A robbanás még valószínűleg nem teljesedett ki, Perospero szerintem nem fogja megtámasztani. Inkább tűz lesz, meg torta összedőlés. Most mindenki a robbanásra figyel, ezt kellene kihasználni valahogyan.
Ami még fontos, hogy nemt tudjuk, hogy a torta melyik oldalán vannak Luffyék. Vajon az ő oldalukon robbant? Vagy a másik oldalon? Nem mind1 ez se...
dungeonlord írta:
Egyelőre csak tippelgetek,mert csak Kidet látok a börtönben.A többiek sehol.Talán Killer a harc közben kitervelt valamit.
Kevés infok van..És igen, ahogy írtad, a szövetség ott alakult ki és Killert még szabadon.
Nem tartom kizártnak,hogy Kid azért ment Kaidhoz,hogy információkat szerezzen Shanksről vagy másról.
Dungeon, nem bántásból, de te mindig csak tippelgetsz, aminek a fele általában sületlenség. Kid azért ment Kaidouhoz, hogy kémkedjen? Véresre verték, majd bezárták, azért ment Kaidouhoz. Nem kell túlgondolni, ahogy te mindig mindennel csinálod. Terveket szőttél, tippelgettél, hogy hogyan lehetne most legyőzni a Mamát, pedig a napnál világosabb volt, hogy sehogy, és eleve nem is ezért jöttek.
Nem kell túlspirázni.
Luffyn kívül nincs más ember jelenleg, aki képes arra, hogy Yonkout verjen. Mármint a kalózok közül.
Én csak attól félek, hogy Kaidot nem egyedül Luffy fogja leverni, hanem többen, mondjuk Marcoval, így Big Mom ellen már mehetne a konkrét 1v1, hiszen addigra Luffy már valóban képes lesz arra, hogy egyedül felvegye a versenyt egy Yonkoval.
Egyetértek Kristoffal, én se tudnám komolyan venni a Big Mom harcot Kaido után, ellenben akkor igen, ha Kaido ellen Luffy nem egyedül harcolna. A problémám ezzel csak az, hogy akkor megint rohadt sokat várhatunk az 1v1-re, mert ilyen biztos lesz, kérdés mikor.
Persze az lenne a legjobb, ha Big Mom időközben elbukna, Luffy meg mehetne 1v1-be Kaido ellen, segítség nélkül. Remélem így lesz.
A Big Mom elleni harc már most is zajlik, csak ez félbe lesz szakítva, mindjárt. Kaidou után nem kell már előről kezdeni majd a szokásos felépítését egy új arcnak, hiszen már megismertük a Mama seregét, kialakult a konfliktus, sőt, a Mama múltjáról is kaptunk nem kevés infót. Egyszerűen egymásnak kell őket ereszteni, az meg nem tart 100 fejezeten keresztül, és izgalmas is lehet, mert nem tudom, hogy ti/te hogy vagy vele, de én nem igazán nézem ki Kaidouékból, hogy akár fele olyan érdekes és változatos serege legyen, mint a Mamának. Rohadt erős tankok lesznek, ez nem kérdés, de hol lesznek ott Perosperok, meg Brüléék, meg ilyen kretének?
Ha Luffy megkapja az ébredést, akkor végső soron (legalább olyan mértékben, ahogy Doffy ellen volt), 1v1-et fog nyomni Kaidou ellen. Ha nem, akkor viszont el tudom képzelni, hogy 2-3v1-t fognak nyomni, természetesen úgy, hogy Luffy veszi ki az oroszlánrészét a dolognak, ill. a végén ő marad majd talpon, és ő viszi be a végső csapást.
Én bármelyik megoldást elképzelhetőnek tartom, és mindkettőben van potenciál. Ha Kaidout leveri 1v1-ben, a Mama még utána is lehet érdekes, ha másért nem, hát azért, mert akkor már biztosan csak a Mugiwarák fognak harcolni, ott nem lesznek szövetségesek.
De mindezek után, én nagyon remélem (sőt, ezek után már elképzelhetetlennek is tartom), hogy a Mamát nem veri le valami random ember, mert Luffynak most már személyes a háború vele is (mondjuk eddig is az volt), és egyszerűen túl érdekes karakter ahhoz, hogy offscreen verje le valaki.
