Bastian
Naruto-Kun.Hu Team
Moderátor
Muszáj lesz tartanom egy kis feszültséglevezetést, ha már gyűlnek a legjobb tábor rajongói. ^^
G3ri, neked spoileres lesz, szóval csak akkor olvass bele, hogy ha nem bánod az ilyesmit.
Nem mintha Onodera és Raku kapcsolata akkora változásokon ment volna keresztül, plusz alapjáraton sztori befolyásoló eszköznek is tekinthető, de könyörgöm, ha a 160-170-es fejezeteknél Raku olyan szövegeket tol, hogy meggyőződött az érzéseiről, Onoderát szereti, meg nem felejti el azt, hogy Karácsonykor együtt nézték az áruházi fát, beleszámolva, hogy jó 3 éve éreznek ugyanúgy, akkor pár fejezet múlva, mi a fenéért tesz úgy a szerző, mintha Raku amnéziás lenne(Már megint LOL) és meg sem történtek ezek a dolgok?! Onodera nevét mondva Chitoge arca ugrott be neki, mint a lányé, akit szeret. Hol volt Chitoge arca az áruháznál, amikor kimondta, hogy Onoderát szereti? Hol? Az ilyen megoldásokat bullshitnek hívjuk, gyerekek! Nem az fáj főként, hogy Chitoge, hanem az, hogy nem volt előtte 20-30 Chitogés fejezet, amiben lényegsen közelebb kerültek volna egymáshoz és hihetővé tették volna a történteket. Megalapozatlan az egész. Az egyetlen érv, amit hallok, az maga a hamis kapcsolat és hogy sokat voltak együtt. De ha ez releváns lenne, akkor Raku nem Onoderázott volna 170 fejezet után is, és Chitogét sem helyezi barát zónába a második osztálykirándulás után. A szerző nemes egyszerűséggel nem tudta elrontani Onoderát, mert ő a legnépszerűbb karakter a Japánoknál, ezért Rakut butította le a béka segge alá, Chitogét pedig gyenge indokokkal akarja lenyomni a torkunkon, a főszereplő státuszára támaszkodva. Szeretném jelezni, hogy a 200. fejezet előtt majdnem agyvérzést kaptam a történteken. Annyira sok a közös Chitogében és Rakuban, hogy semmit sem láttunk belőle eddig, de egy fejezet alatt alkotott egy mangára való közös dolgot Komi, csakhogy haladjanak is szegények. Tudom ajánlani neki a Toradora!-t, amiben hihető és kielégítő karakterfejlődés történik és a karakterek közeledésére sem a hátsójából kellett indokokat előrántania a szerzőnek. Most Raku mindkét lányba szerelmes és nagyon nehéz kitalálni, hogy ki fog győzedelmeskedni...
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)