Hát szerintem ebben a részben simán meglehet érteni Kaguya tettét, mivel az emberek megkergültek, és egymás torkának estek, és hipp-hopp ő békét teremtett. Igaz így se lett jobb helyzete az embereknek, de más választás nem nagyon volt. Kaguyát itt szerintem még nem nagyon lehet nevezni örültnek, meg gonosznak se, de majd később.
De kíváncsi leszek majd a folytatásra.
Amúgy most akkor Kaguya egy földönkívüli , mert akkor lehetne egy kicsit bővíteni az Univerzumot !
Lehet másabb az égbolt, de a sorozatban mikor mutatták az eget amivel lehet hasonlítani, meg amúgy is milyen régi hány ezer éves lehet a történet.
Amúgy meg még hold sem volt! Ezért kellett valami amire ki lehetett vetíteni, ami vissza tudja verni.
Amúgy valahogy erről a részről a Troja pont ellentéte lett. Ott egy nőért harcolnak itt meg mindenki feláldozná a nőt. Amúgy milyen hiszékeny jóhiszemű, a király is hogy ha feláldozza szerelmét akkor béke lesz, ezért egész sereget küld utána. Erre mondható, hogy még túl jó is nekik a végtelen álom, mert ott saját vágyaik jelennek meg, ők meg nem érdemli meg ezt!
A holddal kapcsolatos cucc igaz, mert azt ugye a Chibaku Tenseiel hozták létre elzárva a milfet. Ez volt az animébe szal nem spoiler.
Ne beszéljük évezredekről. Maradjunk az évszázadnál.
Asztronómiai tudásom kimerül a Discovery és a Geographicon látottakban.
Ezért megjegyezném, hogy az univerzum égitestjeinél az 1000 év olyan mint nekünk pár mp. Ahogy te se halsz meg csak úgy full indokolatlanul egyik pillanatról a másikra, úgy ők se teszik azt.
A Mugen Tsukuyomi globális szintű hatás eléréséhez egy hold nagyságú objektumra van szükség, melyen "tükröződik a végtelen álmot hozó szem".
És biza a mai részben nem volt hold. És Chibaku Tensei se volt. Így inkább import árut használt.
1-2 ellentmondás a már elhangzottakból, ami így eszembe jutott.
1. Azt mondta Hagoromo, hogy Istenítették majd féltek Kaguyától.
Ellentmondás: Esélyük sincs félni tőlük, hisz mindből töltött káposzta lett. Ne menjünk bele a következő részek LEHET-jébe!
2. Háború indult a Szent Fa gyümölcséért.
Ellenmondás: Nem így volt.
3. Hagorom lélek reinkarnálódásakor ómódi volt a beszéde.
Ellentmondás: Itt mindenki full normálisan beszél. Lehet Kaguya nevelésének oka ez. Kövi részben talán kiderül.
Aszem ennyi. talán...
Úgy gondolom Kaguya hevesen cselekedett. Talán a Szent Fa akarata érvényesült a genjutsuval, de azzal az erővel teljesen nyugodtan tudta volna - még ha félelemmel is -, irányítani a világot.
Hogy félni féltek-e? Szerintem mikor lemészárol minden rá támadót a menekülők szerintem féltek. Amúgy meg gondolom a fiai is azt tudták amit Kakuya elmesélt nekik.
Amúgy tényleg nem is volt gyümölcs, ha csak nem maga Kaguya volt a gyümölcs.
A jobb megértés kedvéért fordítóprogramot használnak nekünk.
goku5 írta:
Amúgy tényleg nem is volt gyümölcs, ha csak nem maga Kaguya volt a gyümölcs.
A jobb megértés kedvéért fordítóprogramot használnak nekünk.
Mert a történet úgy indult,hogy Kaguya megette a gyümölcsöt és csillagként zuhant le. Az anime elején említették,hogy a fa kisebb lett.
Én valami olyasmit tudnék elképzelni,hogy Kaguya és 2fia többször harcoltak. Az első közös harcok a tsukuyomi hatástalanítása lesz.
Majd több harc után fogják Kaguyát démonként és Rikudot pedig megmentőnek nevezni.
Mondjunk annyit sajnáltam,hogy a mai résznél kevés volt a rómánc :/ .De ezt csak fanként mondom .
Bakker,de nehéz várni még 1hetet.
Azért jó nagy gyökérség, hogy Kaguyának alapból nincs szarva. A harmadik szem oké, de azt Boruto filmből tudjuk, hogy az Ootsutsukiknek alapból van szarva.
A másik meg, hogy mi ez, hogy Kaguya csak úgy odaáll a fa alá az meg "Ja, hogy te itt vagy? Nesze a gyümölcs".
(Ami mellesleg a fa méretéhez képest röhelyesen kicsit. És amúgy mért is világít?)
Tényleg megerősítették volna ezt? Lehet azért nincs neki alapból, mert nő...
Ezt inkább spoiler alá teszem:
spoiler a Boruto filmből.
Hát, ha csak Momoshiki és Kinshiki külön külön nem találtak maguknak 1-1 gyümit, akkor ja. De még, ha találtak volna is, kötve hiszem, hogy Momoshiki adott volna Kinshikinek, a szolgálójának egyet is, akinek viszont ugyan úgy volt szarva szóval ja, szerinteme ez elég jó megerősítés.
Arról nem is beszélve, hogy Hagoromo és hamura már megfogat, amikor Kaguya megette a gyümit, szóval nekik se kéne, hogy legyen, ha a szarv gyülmölcs mellékhatás. Bár az még belemagyarázható. Az már kevésbé, hogy, ha Hagoromo és Hamura is az miatt szarvas, hogy Kaguya megette a gyümölcsöt, akkor nekik mért nem olyan szarvuk van, mint Kaguyának és Momoshikinek? Az emberi felüknek csak akkor kéne erre bármiféle hatással lenni, ha a szar örökletes dolog és genetikailag kapták, nem a gyümölcstől.
Eddig a Kishi által írt Ootsutsukik közül 6 ból 5 nek volt szarva. Egyedül Tonerinek nem, de ő már annyira vegyessaláta, hogy csak névben Ootsutsuki.
Amúgy akkor ha tényleg Kaguya megette a gyümölcsöt akkor csak nem lehet űrlény ahogy az elején írták. NA meg akkor eleve honnan is jött Kaguya meg hogy ette meg a gyümölcsöt?
A szarvról annyit meg hogy gondolom csak az első generációnál volt a 2.nál már nem. Se Indrának se Ashurának nem volt.
Romantika meg szerintem nem is volt ebben egyáltalán.
A Kyuubi a kilencfarkú! Ne keverjük a többivel! Bijunak hívják őket!
Amúgy lesz 8 farkú is nem csak 1-2-3-4-6-8 és a végén majd chakra formában a 9 farkú.