Sztem ha Luffy meg Shanks összefutnának, akkor abból durva nagy buli lenne, nem harc....
De viszont van olyan érzésem, hogy valahogy mindig elfogják kerülni egymást és Odát ismerve sztem nagy drámait fog berakni, pl h rohan Luffy megmenteni Shanksot, de pont elfog késni és már csak a haldokló Shanksot fogja látni, vagy vmi ilyesmit.
Dungeon, te értelmezed is azt, amiket belinkelgetsz? Vagy csak megrökönyödötten állítgatod azt, amit kitaláltál?
Azt gondoltad, hogy Luffyék le fogják verni Big Mom-ot. Nem, nemcsak a túlerő miatt nem fogják, hanem azért, mert még SOKKAL gyengébbek nála. Ha te ezt nem látod be az elmúlt fejezetek után, tényleg nem tudok már mit kezdeni veled, ignorálnom kéne a kommentjeid.
Azt állítod, Luffy már képes leverni egy Yonkout...
Azt hiszem, fogsz kapni majd megint egy jó nagy reality check-et. Ha az előző két fejezet már nem elég, láthatóan. Luffy még egy parancsnokot sem tud egyedül elverni jelenleg. Egy Yonkou meg valószínűleg két-három parancsnokkal ér fel.
Nagyon el vagy te tévedve.
Egyértelmű már egy ideje hogy Luffynak semmi esélye BM ellen, a parancsokok ellen meg háát talán le tudna verni egyet, de akkor full erőből kezdi kifulladásig. Talán már azon a szinten van, hisz valamennyire muszáj, akkorát nem ugorhat Luffy ereje hirtelen hogy majd Kaidot meg leveri.
AFR hát ez jó kérdés de mivel Kaido fegyvereket keres és Shirahoshi is maga a fegyver, szerintem rá gondolt.
Lehet igazad van. Remélem nem lesz mellőzve végleg ez a téma a mangában.
Jon
Fogadd el hogy sose fogja elfogadni.
Egyébként Luffy kb parancsnok szinten van. És nekem pont ez volt a csalódás a Doffy elleni harcában. Nem tudta leverni (pontosabban ha még pár másodpercig bírja akkor leveri) egy 20 perces harcban Doffyt (egy kb parancsnok szintű shichibukait) és rákényszerült egy második menetre amiben a végső technikája kellett a győzelemhez. Ennél én többet vártam volna tőle. Rayligh tanította ehhez képest szerintem csalódás. Zoro látszólag többet ért el a két év alatt.
Parancsnoki szinten biztos, hogy van, és dungeonlordot most én se értettem.. Pont az ellenkezője bizonyosodott be.
Újraolvastam magyarul, és biztos, hogy dől a torta! Utolsó kép. Itt pusztulat lesz! Úgy gondoltam, hogy a robbanás után a palota arra dől, amelyik oldalán robbant. Nem így van! A robbanás srácok annyira erős volt, hogy egyből kidönti az egészet.
Brülét kellene valahogyan eltűntetni, azért azt megnézném hogy mi van akkor, ha kap egy pofont mástól. Oké, hogy 1v1-ben imba a képessége (bár csak feltartani jó ez), de 2v1-ben szerintem hamar vége.
Miből gondoljátok, hogy a parancsnokok sokkal gyengébbek Anyucinál?
Garp és Sengoku elméletileg erősebbek az admirálisoknál,mert ők álltak a legközelebb Roger szintjéhez.(Whitebeard,Garp és Sengoku)
A hírnév ellenére az admirálisok többet mutattak,mint a 2 legendás tengerész.
Garp és Sengoku nem tudták legyőzni Blackbeard legénységét. Akainu ellen pedig Blackbeard nem akart harcolni.
Totland arcnál és Marineford arcnál kb ugyanazt látom .A parancsnokok szintén többet mutattak,mint 1 Yonko.
Nem azt akarom mondani,hogy erősebbek,de nagyon közel állnak 1 Yonko szinthez.
Ha esetleg tévedek az eredmények kapcsán,akkor javítsatok ki.
Szerk:
Új korszak köszönt be https://www.youtu...N7NM29xK1M és ez alatt egyik Yonko se kivétel.
Igaz a parancsnokok is erősek, DE! Mama se mutatott még semmit. Talán félgőzzel harcolt (csapkodott) de közel sem komolyan. Szerinted egy parancsnok szintű kalóz (bármelyik Yonkoé) ha Yonko szinten lenne vagy felette, nem vette volna át a hatalmat? Dehogynem. Hogy miért nem tették? Mert a parancsnokoknak esélyük sincs 1 Yonko ellen. Szemernyi sem.
Az a két legendás tengerész több mint 20 éve volt legendás. Mára már megvénültek. Fehérbajusz se olyan erős volt mint Marinfordban ott a megöregedett beteg és meggyengült formáját láttuk.
Én kb úgy tudom elképzelni a Yonkou parancsnok erőkülönbséget mint annó a CP9-nál Lucci (4000 Douriki) és Kaku (2200) vagy Jabura (2180) közötti erőkülönbség. Más szóval úgy 1,5-2-szer olyan erős egy Yonkou mint egy parancsnok szerintem.
Akár bár nem szeretnék belemenni a mennyivel erősebb témába, hisz nincs infónk a valódi erejéről egy Yonkonak. Majd Kaidonál kiderül, addig viszont még van egy két fejezet, ne rohanjunk előre ^^
Lol Dungeon te aztán abszolút nem érzed mivel dobálózól. Attól hogy Sengoku flotta admirális volt nem jeleneti azt hogy erősebb volt bármelyik admirálisnál. Ezek CSAK rangok. Ahogy a vérdíjak is CSAK vérdíjak. Luffyéknak is már legendás kalóz hírnevük volt mire visszatértek a Sabaodyra aztán mégis semmit nem értek Big Mom ellen. Hírnév nem egyenlő erővel.
Mi a különbség egy Yonko és egy parancsnok között? Nos sztem a legnagyobb különbség pont ebben a fejezetben mutatkozott meg. Az általad annyira favorizált Doflamingonak pillanata nem volt Luffy G4-e ellen. Big Mom esetében hogy is volt? Bevonta hakival a karját és kitámasztotta. Ennyi volt a védelme és Luffy támadásának 0 ismétlen 0 azaz semmi hatása nem volt.
Még mindig nem értem honnan szeded ezt a Kaido erősebb BM-nél. SEMMIT nem láttunk Kaidoból.
Ömm... izé... na... szóval...
Isten ments hogy a csapat egy tagjának beszóljak és megorroljon rám de ezt most megkérdem
Hiei ennek a komidnak volt bármi értelme?