Pont nem érdekelne, kis túlzással élve ennyit strandon is simán látni csajokból.
Bár a ködös női logika szerint, amíg a mellbimbómat nem látják, addig a melleimet sem.
Férfi topic
Egyébként baromi ötletes ez
Mármint, számomra nem vonzó, meg semmi ilyesmi, és az is biztos, hogy remélem egy lány ismerősöm sem olyan, hogy ilyen képet töltsön fel magáról, (hugom megfogalmazása szerint: "ribancok challenge" ), de ki találta ezt ki? Ötletes, mit mondjak
Tudod Jon vannak olyan ribancok akik annyit dolgoztak azért seggért, amit tesód elképzelni se tudna. Ha pedig már ennyit dolgozott érte miért ne mutogathatná? Egyébként miért is ribancok? Ne kettyinti őket senki a képen. Simán lehet egy család centrikus gyermekes anya is a képen, aki épp ezért nem mutogatta eddig magát, pedig tök büszke, hogy letudta adni a súlyfelesleget és újra formába tudta magát hozni és itt gyakorlatilag arc nélkül teheti.
Még mindig több értelmét látom, mint a selfienek. Ahol csinál egy pózer képet egy hazug mosollyal vagy tekintettel. Múltkor láttam egy csajt az utcán (nem látta, hogy bent ülök az autóban) megállt az utca sarkon "jó alaposan" körülnézett elő kapta a telót és neki állt nyomatni magáról a képeket. Első megállapításom az volt, hogy tök jó és aranyos lány és láttam azt az undorító mesterkélt tekintetet, amit varázsolt a fénykép kedvéért és gyakorlatilag ki is szerettem belőle. Egy megjátszott erőltetett valami lett a vége, de gondolom ő örült ennek a jó kis illúziónak.
Szóval ennek még mindig több értelmét látom. Ha csinálok egy ilyen képet az arcom nélkül amúgy a kutya se mondja meg, hogy én vagyok rajta
Aki pedig képes annak ellenére csinálni magáról egy képet, hogy nem szemre való? Nos igen az ilyet utálom ,de lehet azért, mert nálam bátrabb és valszeg jobban elfogadja magát olyannak amilyen, mint sokan mások. esetleg spontán hülyeXD
Mikor jutunk el oda, hogy a nő aki kicsit is ad magára ribanc lesz? Egyébként ilyenkor az irigység beszélhet valakiből, mert ő nem mer ilyen képet csinálni?
S egyszer egy férfi harcba indult a onefingerchallenge-ért.
A ribanc szót annyian használják rosszul, én leginkább az érdekből a testét használó nőre használom, illetve arra akit nagyon könnyű megdönteni ,mert neki mindegy csak kiélhesse a hedonizmusát . De tegyük fel van egy csaj aki vadászik, és sok sexuális partnere volt, mert sok prédáját kapta el. Akkor az ribanc ? Szerintem nem. A saját örömére tette, semmi más indítéka hátsó szándéka nem volt, bárkinek nem adja oda magát, mert nem mindegy neki hogy kivel fekszik le, tudja mit akar. Lehet most ez feminista duma de ez egy férfinál normális viselkedés akkor egy nőnél miért ennyire lenézendő?
Persze, jobb, mint a selfie, pont azért, amit írtál. És persze, ha a férfit nem tekintjük ribancnak, a nőt sem, jogos.
"Csak" nyilvánvalóan másképp tekintünk a szexualitásra. Nagyon máshogy. Ezt most mindkettőtökre értem.
És egészen biztosan nem fogsz meggyőzni, hogy az helyes, hogy ha egy lány ilyet megoszt magáról, dolgozhatott érte akármennyit )
Hiei írta:
Mikor jutunk el oda, hogy a nő aki kicsit is ad magára ribanc lesz? Egyébként ilyenkor az irigység beszélhet valakiből, mert ő nem mer ilyen képet csinálni?
S egyszer egy férfi harcba indult a onefingerchallenge-ért.
Te konzervatív vagy ebben a kérdésben és értem is az érveid. De attól még nem tartom elítélendőnek hogy valaki büszke legyen a testére és akár így vagy akárhogy megmutassa a világnak. Ez ráadásul teljesen önkéntes alapú nem profit alapú dolog szóval abszolút az egyénen múlik.
Én sem ítélek el senkit, ez legyen a mai világ legnagyobb hibája. Sajnos rohadtul nem az. Múltkor jöttem fel Pestre, az állomáson (még Komáromban) egy srác jön, megáll a peronon, nyomja a selfieket, önelégülten mosolyog, aztán egész végig, amíg jött a vonat, a mobiljába volt beletemetkezve, azt sem vette észre, hogy szomorúan bámulom. Úgyhogy ja, nagyobb problémáim vannak a mai világgal, mint a one finger challenge
Nem is tekintem őket ribancoknak, vagy valami ilyesmi, főleg, hogy a modern világban szocializálódtak, ahol ez egyáltalán nem kirívó, vagy hasonló.
De azt ne várjátok, hogy helyeseljem, vagy hogy örüljek neki, hogy a normalitás ilyen irányba tolódik el.
Belegondoltam, mert én se csinálok képeket magamról és teszem fel mindenhova. Annak ellenére, hogy bár Adonisztól vagy egy spártaitól még igen messze állok nem nézek ki rosszul.
Viszont azért, mert én ilyen vagyok ők semmivel nem többek vagy kevesebbek nálam.
Az a nő, aki kicsit is ad magára nem tesz ki ilyet azt mondod? Miért? Mi rossz van ebben a képben? Ártott bármit is magának vagy a társadalomnak vagy bárkinek?
Sabaku írta:
Es ja, ribancchallenge. Aki akarja, hajrá, de szerintem egy csoportba tartozik a túl barna-túl szőke-rossz árnyalatú alapozó-susinaci-neonpink sportcipő-Kaszásdűlő-rajzolt szemöldök-flitteres csizma kategóriás csajokkal.
Ugrás a fórumra: |