Te jó isten.
Nos, Zoro őse Sárkányölő Ryuuma volt. Mivel Oda írt egy spin-off mangát Ryuumáról, pont úgy nézett ki, mint Zoro.
Ami kizárt hogy egy égi sárkány lehessen.
One Piece Teóriák
"Binks piájából van sok, jobb ha mindet ellopod,
Álmaink végighaladnak ma és holnap az éjen át,
Hullámzik a búcsúzás, sohase látjuk már egymást,
De ne legyél hát oly szomorú hisz a hold belepi az éjszakát!"
Akashi Amidamaru: Ezt hol találtad? Mert meghallgattam 2 különböző részből és nem így találtam meg a szöveget
+Minden teóriát amit itt olvastam eltudom képzelni. De azt amit írtál,hogy felbomlik a csapat azt nem tudom elképzelni sehogy. És van erre utalás mert azt én nem találtam
Lehet,hogy tévedek akkor bocs mindenkitől
Szerintetek Sanji fog kapni valamiféle új power up-ot? Most már nem ártana neki is valami. Én Sanjinak egy ördög/sátán formát tudnék elképzelni (mint pl: Narutonak a remete mód). Sokkal erősebb rúgások, erősebb és nagyobb tűz. Esetleg ha úgy használná a diable jambe-t, hogy közben fegyverkezés hakit nyomatja, akkor fekete tüzet is előidézhet, bár ez már túl sok lenne. Viszont Oda mesternek éppen ideje kicsit feltápolni a szakácsot.
Robinnak és Usoppnak is kellene egy fegyverkezés haki.
Igen van, Gokudera. Usopp, Nami és Robin egyszer elhagyta a bandát, de később visszatértek. Na meg most Sanji hagyta el a bandát, de később visszatér majd... Namival együtt, mint friss házasok!! Bezony!
Na meg Zoro anno kijelentette, hogyha Luffy mindenféle megbocsátás nélkül visszafogadja Usoppot, akkor Zoro lesz az aki örökre elhagyja a bandát.
És egyszer Usopp mondta!!
EGY NAP BIZTOS LESZ VALAKI, AKI FITTYET FOG HÁNYNI A KAPITÁNY DÖNTÉSÉRE!!
Szóval innen van a másik utalás is. Sabaody szigetvilág - az első veresége a bandának. Raftel kb. Sabaody 2.0 lenne.
Na meg az 5. versszak a dalnak, azt én fordítottam le.
Ha akarja valaki, leírhatom privátban
Szittyka írta:
Én most azon gondolkoztam, hogy Sanji családjának van e valami speckó technikája. És, hogy Sanji használja e.
Usopp meg azt hiszem már tud hakit használni. Amikor másodjára ájult el miatta Sugar, akkor azt használt azt hiszem.
Ezt a Sanji-Nami dolgot most te tényleg komolyan gondolod? Na látod, ezért nehéz elhinni, hogy nem vagy troll.
Zoro kijelentése nem teljesedett be, amúgy is nem beszélsz pontosan, mivel ő azt mondta, hogy mindenféle bocsánatkérés nélkül, nem megbocsátás nélkül. Usopp pedig bocsánatot kért. És ne aggódj, nem lesz senki a csapatban, aki elhagyná Luffyt, mindezek után ez egyértelmű, ahogy az is, hogy komoly dolgokban mindenki hallgatni fog rá.
Nem mondom, hogy nem fog Raftel után szétmenni a csapat (egyébként szerintem nem, más utat fognak bejárni, mint Rogerék, Roger "csak" egy új kort kellett elhozzon, Luffynak pedig be kell teljesítenie ezt az új kort, amihez pedig harcolni kell. De persze ez lehet, hogy nem rögtön Raftel után lesz.), de hogy nem saját maguk fejétől fogják elhagyni a csapatot, az egészen biztos.
Olyan jó ötlet volt ez a topic. És egyre fárasztóbb.
Te komolyan azt gondolod, hogy mindenféle utalásokat fog majd hagyni Oda, amiből majd az egész sztorit, mindent ki lehet majd találni? Igen, tesz utalásokat, apró kikacsintgatásokat, de te csak random információkra "alapozol", vagyis dehogy alapozol, random dobálsz rá dolgokat. Olvasd el az első oldalon Hiei hozzászólását, érvekkel, manga oldalakkal, ésszerűen van alátámasztva, nem utolsó sorban érthető magyarsággal.
Próbáld ki, hidd el, nagyobb sikert fogsz vele elérni.
Tényleg, Sanji az tud fegyverkezés hakit használni? Mondjuk ő legtöbbször mindig fekete nadrágot hord, így nem lehet látni, mikor befeketedik a lába a hakitól. XD
Sanji szerintem tuti, hogy nem tudja használni a családja spéci technikáját, ő Zefftől tanult rúgni. Előbb-utóbb úgy is fogunk látni egy diable jambe vs "családi harcművészet" harcot.
Bizony, komolyan gondolom. Ha már egyszer az Óramű-sziget specialben esküvői göncökben voltak! Meg férjet és feleséget alakítottak a karácsonyi különkiadásban!!
De én amondó vagyok, hogy Odacchi inkább... Harem királlyá akarja tenni kedvenc szoknyapecér szakácsunkat! Ott van neki Nami, Viola, Pudding és még az 5677 csinos hölgy
Magyarán annyi nővel fog lefeküdni amennyi tag van a Szalmakalapos flottában.
Meg a feloszlással kapcsolatban komoly dolog fogja felütni a fejét mert ott lesz a flotta is Raftelen és ahogy Luffy látja, hogy egymással harcolnak a társai, a szíve szakad meg. Csak szólok, hogy ez a 22 órás kóma alatt menne végbe. Mert vagy kapott Luffy legénysége egy jókora amnéziát Feketeszakálltól vagy egy ballépés során esnének egymás torkának!
Én amellett szavazok, hogy a Raftel egy masszív drámai pálfordulattal érne véget.
De azt már Zeff csinálta nem?
Előtte, hogy találkoztak. Csak arra emlékszem, hogy volt egy vihar, meg hajótörés, utána Zeff és Sanji egy kősziklán voltak, ahol Zeff megette a lábát bla bla bla stb. stb. stb.
Tehát amikor volt a hajótörés, akkor Sanji milyen hajón volt?
Ugrás a fórumra: |