Na, elolvastam én is a fejezetet. Kurogiri időzítése elégé jó lett. Bár továbbra sem tudom, hogy mi lesz szegénynek a sorsa hosszabb távon.
És Deku-é sem. Nagyjából ezek a lehetőségek jöhetnek szóba:
1. Az lesz, amit mondasz, és egy utolsó nagy rohamban legyőzi, és ő lesz a legnagyobb hős, viszont teljesen elveszti a képességét.
2. Erinek köszönhetően egy nerfelt OFA-ja lesz, ami bár nem olyan táp, mint volt, így is jelentős hős marad a továbbiakban.
3. Visszaszerzi a teljes OFA-t, viszont mivel ez egy korábbi állapot, csak Deku emlékei által fognak tudni arról, hogy mi történt.
4. Még egy belső harc lesz, ahol AFO elpusztul, viszont Deku megszerzi AFO képességét.
5. Mindenki felspannolta magát a harchoz, ám hirtelen egy óriási meteorit zuhan AFO-ra, amit nem tud kivédeni, és véget ér a harc.
...na jó, ennek a végét természetesen poénnak szántam. De túl sok az ismeretlen. Nem tudjuk, hogy Eri képessége vissza tud-e adni képességet, mert nem lett kipróbálva. Azt sem, hogy mennyi időt töltött bent. Így nem tudni, hogy egy nerfelt, vagy teljes értékű OFA-val fog-e harcolni, vagy csak a maradékával. Amiről szintén nem tudunk eleget. Ha jól értelmezem, All Might része nem darálódott be, és elhangzott, hogy ő volt az első, aki igazán sajátjaként tudta kezelni az erőnövelő részét. Vagyis, abból veszített Deku, vagy azaz egyetlen, ami megmaradt neki a végén? Meg még van egy hang, ami zavarja AFO-t. Túl sok az ismeretlen, és a következő héten megint szünetel a manga.