És ahogy mondtam, pusztán a Luffy vs Mamához nem kell túl sok fejezet. Kaidou egy telejsen új szál lesz, új karakterekkel, új konfliktusokkal, új szigetekkel (ráadásul Wano biztos, hogy különösen fontos lesz, ha másért nem, hát Zoronak), ez baromi hosszú lesz biztosan, de utána Mamára nem kell 20-30 fejezetnél több.
És gondoljatok bele, képzeljétek el, mennyire epic lenne utána Luffy, két Yonkou-t röviddel egymás után. Rettegnének tőle Onnantól meg már tényleg csak Feketeszakáll és Raftel maradt.
Nemtom hogy ti hogy vagytok vele, de amúgy alig várom már az elkövetkező hónapokat. Tottlandnak vége, jön a Világtalálkozó, és jön Wano... Alig várom
Jon írta:
[...]mert nem tudom, hogy ti/te hogy vagy vele, de én nem igazán nézem ki Kaidouékból, hogy akár fele olyan érdekes és változatos serege legyen, mint a Mamának. Rohadt erős tankok lesznek, ez nem kérdés, de hol lesznek ott Perosperok, meg Brüléék, meg ilyen kretének?
Ne becsüld le Odát.
Ha nem Kaido meg a közvetlen csapata, akkor a Shogun meg a szamuráj ellenfelek lesznek az érdekesek.
A többi szupernova még ha össze is áll nem fogják megközelíteni a Szalmakalaposokat főleg nem Luffyt. Nem hogy levernének egy Yonkot... Urouge is aki marha erős egy parancsnokot tudott elintézni többet nem.
Egyetértek Jonnal a világtali, Wano arcot már eddig is vártam. ebből az arcból ugyis csak pár fejezet maradt. Ettől függetlenül ez az arc a TOP1. Brook nagyon nagyot alkotott XDD
Máshogy lesznek érdekesek. Attól nem félek, hogy unalmas lesz. Minél inkább nő a tét, annál jobb a manga, jó másfél éve, szóval remélem kitart ez a folyamat, mert a tét mostmár csak egyre nagyobb lesz.
Persze. Beget is megkaptuk, és szerintem marha erős, taktikus és szimpatikus is végső soron Nyilván nincs Luffy szintjén erőben, de ahogy említetted más feladatuk lesz a szupernováknak. Oda pedig már BM-es arcot is zseniálisan oldotta meg, én nem félek hogy a többi gyengén sikerülne mostantól
Jon írta:
A Big Mom elleni harc már most is zajlik, csak ez félbe lesz szakítva, mindjárt. Kaidou után nem kell már előről kezdeni majd a szokásos felépítését egy új arcnak, hiszen már megismertük a Mama seregét, kialakult a konfliktus, sőt, a Mama múltjáról is kaptunk nem kevés infót. Egyszerűen egymásnak kell őket ereszteni, az meg nem tart 100 fejezeten keresztül, és izgalmas is lehet, mert nem tudom, hogy ti/te hogy vagy vele, de én nem igazán nézem ki Kaidouékból, hogy akár fele olyan érdekes és változatos serege legyen, mint a Mamának. Rohadt erős tankok lesznek, ez nem kérdés, de hol lesznek ott Perosperok, meg Brüléék, meg ilyen kretének?
Nem e? Csak várd ki a végét, gondolj bele abba, hogy az a bandájának a neve, hogy Száz fenevad kalózok, nevükből kitalálható, hogy valószínűleg majdnem mind Zoan használók, és biztos vagyok benne, hogy nem egy és nem két misztikus/ős Zoan van köztük, és ha csak 4-5 olyan van köztük, akik legalább Jack szintjén vannak, akkor ott durva harcok lesznek, arról már nem is beszélve, hogy nyilván elég jelentős látszámú sereget verbuvált magának Kaidou a Doffy-ék által termesztett mesterséges démongyümölcsökből.
