Jó, én valamiért azt gondoltam, hogy több idő telt el.
Azért hoztam fel párszor All Might-ot, mert már Stain-nel való beszélgetésénél felmerült, hogy mit kezd majd magával ezek után, megfogadta, hogy a gyerekekkel együtt fog harcolni, és...Nighteye jóslata. Sosem árult el többet annál, hogy egy gonosztevő fog vele végezni, és hogy nagyjából mikor. Miért nem osztott meg semmi mást, még a halálos ágyán sem, hátha elkerülhetné a halált? Hisz a végén hitt abban, hogy megváltoztatható. Az egyik lehetséges megoldás, hogy ő is keveset tud, a másik pedig, hogy All Might szabad akaratából is meghozná azt a döntést, ami a halálához vezet, ha ismeri a körülményeket. Tehát egyáltalán nem biztos, hogy bent, a biztonságosnak hitt UA-ban ölné meg valaki. És most tényleg elég rossz a helyzet, és nincs sok beugró. Bár tény, hogy ha csak a régi testét kapná vissza, az nem jelentene akkora segítséget. :\ Ezzel csak Endeavor vagy Hawks járna jól, hisz az ő képességük ugyanaz a kezdetektől fogva, csak fizikálisan leharcoltabbak.
Ezeken kívül, meg nem tudom, mi jöhetne szóba. A profi hősből van annyi amennyi, és gondolom azért nem akartak túl sok diákot se bevonni, és nem véletlenül nem láttunk senkit se a Shiketsu-ból.