Vajon idővel behozza azt a sensei hogy a kezdet varázslójának is van mestere,teremtője vagy hasonló?
Szerintem képes lesz, és megcsinálja XD Amugy nem értem miért van úgy oda mindenki Yukihime x Touta párért :\ szerintem nem illenek össze. Inkább Kuromaruval, vagy Mizoréval Amugy manga hiáááányom van mikor lesz már kövi fejezet? *nyafog*
Szerintem képes lesz, és megcsinálja XD Amugy nem értem miért van úgy oda mindenki Yukihime x Touta párért :\ szerintem nem illenek össze. Inkább Kuromaruval, vagy Mizoréval Amugy manga hiáááányom van mikor lesz már kövi fejezet? *nyafog*[/quote]
Hogy miért? A részemről ez elég egyszerű.
1: A manga azzal indul,hogy Yukihime milyen magányos mert a 700 év alatt nem maradt mellette senki. Tehát mint érző szívű férfi szeretném boldognak látni a manga végére.
2.Azért Touta mert ő szerelmes belé és még emlékszem fiatal csődör koromból,hogy menyire nem tudót érdekelni egy nő se a szerelmemen kívül. Akkor se ha még nem jöttünk össze és másik csinos aranyos lány kínálkozót fel.
Ezért nekem nem is tetszene ha Touta bárki mással jönne össze.
Nos ehhez annyit, hogy Dana mondta, hogy Touta megismerteti Yukihimével a szerelmet. Na persze ezt lehet arra értette, amikor Touta "megmentette Kittyt a sötétségtől" ott a palotában. De, mint a Hasadás Boszorkája gondolom a jövőhöz is konyít valamit nem csak a múlthoz. Úgyhogy a szavaiból ítélve Touta és Yukihime akár egy pár lesznek akár nem szerintem örökre nagyon fontosak lesznek egymásnak és jobb esetben egymás mellett is maradnak.
Egyébként sokat mondtuk mostanság, hogy így meg úgy romlott a manga színvonala. De egy valami azért nagyon tetszik. Ez pedig Mizore és Shinobu karaktere. Nagyon jó kontrasztot adnak a kis ember lánykák a sok halhatatlan nőci között. Ezt pedig már nem egyszer hangsúlyozta a sensei is Yukihimén vagy Ikkun keresztül, hogy mennyire másak az ember lányok tőlük. Hiszen halandó lévén teljesen máshogy élik meg a dolgokat. Sokkal jobban kimutatják az érzéseiket és vannak céljaik. Így belegondolva a halhatatlanok közül eddig egynek se nagyon hallottuk, hogy lett volna célja. Vagy, ha van is az kissé ködös és csak nagyjából körülírt dolog. Szóval Yukihime sem véletlen mondta, hogy, ha nem vigyáznak könnyen lecsaphatják Toutát a kezükről.
sasa87 írta:
... Vajon idővel behozza azt a sensei hogy a kezdet varázslójának is van mestere,teremtője vagy hasonló?
Senki sem csak úgy saját magától válik ilyenné vagy olyanná, mindennek oka van. Bár a Rezonancia már magában is jócskán elég ahhoz, hogy valaki akár pár óra alatt totálisan beleőrüljön. Ahhoz képest a Kezdet Varázslója egész jól bírja. Legalábbis eddig sosem láttuk dühöngő őrültként. De ha egyszer tényleg eljutunk odáig, hogy konkrétan ellene fognak harcolni, akkor remélem, megismerjük őt is és a történetét is.
[quote]sasa87 írta:
... Amugy nem értem miért van úgy oda mindenki Yukihime x Touta párért :\ szerintem nem illenek össze. Inkább Kuromaruval, vagy Mizoréval ...
Nincs azzal semmi gond, ha nem "érted*", ezt hívják "véleménykülönbségnek*".
* Ezeket azért tettem idézőjelbe, mert ilyen témákban nem is annyira az értelem és a vélemény, mint az érzelmek és a lelki beállítottság játszik.
