Alapból 400 év.
Valószínű hogy senki és semmi nem lenne ilyen.
Már Mavisék és a RL és BS se biztos hogy létezne.
Illetve ha megtenné Anskeram úgyis ugyanúgy megbüntetné Zerefet vagy az idő istene tenné
A lényeg hogy vagy minden ugyanígy történne csak másik Sárkány ölné meg Natsuékat és másból válna Acno vagy a jelen szereplők már lehet meg se születnének. Sőtt nagyon valószínű hogy nem
de ha nem is ilyen komor a jövő, a sárkányölők sose találkoznak a mostaniakkal... nincs Gajeel-Levi, Natsu-Lucy... elég sivár jövő kép ami remélem semilyen formában nem teljesül.
Komolyan nem értem miért alakulna másképp szerintetek az új "jövő". Ha megszünteti ezt a jelent azzal az emlékek , gondolatok is megszűnnek, minden ugyanúgy bekövetkezne. Semmiféle hatás nem lenne a szereplőkre hogy másképp döntsenek egy adott szituációban, mint ahogy azt egyszer már megtették.
Ezt honnan veszed? Ez így hülyeség, Zeref akármennyire is kattant, nem kretén, biztos, hogy a mágia végrehajtójának megmaradnának az emlékei. Ergo Zeref tudná, hogy mit kéne máshogy csinálnia.
De persze, minden máshogy alakulna. Az emberiség valószínűleg sok tragédiát megúszna, de egyúttal nem is tudna eljutni egy érett, önálló békére, mint ahogy elfog a FT-el a történet végén, valószínűleg.
A FT meg nem létezne, több, mint valószínű, leírtátok, hogy miért, eleve minden máshogy alakul, de ez "csak" szubjektíven rossz, meg ha a nagy képet nézzük, amúgy, ha egy bizonyos szempontból nézzük, Zerefnek jó, és működőképes terve van.
Zeref tervével egy nagy baj van. Mint már írtam, ő nem időutazni akar, hogy megváltoztassa a jövőt vagy a múltat. Pedig ezek is nagyon veszélyes műveletek. Ő egyszerűen eltörli a jelent és 400 évnyi történelmet, amivel megöl legalább 6-7 generációnyi embert. Ezzel nem megoldja a problémát, hanem egyszerűen a szőnyeg alá söpri és kezdi elölről. Persze, hogy Natsu nem hülye, és nem hagyja saját magát és az egész FT-t kinyírni egy eszelős által. Mert ha Zeref terve beindul, akkor ők megszűnnek létezni. És ne feledjük, hogy Zeref egy egoista. Ezt saját magáért teszi, senki másért. Lehet, hogy korábban még felfedezhető volt benne a józan logika, de mostanra olyan szinten elgurult a gyógyszere, hogy akár Mavist és a saját öccsét is elpusztítaná.
Ja, és ha Zeref olyan nagyon jó arc akarna lenni, akkor ugorjon bele ő az Idő Hasadékaiba, ha már ennyire kis akar múlni ebből a világból. Az tuti helyretenné még őt is.
Én csak felvetettem a lehetőséget. Nem mintha más már csinált volna ilyet. Ki tudja mit történhet. De ez így akkor is túl kockázatos. Csak emlékekkel megmentheti a családját egyszer, de onnantól az már egy teljesen másik jövő és nem tudja, hogy mi fog velük történni. Jön egy másik sárkány ami Zerefet is megöli és akkor a háború vége ugyanaz lesz, azzal a különbséggel, hogy nem tudnak sárkányölőket küldeni a jövőbe. Nélkülük pedig senki nem lenne most, aki megállíthatná. Sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy ugyanaz lenne a vége, vagy még rosszabb, minthogy sikerülne.
És ha belegondolsz a Fairy Tail jelenlegi generációja nagyrészt árvákból áll, akik nagyon fiatalon lettek azok és a céh lett az új családjuk, akikkel már több időt is töltöttek el mint az eredetivel. Zeref sok szenvedést okozott ez igaz, de az a szenvedés hozott össze mindenkit olyan emberekkel akikkel aztán sokat voltak boldogok is. Strausséknak ha jól emlékszem nem volt köze Zerefhez, de a Fairy Tail volt az aki befogadta őket, ami Zeref nélkül ugye nem lenne.
Én csak remélni tudom hogy mindkét terv csődbe megy és végül látunk egy Natsu vs Acno harcot.
Inkább egy sárkányölők vs Acno harcot. Natsu egymagában elég kevés lenne Acno ellen.
amivel megöl legalább 6-7 generációnyi embert
Az azért már rendesen tömeggyilkosság.
Ezt saját magáért teszi, senki másért.
Hát ja lényegében ő is önzőségből teszi.
Szerkesztette: Durzo - 2017.12.19. 03:11
Mondjuk ha logikusan nézed és tényleg sikerülne Zerefnek a terve akkor lényegébe minta önmagát szúrta volna le az egész sorozat . Mert akkor nem lett volna értelme ennek az 500+ fejezetnek ( olyan érzés lenne mint a Hősök sorozatból egy fél évad után felébred valaki hogy ez csak egy látomás volt a jövőből ) , így ezt a tervet én simán kizárnám mint lehetséges opció plusz ha megnézzük Anna tervét is most őszintén ha egy ilyen időhasadékkal elintéznék az egész FT történetének legerősebb gonosz karakterét akkor szerintem a rajongók 90%-a tökön szúrná magát.
Én az ilyet sose szerettem. Mi értelme volt végigcsinálni az egészet, ha az a vége, hogy meg se történt. Szerintem egy ilyen húzás nagyon el tud rontani egy történetet. De nyilván nem ez lesz. Kizárt, hogy Acnot még azelőtt "győzzék" le, hogy megmutatta volna a teljes erejét.
Ugyanmár, szerintem teljesen esélytelen ez az egész. Ha Acno most valahogy be is kerül abba az izébe, Zeref terve nem működhet... Akkora öngólt Mashima sem lőhet magának. Fogalmam sincs, hogy mi volt az előző mangájában, de a FT alapján én ezt elképzelhetetlennek tartom. Valószínű, hogy Zerefet (fogalmam sincs hogy hogyan, mi módon és mennyi idő alatt, de) legyőzik, és élete végén valahogy "megtér", tesz valami jót, vagy ha nem is, de lesz egy feloldozása a karakterének.
Aztán jön Acno, akit meg le kell verni izomból. Nem hiszem, hogy Mashima túl fogja ezt komplikálni... habár ki tudja, ilyen tervekre sem számítottam.
Szerintem igazad van. csak hangsúlyozni akarják hogy ugyanabba a családfába tartoznak. Ha odaírnák a valódi nevét nem biztos hogy mindenkinek egyértelmű lenne (gondolom én bár az is elképzelhető hogy 400 éven át a Heartfilia név öröklődött.)
Ha Jude vér szerinti Heartfilia lenne, akkor csillagmágus lett volna. Plusz a könyv a Heartfilia családban öröklődött és Layla mondta, hogy az ő családjánál volt. http://naruto-kun...Tail/530/7
De akkor ez azt jelenti, hogy mindig nőágon öröklődött a név. Mert Layla anyja és nagyanyja volt a csillagmágus (és a tendenciából ítélve valószínűleg tényleg a női csillagmágusok a gyakoribbak), márpedig ez azt jelenti, hogy mindig ők vitték tovább a nevet... ami azért minimum furcsa, meg szokatlan.