Egyébként meg ez is elég elhamarkodott kijelentés, kb. kétszer láttuk eddig Kaidout, akkor is csak erődemonstráció gyanánt, semmit nem tudunk róla, sem a múltjáról, és egyetlen parancsnokát láttuk eddig (az is elég beteg volt ahhoz, hogy megtámadjon egy olyan flottát, amit három olyan ember védett, akik egy admirális szintjén állnak xD) szóval várjál ezzel a kijelentéssel addig, amíg Oda az ő legendáját is el nem kezdi építeni.
Szerkesztette: Csibe - 2017.07.08. 12:31
Persze, ebben igazad van, a csapata lehet sokszínű, de Kaidou más jellegű karakter lesz, mint Mama, ez az eddigi két feltűnéséből is nyilvánvaló. Nem lesz kevésbé érdekes, de hogy ennyire morbid legyen, azt erősen kétlem.
De a csapatáról is, akiket eddig ismerünk, mind izomagyú tankok, a képességük lehet változatos majd, de... na mindegy, igazad van, meglátjuk.
De az biztos, hogy nem lesz még 4-5 olyan erős ember köztük, mint Jack. Kettő lesz még. Hiszen három parancsnoka van.
Hát a 4-5 ettől még meglehet, Mamánál is jól látszik, hogy nem csak a parancsnokok jelentik ott a csúcsot, a miniszterek is elég komoly erőt képviselnek, meg egyébként is minden Yonkounál eléggé más a hierarchia, szóval a fene se tudja mi lesz Kaidou-nál, majd kiderül.
Amúgy jah szerintem is másabb lesz, de nem hiszem, hogy kevésbé beteg mint Mama, de ő is beteg lesz, csak más értelemben.
Hát azért hiába képviselnek nagyon-nagy erőt, nyilván nem véletlen, hogy ki lett emelve a Mamánál is a három parancsnok.
Azt még el tudom képzelni, hogy a shogunnak lesz olyan erős embere, mint egy parancsnok (esetleg maga a shogun lesz olyan bika), ami őszintén, kelleni is fog, mert ha eljönnek Marcóék, akkor a szövetségesek a Minkekkel, szamurájokkal, full csapattal, Law-val, potenciálisan Kidékkel szinte túl erősek lesznek
Jó, ez nyilván túlzás, de na, a lényeg, hogy Wanonak biztos lesznek nagyon erős emberei, Kaidounak a két plusz parancsnokon kívül erősen kétlem, hogy Jack szintű emberei lennének még. Sőt, én amúgy nem lepődnék meg azon, ha Jack lenne a legerősebb köztük, elvégre Kaidou jobbkezének nevezték. Oké, ez önmagában nyilván lehet csak humbuk is, de én nem bánnám, ha Kaidou emberei egy kicsit elmaradnának a Mamáétól.
Majd meglátjuk, reméljük, hogy már nem soká.
Kaido egy alkoholista állat és emiatt kiszámíthatatlan. az egyik jelenetben mikor rossz hírt hoztak - CC és Doffy bukását -, először elsírta magát majd őrjöngeni kezdett Az biztos hogy ő is beteg dolgokat fog alkotni
Vicces lenne ha Kaidou ekkora testtel részeges karatemester lenne
Nem tudom hogy vagytok vele de én azon szoktam kiakadni ha egy gyüminek nem mondják el a képességét / nevét soha vagy nem tudjuk meg valaki vérdíját annak ellenére hogy tudjuk hogy van neki.
A kérdésem az lenne, hogy a még le nem fordított One piece manga fejezetek (15.-tól 59.-ig) szerintetek mikor lesznek lefordítva? Már nagyon várom a folytatást, végig olvastam ameddig fenn volt, de nem tudom folytatni. Sajnos az angol tufásom elég csekély, ezért csak a Naruto-kun.hu jöhet szóba, mert más magyar oldalt nem ismerek.
A válaszokat előre is köszönöm:Nikelemen-kun!
Engem Kaido amikor először megláttam Khal drogo ra emlékeztetett a trónok harcábol nagyobb kiadásban meg ugy más személyiséggel de mind1 is ezek után elvárom tőle hogy 1 seb elfertőződésébe haljon bele