Gray mindenképpen kéne kapjon egy harcot. És fog is. Zerefnél még mindig van három spriggan (ugye Invel a legvalószínűbb, de én már unom a jégmágus-jégmágus harcot. De hát valószínűleg ez lesz.), szóval szerintem ez nem is kérdés.
Fairy Tail manga
Azon agyalok egy ideje ha Gray megkapta az apja mágiáját akkor ő is démonölővé változott? Mert ha ez a helyzet akkor Invel lehet akármekkora jégmágus ha azzal az elemmel nem tudja megsebezni, max elcsapni vele Gray hasát...
G3ri írta:
Azon agyalok egy ideje ha Gray megkapta az apja mágiáját akkor ő is démonölővé változott? Mert ha ez a helyzet akkor Invel lehet akármekkora jégmágus ha azzal az elemmel nem tudja megsebezni, max elcsapni vele Gray hasát...
Gray nem is használta igazán a démonölő erejét Ur ellen. Oké, az utolsó támadása tudom, hogy démonölő támadás volt, ez világos, viszont nem használta a démoni részét...ha értitek mire gondolok, amit pl. Ajeel ellen viszont azonnal bevetett.
Tehát ezért is gondoltam azt, hogy Ur nem volt már igazán ellenfél, csak nem harcolt teljes erőbedobással. De akárhogy is lesz, ha Invellel fog harcolni (márpedig ez elég valószínű), akkor biztos, hogy meg fog vele szenvedni, sőt.
Ahogy a többiek sem egyedül nyertek a pajzsok ellen (kivéve ugye Luxust, de hát ő Luxus...), biztos, hogy ő is fog segítséget kapni. Talán Juvia?
Én nagyon örülnék már ha Juvia egyszer teljes erőbedobással harcolna. Úgy mint anno Gray ellen (egy ideig).
Ahogy Mirának szintén kijárna már egy normális harc, mert az elején nagyon tetszett ahogy Erza riválisa volt, de ez csak úgy eltűnt.
Bár én mindig sokkalta érdekeltebb voltam a mellékszereplők fejlődéseiben és harcaiban mint a főszereplőkében (kivétel ez alól Lucy).
Talán August találkozott valakivel útközben mást nem tudok elképzelni .
Az hogy ki az erőseb Natsu , Gray vagy Gajeel szerintem egyértelmű , engem inkább az érdekel hogy mi lesz ha Acnologia megjelenik előttük , minden erőfeszítés nélkül kiütötte Serenát , August is azt mondta hogy ők nem elég erősek hozzá
Ha ez a visszaszámolás dolog tényleg komoly , és történik valami nagy dolog . Akkor talán megkezdődik a Sárkánykirály ünnepe , Zeref , Acnologia és Natsu találkozásával
Laxus90 írta:
Rahkeid-re kiváncsi leszek, mivel Gajeelék ellen megy, szerintem vmi régi karaktert hoz vissza ellenük a mester. Még Jose-ra is gondoltam a Phantom mesterére. xD Erza keményebb verziója meg nem fog most harcolni szerintem.
Ha a mestereknél tartunk arra kíváncsi még rajtam kívül valaki, hogy a Marmaid Heel céhmestere ki lehet? Én anno Ikarugára számítottam de erre már rácáfolt az események tömkelege
Szerk.: Rahkeid személyében én egy új karakterre számítok, nem hiszem, hogy visszahoznának egy régit. Főleg nem olyat aki eleve Isgahrról származik, mivel ha az emlékezetem nem csal, Serena volt az egyetlen erről a kontinensről.
Magyarul elolvasva is tetszett a fejezet. Eileen erejére nagyon kíváncsi vagyok. August-nál meg lehet az, hogy Zeref tanította mágiára fiatal korától? Mert ha ez így van akkor lehet Zeref valamilyen szinten beavatta az életébe, így tudhat Natsuról is dolgokat. Én ezért örülnék ha Natsu menne August ellen, mert így talán megtudhatnánk olyan dolgokat Natsu múltjából amiket a báty nem osztott eddig meg velünk. Város a holnapi fejezet Mi van ha nem is 12 spriggan tag van csak, hanem van egy titkos 13. is? Akiről csak a császár tud
Ashura írta:
...
Jut eszembe, kicsit későn reagálok, de poén, hogy a fejezet végén Levy kérdezi, hogy beleszámolták-e a hatosba, miközben nyilvánvalóan erősebb, mint Lisanna meg Lily. (az más kérdés, hogy Gajeelnek meg Mirának a nyomába se ér.)
Jon97 írta:
...
Amúgy csak nekem van rossz érzésem azzal kapcsolatban, hogy ilyen Dimariák simán élnek és virulnak, csak egy bilinccsel vannak lekötözve? Ebből még simán nagy gondjuk lehet, ahogy ezt Invel (vagy maga Zeref?) is megjegyezte: ez a nagy hibájuk, Ajeelt sem ölték meg.
Nyilván nem hiba, hogy nem ölnek meg mindenkit...de nagy vakmerőség, ami valószínűleg vissza fog csapni.
Ashura írta:
...
Jut eszembe, kicsit későn reagálok, de poén, hogy a fejezet végén Levy kérdezi, hogy beleszámolták-e a hatosba, miközben nyilvánvalóan erősebb, mint Lisanna meg Lily. (az más kérdés, hogy Gajeelnek meg Mirának a nyomába se ér.)
Lisannát sem becsülném le. A Take Over mágia elég erős lehet, ha okosan használják.
Levy-nek nem is az "erejével" van a gond, hiszen a Kemény Betűk mágiája elég trükkös lehet. Hanem inkább a személyiségével. Ő az a tipikus tudós mágus, aki nem a csatatérre született. ^^
Lily egészen biztosan benne van a top 20-ban, nem értem miért becsülik le ennyire Lily kifejezetten erős. Lisanna meg mutathatna valami, de szerintem ő (meg talán Levy is, ahogy Chakra mondta) a két kiscsajt fogja kapni.
Csak ne hogy Elfman menjen Lisannával a két kislány ellen, mert besírok. Elfmannak jól állnak a komoly, férfias harcok, rossz volt nézni, a Tartaros ellen, az ellen az idegesítő nyuszi füles pörgettyű ellen -.-
http://readms.com...485/3408/1
Nem tudom eldönteni hogy Brandish mit fog csinálni, de ha tényleg ráakarja beszélni Augustot a visszavonulásra az úgy se fog sikerülni. Óriás Happy nagy volt Mavis nem tudom mit fog csinálni ha kiszabadul de jó volt az a kis képzelgés felnőtt Zera-ról Sting Yukino jelenet nekem nagyon bejött és már biztos is vagyok benne hogy ők egy pár lesznek, amivel kompenzálni akarja Mashi a Natsu Lisanna párost mert az nem fog megtörténni Gajeel meg egyszerűen nagyon kemény.Élete legszörnyűbb emléke Levyék megtámadása. A negatív dolog az az amit John és én is bezséltük hogy Irene csak nézni fog..... 4. vendég tuti Cobra lesz a 4. sárkányölő!
Ugrás a fórumra: |