Egyébként én elfogult vagyok ebben a témában. Evangeline az egyik kedvenc szereplőm és bár hiányolom az MSN-es személyiségét, de legalább jobban megismertük Kitty-t. ^^
Dana pedig egy nagy hóhányó, tuti tud valamit kettőjükről, amit mi nem, elég sok sejtelmes pillantása és mosolya volt a palotabeli edzés alatt.
122. fejezet angol alapján
http://www.mangap...holder/122
Akkor csak úgy tűnik, hogy Negi nőtt még egy kicsit, miután a Magia Erebeával halhatatlan lett.
http://www.mangap...lder/122/6
Úgy tűnik, az elharmadoló varázslat, nem pont "középen" vágta három felé Toutát. Nem is baj, hogy nem mindhárom fele teljesen ugyanolyan.
Egyebet nem nagyon tudok hozzátenni a fejezethez. Mizore szövege így elsőre egy kicsit "nagyképűnek" tűnik nekem, majd még remélem ez ki lesz fejtve kicsit.
Hát nem tudom. Én már eléggé untam ezt a fejezetet. Unom már azt a szerelmi három (sok-) szöget, meg, hogy csak ekörül pörög a manga már jó ideje.
Úgyhogy nem is nagyon tudok mást mondani. Remélem jövő héten már befejezzük végre. (És remélem, hogy Shinobu fog nyerni.)
Hát ez a fejezet tetszett. Valószínűleg azért, mert alapból nagyon jó hangulatban ültem le olvasni és ez a kis "boldog" fejezet tetszett.
Ayakán behaltam. Még ennyi idősen is érdeklik a jó pasik. Dehát, ő Ayaka.
Szerintem Mizore nagyon cuki volt ebben a fejezetben. Bár valóban elég nagyképűek a szavai, de olyan aranyos vigasztalta a depizős Toutát. http://www.mangap...der/122/16
Kirie arca mikor Touta beáll elé kivédeni a támadásokat: "DAT ASS"
Amúgy vicces, hogy Touta három részében más érzelmek kapnak hangsúlyt. Mizore kapta negatív Toutát, Kirie nőcsábász Toutát. Shinobu nem tudom milyet.
De lassan tényleg a végére érhetne ez a verseny és valószínűleg ez is lesz mivel mostmár ők hárman versenyeznek az élen. Egyet remélek, hogy nem egy a semmitmondó döntetlen lesz bedobva. Tessék szépen Shinobunak odaadni a győzelmet.
Magyarul elolvasva jó lehetett mosolyogni Mizorén, a nagymamáján meg pláne
Viszont már unom ezt a versenyt, azt, hogy Touta meg folyamatosan (persze nem direkt, de akkor is) bátorítja a lányokat maga körül, még inkább.
Remélem, hogy az egyes harcokra is ekkora hangsúly lesz fektetve.
És még Kirie azt mondta, amikor először belefagytak az időbe, hogy Toutának csak egy arca van. Erre kapásból itt van 3-féle Touta.
Mindenesetre, ha ezután Toutának tényleg választania kell a három lány közül, akkor az fogós kérdés lesz, és ilyen előzmények után nem egy elviccelhető dolog. ^^" Talán egy dolog miatt volt hasznos, hogy a Konoe nővérek beszáguldottak a képbe. Így nem egy verseny dönt, hanem majd Toutának kell... ...bár amilyen "nagyravágyó", lehet zsebre vágja mindhármat. Mert végül is, egy irányba tartanak. Shinobu fel akar jutni a toronyba és onnan az űrbe. Toutának is van egy ilyen célja, ill. a harci tornán is arra vezet az út. Mizore tud valamit Touta erejéről, amit ő még nem. És erre az erőre szüksége is lesz, a tornán és Negi ellen is. Kirienek pedig megígérte, hogy mellette nem kell visszafognia magát és majd ő vigyáz rá. Vagyis elvileg semmi akadálya a háremnek. XD Esetleg még Kirie-nek kellene egy értelmes cél, mert a másik két lánynak van.
