dungeonlord írta:
Nem akarom alábecsülni B csapatot,de ha Sting elbukott,akkor Gajeel is.
De hát Gajeel erősebb, mint Sting, nem? :c Jonnal értek egyet: "Gajeel nem fog kikapni azok után, hogy Natsu meg a többiek győzelmeket aratnak.", szóval szerintem is kizárt, hogy Gajeel-lal feltöröljék a padlót.
Jó kérdés. Sting valódi erejét nem látunk. Csak itt egy percre:naruto-kun.hu/man...ail/300/14
Natsu még villámként se tudta legyőzni Genmát,mig Sting egyetlen ütéssel a padlóra küldte.
Gajeel pedig feleslegess Natsuhoz hasonlítani. Mert ő End.
Oliver írta:
Dungeon valami olyasmi lehet,de ha a cím tényleg ráutal, akkor tuti vért szív Ahh mi jutott eszembe!Sajnos acno már ezt megcáfolta de mondjuk Bloodman lenne a vérsárkányölő lacrima hordozója
Csak gondoltam, szólok ,hogy nincs több sárkányölő:naruto-kun.hu/man...ail/470/19
Bloodman erejéről csak ennyit tudonk:naruto-kun.hu/man...ail/466/13
Valami okból az emberek körülötte meghaltak. Tehát ha jó a tippem,akkor köze lesz vér(hyberion) és a méreghez.Egyelőre.Én inkább arra leszek kíváncsi,hogy Bloodman Zeref egyik legerősebb démonja vagy egy démonölőből lett egy démon. Egyre jobban bírom ezt a spriggan tagot. Sokkal érdekesebb mint August vagy Erza anya.
XNor írta:
Szerintetek Eileen-nek is van olyan személyi "kultusza , aurája" , képessége mint Erzá-nak? Gondolok itt arra ,hogy Erza lazán felkel harcolni még a sírból is illetve a sérülései is baromi gyorsan gyógyulnak vagy csak nem figyel rájuk
Senkinek sem tűnt fel,hogy Eileen mágus és nem kardforgató.Gerárdnak tökéletes ellenfél lenne Jó mágia harc lehetne
Szerkesztette: dungeonlord - 2016.05.12. 08:30