Üdv! Röviden azért mivel elkezdték leadni magyarul a részeket a TV-ben ezért innentől kezdve már jogi akadálya is van a dolognak, de a feliratokat még mindig eltudod érni.
Kérdések az oldallal és fórummal kapcsolatban
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy a Dragon Ball Super feliratokat letöltöttem, de nem találtam olyan videókat, amelyekhez rendesen be tudnám tenni a feliratokat, mert az általam talált videóknál van kb 20 másodperc eltérés a részek hosszúsága közt, mint amik fent voltak az oldalon. Ha nem nagy kérés, esetleg kaphatnék 1 linket, ahol letölthetném azokat a japán részeket, amiket használtatok a munkáitokhoz?
Hozzávalók:
- magyar felirat letöltése
- a világ legnagyobb animés torrentoldala
- keresősáv
- a felirat fájlnevében szereplő csapat, illetve az anime címének begépelése
- enter
- icipici kis letöltőikon
- torrent kliens
- türelem, míg letölt
- feliratfájl bemásol mellé
- duplakatt
- hátradől és néz
Elkészítés:
Töltsd le a magyar feliratot. Ezt követően nyisd meg a világ legnagyobb animés torrentoldalát (súgok: Google -> nyaa). A keresősávba írd be a magyar felirat fájlnevében található csapatnevet (SOFCJ-Raws), majd üss entert. Amely torrentnél nincs epizódszám írva, csupán a sorozat címe (és a mérete 64.1 GB), na az lesz a te célpontod. A kis letöltés ikonra kattintasz, megnyitod a torrent fájlt, és kiválasztod a letöltendő epizódokat. Bemásolod mellé a feliratot, majd elindítod a letöltött videót. Ezután már csak hátradőlsz és élvezed az egészet
Sziasztok!
Filmekhez a feliratok megtalálhatók letölthető formában?
Konkrétan: Sakasama no Patema ennek a felirata érdekelne.
Személy szerint nem szeretem mikor a legalsó sorban van a felirat és szeretem fentebb tenni de az égetettnél ezt sajnos nem tudom megtenni.
Köszönöm előre is!
Visszatért a reklám botunk. Most a legújabb hír alatt futottam össze vele.
http://naruto-kun...icle_id=82
Köszönjük, hogy jelezted!
Megszabadítottam az oldalt tőle, illetve tőlük.
Csak 62-szer írt valamilyen hír alá. Nem is vészes. Legalább most csak egy acc volt. :"D
1 kérdésem lenne:
Mikor tervezitek berakni a mangaolvasónál a ballra(vissza)egér kattintási lehetőséget?
Arra céloztam, hogy a fejezetnél jobb vagy szélén tudsz előre vagy vissza lapozgatni.
Csak jobbról(előre )működik, de balról nem és ezt a lehetőséget nagyon hiányolom a Mangaolvasóban .
Az internet oldallal vagy nyíl gombbal tudok visszamenni.
Sziasztok,
Egy novellát fordítok le jelenleg és meg akartam kérdezni az adminisztrátorokat róla, hogy felrakhatom-e majd erre az oldalra. Írtam már Tapion-samanak, Hiei-nek és Chakra-nak is privát üzenetben róla, de nem látták. Hova kell írnom egy ilyen "ajánlatot", hogy észrevegyék?
Ugrás a fórumra: |