokkal erősebb lenne(nem hiába féltek tőle a Kaoishinek is) csak most már a háttérbe szorult.
A félelem nem gonosz. Felhívja a figyelmed a gyengéidre, és amint megismered ezeket, nem csak erősebbé, de kedvesebb emberré is válhatsz.
Beerus értelmezése szerint akár 5 perc múlva is jöhet Zeno, hogy gyertek, kezdődik a torna. Pontosan ezért nem lesz semmilyen edzés Gohannak. Az erőssorend is egyértemű:
Goku, Vegita, Bubu, Gohan, Piccolo, a két robot és a maradék. Bár Gohan annyira gyenge jelenleg, hogy talán Picolot is előrébb teszik, de erre olyan 20% esélyt adok.
Én biztos vagyok benne hogy Gohan tréningelni fog,sőt lehet a háttérben mind végig azt csinálta,azon a plakáton elég harcedzettnek tűnik,pont mint anno Buu ellen.
Gohan is csillagharcos! És tudjuk láttuk már mire képesek ők akár rövid idő alatt is! Gohan csak magának köszönheti hogy nem erősebb mint Goku vagy Vegita, mert ha hozzájuk hasonlóan edzene erősebb lenne. De meg van benne is a gyors fejlődés esélye, csak élnie kell vele és edzeni, csak a mostani élete nem igen teszi ezt lehetővé, más "normális" életet él sajnos. Szerintem is biztos edzett erősödött meg még fog is a tornáig vagy még alatta is, de hogy mennyit az már más kérdés.
C17 mit csinált az elmúlt időben tudom volt valahol egy poszt de nem emlékszekrá.
Amúgy én C17től is sokat várok és az lenne szerintem a legjobb ha valamilyen módon képes volt növelni az erejét és így 3. 4. Legerősebb ő lenne és mutatna 1, 2 dolgot. Mondjuk Bubu kikap és Gokuék már készülnek, hogy ők jönnek aztán C17 mutat valami nagyot. Ettől függetlenül én is sokat várok Gohantol meg Piccolotol és Bubutol is de remélem C17 nem csak a létszám miatt megy én benne bízok. C18 más mert neki gyereke van és biztos nem erősödött sőt gyengült nem is kevéssel szerintem olyan lett kb mint Gohan.
Én remélem, hogy lesz training és az arcon belül. Nem hiszem, hogy az első résznél már mennek a tornára és jól van. Vagyis igazából kinézem ezt a fajta rusholást belőlük, ezért inkább úgy fogalmazok, hogy nagyon szeretném hogy ne így legyen
Lehet lenne 5-10 kevésbé izgalmas rész a nagy akciók előtt, de legalább lenne értelme ismét az erőszinteknek, ha jól csinálják.
Én arra leszek kíváncsi hogy C17 hogy fog visszatérni. Gondolom valahogy C18 fog kapcsolatba lépni vele és rábeszéli hogy ő is nevezzen be vagy valami hasonló
Többeteknek elkerüli valami a figyelmét....
Mi okon írjátok le Gohant? Azért mert nem látjátok keményen izzadni, már nem is edzhet vagy készülhet bármire?
Ha jobban figyeltetek volna a Black saga ra. Gohan egyértelmű utalást tett rá, hogy változnia kell, ha megakarja védeni a családját.
Az, hogy ezt nem a szemetek előtt teszi, nem jelenti az ellenkezőjét!
Mint láthatjuk, nem körülötte forogtak az események.
Mint mondtam Gohan biztos edz, de az a kérdés hogy mennyit! Mert az ő életvitele mellet mennyit tud edzeni. Mert azért a tanulás dolgozatok gyereknevelés hősködés mellet mennyi ideje van arra? Leírni nem kell őt sem az biztos, he azért olyan sokat nagy csodát se várjuk tőle. Szerintem egy jó erős ssj2-t még elvárhatunk többet nem hinném.
Beugorhat bármikor Piccoloval a tér-idő szobába. Azt is már elég sokat mutatták, hogy ők ketten eddzenek. Szóval minimum tudni fogja az Ultimate formát amit Bubu ellen mutatott és akkor erősebb mint ő.
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
Az igaz hogy Gohannak vannak még képességei amit nem tudunk, de annyit biztos nem tud edzeni mint Goku vagy Vegita. És ha még azt is beleszámoljuk hogy mennyit nem edzett..Bubu szerintem simán legyőzné,tehát kb olyan szinten állhat max mint Piccolo, aki erős és van kitartása, de még senkit se tudott legyőzni,úgy igazán..
A félelem nem gonosz. Felhívja a figyelmed a gyengéidre, és amint megismered ezeket, nem csak erősebbé, de kedvesebb emberré is válhatsz.
Gohan esetében jó volna ha Goku felhozná az időkamrában SSJ3 szintre. És nőjön is meg a haja, ne csak Vegitásan legyen a haja.
A kék szintet ne érje már el. Goku és Vegita a két legendás sayain. Trunks azért ért a közelükbe, mert a világáért küzdve megmozgósított egy bizonyos erőt. Ez egyszer elég volt. Gohan esetében nem kell számomra. Ráadásul a "föld" sorsa nem tőle függ, hiszen rosszabb esetben ott van Vegita és Goku. Már csak emiatt sem fogja elérni a kéket szerintem. Nincs elég motivációja.
Badass lenne, ha Gohan megnőtt hajú SSJ3-ként darálna. Jól szimbolizálná a különbséget az SSJ3 és a KékSSJ között.
Trunks azért ért a közelükbe, mert a világáért küzdve megmozgósított egy bizonyos erőt. Ez egyszer elég volt. Gohan esetében nem kell számomra. Ráadásul a "föld" sorsa nem tőle függ, hiszen rosszabb esetben ott van Vegita és Goku. Már csak emiatt sem fogja elérni a kéket szerintem. Nincs elég motivációja.
Ne feledjük, ha Goku kikap, Gohannak kell harcolnia a családjáért, és ha vert helyzetbe kerül, ő is megkapja azt a power upot, amit Trunks. Elvégre ő is ugyan úgy a világért fog küzdeni. Amúgy meg Trunks agya az őt ért vádak miatt durrant el. Ha azon az elven gondolkozunk, hogy félvér nem érheti el a kék formát (amit erősen kétlek), akkor Gohan is egy keveréket kell, hogy kapjon. Másrészről ha Trunks a dühe miatt felért majdnem a kékre, akkor edzéssel nyilván teljesen sikerült volna neki. És itt jön képbe Gohan, aki bizony a plakát alapján rendesen belehúz majd