Az relatív mit tekintünk a legnagyobb rejtélynek.
De nem derült még ki, lehet nem is fog ha úgy dönt a mangaka, hogy ez lényegtelen információ.
Boku no Hero Academia manga - Spoiler és annak megbeszélése
384. fejezet
Hát, ez annyira váratlan volt, hogy fogalmam sincs, mire fog kifutni az egész. Deku harcát már hájpolják, de most hirtelen jobban érdekel, hogy Machia-val mi lesz?
Pedig azt hitted, hogy unalmas lesz
Deku most szerezz hírnevet, hogy "legnagyobb" hős lehessen. Machia meg a többiek harcolnak az eredeti AFO ellen. Akinél ketyeg az óra, hogy meddig bírja.
385. fejezet
Ahogy látom, újabb és újabb visszatérő szereplőket kapunk. Kíváncsi vagyok arra, hogy mit akar kezdeni Stain-el a mangaka.
386. fejezet
Mégis bejött a tippem, és behozta All Might-ot is, bár nem tudom, hogy mit fog vele kezdeni a mangaka. Jelenleg elégé halálszaga van, és anélkül is az lenne, ha nem létezne az a bizonyos jóslat. Azért jó lenne, ha Stain lenne a titkos segítsége, azért az ő teste sokkal jobb állapotban van.
Nem tudom, hogyan vagy vele, de nagyon epic fejezet lett ez Kár, hogy most jövőhéten Arany hét van.
Érdekes lesz, hogy Dabi felfog robbani? Igazából Todoroki képes lehet megfagyasztani vagy valami, hogy így megállítsa.
És végül a nagy visszavágó All Might nagyon epic volt a fejezetben.
Milyen jó volt a visszautalás Midoriya kérdésére, hogy lehet-e hős képesség nélkül.
Nem tudom olyan mintha előhúzott volna egy vasember páncélt. De nos igen képességek nélkül nincs sok esélye.
Bár lehet maradt benne valamennyi erő, csak a gyenge teste miatt nem tudta előhívni eddig és ez segít most neki.
Van olyan elmélet is, hogy Midoriya addig nem tudja előhívni a OFA teljes erejét míg All Might él.
Mit Midoriya-nál a kesztyű? Bár nem tudom, hogy ha ilyesmiről van szó, honnan szerzett be hirtelen ilyesmit. Ha ez működik, akkor valahol egy cheatkód. Úgy használ majd szupererőt, hogy nincs quirk amit ellophatna, mert az már Deku-nál van.
A visszautalás nekem is tetszett, de a válasz is érdekelne azért. Igazából csak addig kell tudnia visszatartani, amíg a semmibe rewindeli magát. Meg, így belegondolva, Nighteye nem nevezte meg, hogy ki fogja ölni, mintha ő sem tudná, hogy ki az. Viszont AFO-t elvileg ismeri, nem?
Nem mondta meg Nighteye ki fog végezni vele. Simán lehet AFO is. Csak azt mondta, hogy brutális lesz a halála.
De én se értem mert akármilyen páncélja van képességek nélkül nincs esélye. Viszont időt nyerhet. És pontosan ez a célja, hogy kicsit AFO-t lefoglalja.
Jó most a rajongói elméletek szerint Bakugo jöhetne megmenteni bár ő meg messze van innen és akkor meg miért nem Midoriyának segítene. Szerintem Stain fog segíteni
387. fejezet
Na, ez meglepő volt, több szempontból is. Geten és Todoroki családja kapcsolatban áll egymással, és...mit keres ott Rei? Amellett, hogy gyanítom, hogy nem engednek ki csak úgy egy civilt, elvileg nem is tudhatna arról, hogy hol folyik ez az akció, és nem képezték ki, az erejét sem fejlesztette semmilyen szinten...Most vagy csak képzelik őt, vagy hirtelen Geten-t látja annak? Igazából fogalmam sincs, hogy mi történik épp...
Ja, azt is elmagyarázhatnák, hogy elvben halálos sérülésekkel hogy élte túl Mr. Compress?? Ok, hogy egy shounen manga, de ennél realistább volt korábban...meg azért annak a jelenetnek is úgy volt súlya, hogy meghalt.
Az tetszett a fejezetben, ahogyan bővítették a világ történelmét, de a többi túl zavaros nekem egyelőre.
Rei családtag gondolom segíteni akar. Teljesen mindegy, hogy hivatalos hős vagy nem jelenleg. Az erejét tudja használni.
Az a poén, hogy Dabinak is felébredt a jég képessége azért nem halt még meg.
Elvileg Compress meghalt én sem értem.
388. fejezet
Fura, hogy ilyen simán elengedték ide őket. Meg fogalmam sincs, hogy hová fog kifutni. Most már kétlem, hogy Toya marad az eredeti tervénél, viszont azt se hiszem, hogy ez a szál vidám befejezést kapna. Remélem, hogy a következő fejezetben nem fog a manga helyszínt változtatni.
389. fejezet
Hát, végre megérkezett a legfiatalabb Todoroki, és...ennyi. Eredmény várhatólag a következő fejezetben lesz.
Ugrás a fórumra: |