De lesznek amugy benne romantikus szállak?
Boku no Hero Academia anime (Tilos a spoiler!)
vincentlll írta:
Bár jó lenne a többiekre is hagynának időt
Jaeger írta:De lesznek amugy benne romantikus szállak?
Exkirion írta:
[..]
Nekem például az egyik kedvenc karakterem még meg se szólat az animében.
[..]
Annyit had mondjak, hogy a láthatatlan csajszi marha nagy arc XD
vincentlll írta:
Bár jó lenne a többiekre is hagynának időt
Ez miatt ne aggódj, az eleje eléggé az alap főhősökre fókuszál érthető okokból, de késöbb az osztály többi része is bőven ki lesz bontva. Mondjuk lehet a fontosabb bonyodalmakra már csak a 2. évadban kerül majd már sor. Nekem például az egyik kedvenc karakterem még meg se szólat az animében.
Annyit had mondjak, hogy a láthatatlan csajszi marha nagy arc XD
Jaeger írta:De lesznek amugy benne romantikus szállak?
Attól függ mennyire akarsz romantikus irányba elmozdulni. Ha azt várod, hogy itt ilyen tüzes latin románcok lesznek, akkor nem, de azért alakulgatnak majd a dolgok bizonyos karakterek közt.
Úgy nézd, hogy a manga is csak 90 fejezet, szóval még nem volt 10 éve még a mangakának kifejteni mindent, de ha engem kérdezel szerintem nem fogja annyira húzni-vonni a dolgokat, mint Kishimoto.
vincentlll írta:
A láthatalan az csaj??? na nekem ez hatalmas spoiler de még magamba se tudom össze rakni hogy mi hogy merre xd
Lad írta:
Hadd tippeljek.
Tsuyu vagy Todoroki.
Talán itt a fórumon olvastam (még lehet a régin), hogy a széria zseniális (mellék)szereplőkkel rendelkezik. És nagyon egyet tudok érteni vele.
Kb. nem tudok kiemelni karaktereket, akiket egyértelműen jobban szeretnék, mint a többieket (vagy ha mégis, akkor csak nagyobb számban), mert mind szerethető és kidolgozott a maga módján.
Hmm... Tokoyami hangját teljesen másmilyennek képzeltem. Kicsit szerintem idősebbnek hangzik, amin kéne neki, bár azért sok mindent nem szeretnék leszűrni még így 1 félmondata után, de én az ő hangát inkább valami olyasminak képzeltem, mint Emiya Shirou keresztezve Kurosaki Ichigoval. (Azért karaktereket mondok, pert pl Shirounak teljesen más hangsújt ad faszi, mint Sasukénak.)
A rész az a szokásos pöpec minősé lett, szóval nem ismétlem magam XD.
Todoroki hangja jó választás. Aki viszont nagyon tetszik az Mina szinkronghangja. Már az előző részben is benne volt, de jobb hangot nem is találhattak volna neki ^^
7. Na itt megszólalt sok ember
és rá térnek többiek csatájára is ez jó pont nekem
rész számomra újabb mély pont vissza emlékezéses gyerek manufesztációba szenvedő rész
(összes animébe utálom mikor 3-5éves menti meg a világot embereket öl repül stbstb narutóba sok volt nekem...... itt meg elmegy)
Várom 8. részt
vincentlll te miről beszélsz?
Egyikük sem mentette meg a világot 3-5 évesen, csak azt láttuk milyenek voltak kicsinek.
A háttérsztori meg szerintem egyik animében/mangában sem rossz dolog, ha értelmesen van megcsinálva, de izlések és pofonok.
Pláne Bakugou idegbetegségére Izukuval szemben szerintem már bőven elfért némi magyarázat.
Exkirion írta:
vincentlll te miről beszélsz?
Egyikük sem mentette meg a világot 3-5 évesen, csak azt láttuk milyenek voltak kicsinek.
A háttérsztori meg szerintem egyik animében/mangában sem rossz dolog, ha értelmesen van megcsinálva, de izlések és pofonok.
Pláne Bakugou idegbetegségére Izukuval szemben szerintem már bőven elfért némi magyarázat.
Lad írta:
A rész megint nagyon jó volt.
De Bakugo hogyan képes a kesztyűn keresztül használni a robbantást?
Ugrás a fórumra: |