Rájöttem, hogy a régi fórumon még lehet privátot írni.
Duma topic 14
Jól van, okoska, tudtam én is. Viszont sok különbség akkor sincs köztük, a pszichiáter többet tud a neurotikus megbetegedésekről, mert többet tanulják, felírhat gyógyszert a pácienseknek, ezzel szemben a pszichológus inkább a beteg lelki állapotát gyógyitja beszélgetéssel meg játékokkal. Szóval ha hivatalosan nem is jár nekik a doktor előnév, mégis orvosok, mert betegségeket gyógyitanak beteg emberekben.
Capi, te meg figyelj kicsit jobban az idősekre. Nem neki kell téged kikerülnie, hanem talán fordítva inkább. Meg minek mászkálsz egyáltalán törött lábbal?
www.osero.hu
Oké, végem, ez rosszabb, mint bármely mindmeghalunk idézet. Csak kattintsatok rá "az üzenet" fülre, és olvassatok el pár mondatot.
Ez kemény.
Öngyógyítás részből:
helyezzük a bal - mindenféleképpen a bal - tenyerünk, illetve ha nem lehetséges a bal tenyérrel elérni, akkor a bal kézhát (de ekkor legyen ökölben a bal kezünk) felületét a kezelendő szervre, illetve testrészre;
Köszönöm Sabaku, egy hónapra elegendő mise anyag gyűlt itt össze az unortodox ciongyík egyházam számára.
A piramis egyik feladata a Föld rezgésszámának 7,8 Hz-re való emelése, és azon való stabilizálása volt, mivel ez a frekvencia felel meg a legjobban az ember és közvetlen környezete számára. Jóllehet, ez pár állat és növényfaj kipusztulásához vezetett.
Sevanna írta:
Óvatosan Sabaku, mert vannak itt olyanok, akik simán ezen a szinten vannak. Csak adod alájuk a lovat.
Stance írta:
Hízelgő, de ilyen íráshoz durvább anyag kéne mint a zöld.
Ugrás a fórumra: |