nemértem mit filóztok azon, hogy Mai él-e vagy sem vagy benne lesz-e még...
nyilvánvaló, hogy igen, nem hiába van benne az openingben is...
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Biztos, hogy Mai lesz az a váratlan személy. Nem halt meg, ezt mutatták is.
Úgy tűnik Zamasuval, hosszabb távon számolnak az írók. Ha most Blacket ki is iktatják, és valóban Black = Zamasu, akkor az ebben az idősíkban élővel is kezdeni kell majd valamit.
Illetve ahogy korábban írtam, abban is biztos vagyok, hogy Zeno, nem egy kis apróság miatt akar találkozni Gokuval. Biztos vagyok benne, hogy felfogja ajánlani valamelyik univerzum pusztítás istenének a pozícióját. Sima edzést biztos nem fog felajánlani, hisz azt Whis is megteheti. Mókás lenne, ha pont a 10-es univerzumét akarná odaadni. Gokut ismerve, ahogy anno Kami-t is elutasította, Zenot is elfogja.
És az is mókás lenne, ha ez az elmélet bejön, Goku helyett annak az univerzumnak a pusztítás istene Hit lenne. Neki még passzolna is a szerep.í
Az SSJ Pinken nem kell kiakadni, biztos, hogy ez csak Black egyedi átváltozása lesz, Zamasunak amúgy is van egy kis rózsaszínes beütés a Ki-jében. Valszeg emiatt a Ki miatt lesz ez a szín.
Ha valóban Gokunak akarja adni a pusztítás istenének titulusát akkor ez egy jo alkalom volna arra a későbbiekben, hogy Zamasunak adja Goku.Ezzel talán megbékítené és nem lenne olyan mint Trunks jövöjében.Szerintem Zamasu is erre vágyna a legjobban az öreggel való beszélgetése után.
Marshallarnold89 Általában hetente van rész, csak néha összejönnek a dolgok, ezért 1-1 hét kimarad. Most például az olimpia miatt marad el. Viszont a mostani "szünet" után is a következő 3 rész kimaradás nélkül megy majd le. Szóval nem, nem lesz mostantól mindig 2 hetente rész
Na én azért nem hinném, hogy Gokunak felkínálnák, hogy legyen pusztítás isten. Ő maga nem is az a fajta típus. Na meg mégis hol lenne ő a pusztítás istene? Teremt egy másik galaxist?
Ha pusztítás istent akar arra Vegita inkább alkalmas.
Zamasu pedig biztos nem lesz pusztítás isten, mert ő mindent kiirtana a galaxisban. Nem ilyen fajta kell. DE amúgy tegyük hozzá még azt se tudjuk, hogy Zamasu mit akarna ha nincsenek emberi lények? Csupa olyan lényt aki nem tud gondolkodni vagy mit?
Szerintem sem a Pusztítás Istene titulust akarja neki felajánlani. Az a kisgyerek olyan tanító lesz mint Whis vagy Vados. Én azt gondolom hogy egy jó edző partnert keres neki meg egy kis harci tapasztalatot.Whis-ék ezer évekről szoktak beszélni(pl: mikor Vadossal vitatkoznak ki az erősebb)szóval még ő nagyon a karrierje elején tarthat.
Black Goku pink átváltozása is az ő egyedi átalakulása lesz.(majd meglátjuk milyen lesz egyenlőre szívom a fogam de olyan rossz csak nem lesz...)
Goku szerintem soha semmikor nem lenne semmilyen isten, a pusztításé pláne nem, teljesen karakteridegen lépés lenne tőle, ha egyáltalán fontolóra venné. Azt is kizártnak tartom, hogy bármilyen nagyobb hatalmat birtokoljon, a sima sorozatban is visszautasította hogy Mindenható lehessen.
Megnéztem az új részt... Jó volt tetszett, most már eléggé látni, hogy hogyan is és miért fog kialakulni Black. Zamasu gőzöl be a sok teafőzéstől, és látja, hogy a Humanoidokat el kell pusztítani...
Amúgy én sem tartom valószínűnek, hogy Gokunak a pusztítás isten-i titulust akarná felajánlani... Azért olyan szinten nincsen. Míg Bills-t nem tudja legyőzni, és nem tudja, addig nem kap ilyen posztot. Valami más lesz itt.
Sztem csak teszteli vagy Goku-t vagy azt az új jövevényt, hogy milyen erős... Lehet, hogy valami vizsga annak a kis stuffolónak...
Ugrás a fórumra: |