Nem, ő csak Palvin Barbit bálványozza, bár nem tom, tudod-e, de kicsit felszedett pár kilot, jó sok csunyaságot össze is hordott róla a net. =(
Én topic
mac001 írta:
Hello~
Fórumban új vagyok, egyébként régebbi naruto-kun felhasználó, csak eddig meghúztam magam a háttérben, és nem jöttem errefele. 29 éves vagyok, Békés megyei. Nicknevem a becenevemből ered. Hobbim: olvasni, olvasni jah és még olvasni. Főleg könyveket és mangát, mindkettőt napi szinten, plusz pár anime nézés.
Yoroshiku~
Jéé egy földi!
Ja én Gabesz vagyok.. Hogy ki vagyok? Ki... Nagyon... Régen nagyon aktív voltam, de mostanság ne várjatok túl sok hsz-t tőlem..
Helló mindenkinek.
Nick nevem csak úgy jött.Igazi nevem Péter kb.2 éve vagyok a NKW-n,fórumon nemrégen.Kárpátalján élek egy kis faluban.
Pihenésképp általában zenét hallgatok,ez mindig ki tud teljesen kapcsolni.
Inkább magányos farkas típus vagyok,ami nem érdekel arra tojok magasról.
Uff mindenkinek.
Coelho írta:
Van egy olyan íratlan szabály a topicban, hogy lányoknak fotót is kell linkelniük magukról :roll
Démon hölgy ennek eleget téve(?) avatarnak rakta ki magát. Ezt egy várakozáson felüli vizsga abszolválása.
Én itt születtem, itt is lakok, és itt is fognak elásni... Az utóbbit remélem minél később... Jelenleg ugyanarról a dél-Békési kis faluról beszélek... XD
Az a poén, hogy pár éve, amikor még aktív fórumkocka voltam, rajtam kívül egy viharsarki se volt a fórumon rajtam kívül...
Viharsarokban merre laksz?
Kb 6-7 éve vagyok itt kisebb nagyobb kihagyásokkal.
Rengeteg minden változott azóta. Pl megutáltam a nőket. Ez így nem teljesen igaz. A ribancokat utálom, de a női nem nyolcvan százaléka az. Betegesen utálom a felszínes dolgokat. Annyira, hogy fizikai hányinger tud rámjönni tőle. Ebből adódóan nem szeretem a felszínes embereket se. Potenciális partnerként kb maradt a nők 5%-a. Beléjük viszont nagyon szerelmes tudok lenni és a fél világot képes lennék megváltani értük. Általában intuicionálisan/ösztönösen tudom, hogy kik is ezek az egyének és néhány kedves szó után már képes vagyok beléjük esni. Szeretem a szellemes, önálló nőket.
Szeretem a társaságot és a hosszabb távú magánnyal sincs semmi bajom, szeretek egyedül is lenni, magamban. Szeretek gondolkozni, bár kb folyton azt csinálom, ha nem köti le semmi a figyelmem. Érdekel az emberi viselkedés, az elme, a tágabb földi összefüggések teljes megértése vagy megtapasztalása.
Nehezen bízok. Soha nem szerettem volna ilyen lenni és sokáig is tartott rájönni vagy bevallani magamnak, hogy bizalmi problémákkal küzdök. Ez a bennem lévő űrnek köszönhető, ami a csalódásaim után maradt. Lejárt lemez, de nem akartam, hogy így legyen. Mindig vállaltam és vállalom önmagamért a felelősséget, nem hibáztatok mást, ez akaratlanul is így lett.
Imádok kirándulni tavasszal és nyáron. Szeretek élményekkel gazdagodni. Szeretem az ismeretlent. az újat, a kihívásokat, a spontán dolgokat. Nem szeretem a stresszt, rosszul kezelem a feszültséget. Elfojtom, ahelyett, hogy kiadnám.
Utálom a rossz időt és a telet. Mintha egy más ember lennék ilyenkor. Tavasszal meg minden évben reinkarnálódom.
így röviden ennyit rólam.
Ja és amúgy challenger voltam LoLban két szezonnal odébb szóval már nincs mit elérni az életben. Boruljatok terdre előttem.
Saphira vagyok. A férfiak 80%-át egy büdös disznónak tartom. Utálom a felszínes embereket, akik a láthatatlanba is ítélkeznek a másik felett, anélkül, hogy megismerték volna személyesen. Nem bízok az emberekben, mert elég sokszor átbsztak az életem során mindenféle szemétládák, de ezért nem mást hibáztatok.
Gman2 vagyok, szintén veterán. Régen gmanként ismerhettetek, de azoknak az időknek vége. Megváltoztam, már nagy betűvel írom a nevem és egy kettest rakok mögé. Ez leginkább a retkes névtolvajok hibája.
Gondoltam rakok magamról fürdőruhás képet, de ezt a lehetőséget inkább átadom Saphinak.
Sabaku írta:
Sabaku vagyok. Utálom a felszínes embereket, akik annyira igénylik a velük való látszatnyi foglalkozást és egoizmusok teljes megélését, hogy 6 éves ittlétük után is szükségét érzik egy újabb bemutatkozásnak.
Kaze vagyok. Utálom a conokat, cosplayereket, akik állandóan magyaroznak vagy a magyar mentalitással jönnek, a felszínes tudású okoskodókat, akik nagybetűvel írnak vagy 100 emotikonnal, azokat a gazdasági be és kivándorlókat akik többre tartják magukat az átlagembereknél mert máshol dolgoznak éhbérért, meg a buta okoskodó ***at vagy tiniket.
Szeretem a sört a nyugati képregényeket, a focit, meg az életet.
Egy rövid esszé következik az írói párhuzamokról és a szövegszimmetriáról.
".. Pl megutáltam a nőket. Ez így nem teljesen igaz. A ribancokat utálom, de a női nem nyolcvan százaléka az."
// "A férfiak 80%-át egy büdös disznónak tartom."
"Utálom a felszínes embereket, akik a láthatatlanba is ítélkeznek a másik felett, anélkül, hogy megismerték volna személyesen."
// "Betegesen utálom a felszínes dolgokat. Annyira, hogy fizikai hányinger tud rámjönni tőle. Ebből adódóan nem szeretem a felszínes embereket se."
"Nem bízok az emberekben, mert elég sokszor átbsztak az életem során mindenféle szemétládák..."
// "...bizalmi problémákkal küzdök. Ez a bennem lévő űrnek köszönhető, ami a csalódásaim után maradt."
"...de ezért nem mást hibáztatok."
// "nem hibáztatok mást, ez akaratlanul is így lett."
Örülök, hogy intelligenciád még a régi, Stance.
Ugrás a fórumra: |