Egyébként én beszüntetném ezeket a betekintőket... Egy hétig kínozzák vele az ember fiát... Kikészülök tőle
Inkább jobb lenne nem tudni miről fog szólni a következő rész
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Dehogynem érdekük. Beerus és Whis szeretik Gokut. Beerus sokat változott, csak megjátsza magát Gokuék előtt. A Zamasu sagában is lelkifurdalása volt, amikor Bulmáék őt okolták.
Továbbá Goku kell Beerusnak a tornára, meg Goku Zeno barátja, Beerus meg retteg Zenotol. Mindezek ellenére nem hiszem, hogy Beerus nagy szerepet kap a következő részben.
KingBradley írta:
laszlo222
Beerus nak és Wish nek nem érdeke és nem célja bárkit is megmenteni, vagy megvédeni a Föld ön.
Nem hiszem, hogy bármi is lesz, majd ők hozzák helyre a dolgokat.
Ezt az utóbbi részekben is hangsúlyozták!
Az, hogy Frieza esetében, Wish vissza pörgette az időt, csak is a Föld és a finomságainak volt köszönhető.
+ mondhatni, kivétel erősíti a szabályt.
Messze a február, de én már felültem a hypetrainre!
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez:
Ott van Gohan a képen és nagyon epic!!!
Roshi mindig jó ha ott van. Tenshinnek is örülök, c17 is érdekes lesz. Nagyon várom!
)
Ne aggódj KingBradley, jobb oldalt látszódik a karja
Nagyobb kép: http://i2.wp.com/...507%2C2480
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: A twitter postnál is írják, és szerintem is igaz, hogy fake gyanús a kép, mert Gohan nagyon izmos... Irreálisan gyors fejlődés lenne ez, hacsak nem lesz pár éves ugrás...)
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Én azt nem értem ki az a ismeretlen lány Goku meg C17 között. A másik dolog Gohan simán lehet ilyen erős már. Amikor búcsuztatták Trunks akkor mintha valami látszódott volna rajta. De a tér/idő szobában simán feljöhet erre a szintre rövid idő alatt. Ami inkább kérdéses, hogy most a régi max formáját éri el Buu ellen vagy ő is megtanulja gyorsan esetleg Whis segítségével a SSJ Blue-t. De neki azért nagyot kéne villantani nem töltelék karakter. Ha meg kitalálják, hogy a Ultimate forma majdnem olyan erős mint a Blue majd...)
Ez alapján hülyeség lenne fake nak gondolni.
Láttunk már durvább változásokat is.
Majd hamarosan kiderül mi igaz ebből....
xindrix
..és tényleg! Fel kellene vennem a szemüvegem!
Jaeger
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Az maga C17... )
Vasárnapig kell várnunk és kiderül, akkor lesz a bejelentés.
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Amin viszont elgondolkodtam, hogy ha tényleg ennyi főkaraktert fog mozgatni a sztori + az ellenfelek és egyéb mellék karakterek, akkor ezt esélytelen hogy lezárják 10-20 részben. Ehhez ilyen 50+ részes sztori kellene, remélem így is lesz.)
Ugrás a fórumra: |