Sziasztok, most vagy én vagyok nyomi vagy tényleg nem elérhető a Douluo Dalu sorozat fórumja? Sehol nem találom.
Kérdések az oldallal és fórummal kapcsolatban
Volt egy igencsak szabálykövető fórumozó, aki spoilerezett a témában. Ahhoz, hogy a többieket megóvjuk ettől, törölni akartuk a hozzászólását, azonban véletlenül az egész téma ment a kukába. Ha és amennyiben vissza tudjuk állítani, megoldjuk, ha viszont nem, akkor tiszta lappal indulunk újra, de a későbbiekben minden spoilerező számíthat majd a megfelelő büntetésre. Ne csesszük már el mások szórakozását, nem igaz?
Sziasztok a weboldal szolgáltató, a weboldalról folyamatosan készít biztonsági mentést, ha sikerül őket elérnetek, akkor ők vissza tudják állítani, biztonsági mentősből a weboldalt, szóval, ha minden igaz, akkor nem biztos, hogy veszett ügy Amúgy, meg nagyon király az oldal, szóval köszönöm a kemény és kitartó munkátokat vele, tudom mennyi munka van egy weboldallal és hogy nem kis pénz fenntartani
Szóval nagyon hálásak vagyunk nektek mindenért
( U.i.:nem okoskodom, hanem olyan helyen dolgozom, ahol ezzel foglalkozunk )
Ja ,énis néztem már tegnap is meg ma is,hogy mértenm bírom olvasni a heti résszel a hozzászólásokat ... De gondoltam,hogy valamilyen baki folytán eltünt valamiért. Ja,nekem is volt pár tippem ami bejött,és jó néha visszakeresgélni... Aki meg spoilerezik azt nem lehetne valahogy le tiltani,hogy ne birjon írni mondjuk először pár hétig,aztán ha megint nyom valamit akkor 1-2 hónapig aztán meg véglegesen. Nem azt mondom,hogy töröljétek,hanem,hogy ne bírjon hozzázolni a témákhoz. Mert bárki megbírná nézni a spoilereket előre...
fantom írta:
a attacon titan és a danmachival mi lesz a inda azokat is cenzuráza pedig nem mell vilanto fajták és ha a fairy tail is le törlik?
Talán van megoldás a angol fansubok nem a nevével hanem mása pl számok vagy valami maszlag írnak így nem tugyák megtalálni a szolgáltatók. Amúgy a Trinity Seven mind levet csak a tietek nem aszt nem tudom mért?meg most nézem a egyik danmachi részetek vissza került.a 3 évad 10.
fantom kicsit jobban fogalmazd meg a gondolataidat mert nagyon nehéz érteni.
Nem nagyon van alternatíva sajnos. A megás dolog nem működik tudtommal, esetleg létezik még a Vimeo bár az fizetős, a p-vel kezdődő oldal csak akkor átmenénk +18-ra Nem tudom google drive? Ha odafeltöltünk egy videót és van hozzá linked elvileg lejátsza.
De nem kéne amugy minden tartalmat átrakni egy új helyre mert az rengeteg munka csak az újakat.
Ugrás a fórumra: |