Szerintem a Wish szerű karakter, csupán, valami gyakornoki pozícióban van és képzés részeként, alárendelik neki Goku t.
Mivel az ereje mérhető a Pusztítás Istenéhez.
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Egyébként Zamasu szerintem neki fog állni utazgatni az időben, és attól fog ilyen mértékben meg változni a KI-je ilyen rövid idő alatt.
Nyilván csak előre tud utazni, és onnan vissza. Ezzel a módszerrel lefogja pörgetni jó pár civilizáció történelmét. Amiből kívülről annyi fog látszani, hogy 1 pillanat alatt végig pörgetett több ezer év történelmet, és hirtelen meg változott KI-je.
Annak a "mini Whis"-nek ott van az övén a "Dai" kanji, ami kb "nagyot" "főt" jelent. Nem hinném, hogy dai-kaio lenne, mivel az már egy elég alacson szintü emberke lenne, a mostani cselekményekhez. Meg egy dai-kaioshin sem nagy lehet (ha van egyáltalán olyan) mivel annak tuti lenne potorája, ennek viszont nincs. Szóval mivel nagyon hasonlít Whis-re és Vados-ra (még az a kék glória szerűség is ott van neki), ezért szerintem ez egy olyan valaki lehet aki a (most már) 12 "pusztítás-isten-tanító" fölött áll.
heckles04 írta:
Egyébként Zamasu szerintem neki fog állni utazgatni az időben, és attól fog ilyen mértékben meg változni a KI-je ilyen rövid idő alatt.
Nyilván csak előre tud utazni, és onnan vissza. Ezzel a módszerrel lefogja pörgetni jó pár civilizáció történelmét. Amiből kívülről annyi fog látszani, hogy 1 pillanat alatt végig pörgetett több ezer év történelmet, és hirtelen meg változott KI-je.
cobydick 4 zöld gyűrű van, azaz az eredeti idősíkon kívül 4 plusz idősíknak kell lennie. Ebből eddig 3-ról tudtuk (az eredetin kívül), hogy van (az első múlt amit az a Trunks hozott létre akit Cell megölt, a mi F.Trunks-unk ideje amit az a Cell hozott és ugyebár ez, amit az utóbbi Trunks hozott létre). Azaz kell még lennie egy extra idősíknak amiről eddig nem tudtunk, amit nyílván Black hozott létre. De majd ez is biztos kiderül.
Amúgy meglepő, hogy beigazolódott a több idősíkos elmélet, ráadásul számszerint pontosan. Mivel a 4. zöld gyűrű nemrég tűnt fel, ami igazolja, hogy eddig 3 extra (az eredetivel együtt 4) idősík volt.
És mi van, ha nem Goku lesz belőle? Korábban felmerült az elmélet, hogy Black igazából Goten, és még mindig gyanús, hogy Chichi nem engedte őt el Piccoloékkal Bulmáékhoz. Lehetséges, hogy azért alakul ki a 4. alternatív valóság Black miatt, mert abban Gotent elvitte Zamasu. Vélemények?
Master Dzs írta:
És mi van, ha nem Goku lesz belőle? Korábban felmerült az elmélet, hogy Black igazából Goten, és még mindig gyanús, hogy Chichi nem engedte őt el Piccoloékkal Bulmáékhoz. Lehetséges, hogy azért alakul ki a 4. alternatív valóság Black miatt, mert abban Gotent elvitte Zamasu. Vélemények?
Idősíkban szerintem a következők vannak:
1. Trunks visszajött amikor megölte Dermesztőt és figyelmeztette Gokuékat.
2. Trunks visszajött megnézni mi a helyzet a droidokkal.
3. Amúgy Cell már rég visszajött Trunksot megölve (ez igazából a 2. előtt volt).
4. Trunks most jött vissza Black miatt rinyálni.
Master Dzs írta:
F.Trunks idősíkjában nincs Goten. Meg Black amúgy is "Son Goku"-nak hívja magát, ha Goten lenne akkor tuti nem tenne ilyet. Meg amúgy is, ha ő Goten lenne, akkor miért lenne lenne más az ssj formája mint Gokuéknak? Szóval semmi nem mutat arra, hogy Gotennek bármi köze lenne az egésznek.
Morbyd írta:
Bromiosz Ha nem korábbra megy vissza mint amikor a legutóbb elment, akkor nem hoz létre új idősíkot, hanem a már meglévőbe megy vissza. Szóval mikor Trunks másodjára (a 3 éves edzés utánra) és mikor most harmadjára ment vissza az időbe, nem hozott létre újat.
Ugrás a fórumra: |