Na ez egy egész jó kis fejezet volt, főleg ha valóban a következőben vége lesz a versenynek. Mind három lánynak külön személyisége van és célja ami tetszik, a harcuk Touta-ért meg szerintem az egész manga során zajlani fog. Abban sem vagyok biztos hogy a végén nem szűnik meg ez a varázs és mind hárman mással mennek tovább Amúgy Chakra, szerintem Kirie célja az hogy Ő legyen a Wall Street farkasa Lehet hogy Mizore nem tud semmit Touta erejéről csak a vállalat. Egyre jobban hiszek abban hogy a Yukihiro vállalat benne volt ebben a Negi klónózás ügyben, Ayaka nem hiszem ,d e a faterja szerepelt az MSN-ben? Nagy hatalmú vállalat és szerintem ők kivitelezhették ezt a klónózásos sztorit. Várós a következő fejezet.
Egy teljesen átlagos fejezet volt, de élveztem olvasni. Érdekes volt a három Toutát látni és, hogy mindhárman másfele pártolnak. Ez akkor lesz érdekes, ha újra egyesülnek és az eredeti Toutában lesz benne ez a három különböző érzés. Kíváncsi vagyok, hogy dönt majd. Szerintem akkor lenne nagy kitérő a jelenlegi száltól, ha úgy döntene Mizorével tart. Hiszen Kirie és Shinobu mellett kb ugyanaz lenne, hogy feljut a toronyba. Bár Chakrának igaza van és valószínűleg mindhárom csajszit zsebrevágja Touta. Gondolom idővel mindegyik cél teljesülni fog. Kiriét is megvédi, feljut a toronyba Shinobuval és valamilyen módon a Yukihiro vállalattal is lesz dolga.
Azért vicces volt nézni, ahogy a Konoe ikrek berobbantak a képbe. De nem értettem mire érti azt Honoka, hogy válasszon jól, mert akkor nem éri el az ő szintjüket vagy Yukihiméét stb.
Most itt az erőre gondolt? Én eddig azt hittem az eddigiekből, hogy a két Konoe lánnyal erőben azért simán felér Touta.
A lányok azon megjegyzését én sem értettem.
Én amúgy nagyon élveztem ezt a fejezetet, végre volt egy kis IGAZI verseny, megmagyarázva, hogy a három lánynak mi az erőssége, és mi a hátránya, Toutáék harca is jó volt. A két kiscsaj "berobbanása" is jó lett volna, ha nem kell a három kislány meztelen testét néznem már tucatszorra, csak EBBEN a versenyben...
Szerintem még mindig Shinobu-nak kéne nyernie a versenyt, ő magasan a legjobb hármuk közül, neki szól a legtöbbről ez a verseny (és egyúttal neki a legtisztábbak a céljai). De persze valószínűleg úgy is valami alibi megoldás lesz a vége.
Az meg, hogy Touta hogyan fogja magában megoldani, hogy melyik lánnyal tartson, egyáltalán, egyáltalán nem érdekel.
Valószínűleg úgy is az lesz, hogy nem megy egyelőre egyikőjükkel sem, hanem a saját útját fogja járni a versenyen + ami majd kialakul a verseny alatt. Valószínűleg Kuromaruval, meg a többiekkel.
http://naruto-kun...lder/123/5
Igazából ennél az oldalnál vettem észre először, hogy a három Toutának 3-féle a fény a szemében. Az egyiknek egye ék alapú, a másiknak kerek, a harmadiknak meg nincs.
http://naruto-kun...der/123/14
Kirie-nek nemigazán van ütőkártyája ebben a versenyben. Szerencsére úgy tűnik, az ő Toutája kapta a legjobb harci képességeket.
http://naruto-kun...der/123/18
Na ne vicceljetek már... ^^" Ez egy kicsit arcoskodás volt Honokától. Legalábbis nagyon remélem, hogy a Danával, Kuroumaruval, Ishkurral és az időbe belefagyva végzett edzésnek legalább annyi eredménye lesz, hogy bárki nem picsázza el Toutát.
Magyarul is elolvastam. Igazából tényleg nem értem Honoka megjegyzését. Nem tudom mennyire használták az erejüket Touta ellen, mikor küzdöttek, de akkor Touta elég szépen elkente a kis szájukat. Sőt akkor még csak a vetkőztetős technikáját használta.