Csibe tsen azt szokta nekem mondogatni, hogy mi van, ha Vegapunk valójában forradalmár és az összes Px majd jól hátba támadja a világkormányt. Ezért hagyta Kuma a dolgokat. Ez is érdekes gondolat.
Bár abból, hogy Iva-chant az Impel Downba juttatták inkább arra gondolok, hogy a Forradalmár sereg veszített egy harcot, ahol elkapták Ivát és Kumát. Valszeg infót akartak kinyerni Dragonék hollétéről.
Ha CC nem csatlakozik a csapatba, akkor Vegapunk fog Kell egy tudós a nekik.
Aha,tehát ez lenne az a topic.Hát akkor ide írom:
Miért van olyan érzésem,hogy régen Luffy szülei tengerészek voltak. Lehet,hogy Garp ezért akart Luffyból tengerészt csinálni. A fia helyett az unokája legyen az új hős és nem csak azért,mert Dragon bűnöző lett.
Abban biztos vagyok,hogy Luffy anya nem él. Mert ha élne,akkor sok logikai bukfenc lenne.
Szerintem Luffy anya ismerte poneglyph és megtudta az igazságot a világról és a tengerészet sötét oldalát. Ezért az egyik gorosei tag megölte ,mielőtt azt a nyilvánosságra hozta volna. Max Dragonak sikerült elárulnia a titkot.Vagy egy részét.(Talán ezért kell Dragonnak Robin )Ezután Dragon kilépett a tengerészetből és megépítette a saját seregét. Így alakult meg a forradalmár sereg.
Amikor elsőnek találkoztak Luffy és Dragon.Akkor itt:www.youtube.com/w...
Ha jól emlékszem,akkor Dragon aggódott Luffyért és egyszer találkozni akart vele.Így találkoztak loguetownnál.
Azóta csak figyeli Luffyt.A Kuma incidens után Dragon segítséget kért Robintól.Így gondolom Robin és Dragon tartja a kapcsolatot,hogy jelentsen Luffyról.(+poneglyph)Titokban
Túlságosan nem akarok belemenni a részletekbe,de ilyesmit képzelek. Részletek majd később. De röviden ennyi
Kit mit gondol?
Ahogy mondtam a manga topicban is, nem tudom elképzelni, szerintem ki van csukva, hogy Robin Luffy háta mögött csináljon valamit. Nem tudom elképzelni.
Ahogy azt sem, hogy Oda, aki mindenre aprólékosan szokott utalgatni, ne tett volna erre egy elejtett utalást egy Garp-Sengoku, vagy más magaskörű beszélgetésben. De éppenséggel el tudom képzelni.
De azt, hogy Dragon "kémkedik" Luffy után, még akkor is, ha jót akar... hát éppenséggel el tudnám képzelni, de biztosan nem egy csapattagon keresztül.
Az... teljesen karakteridegen és...nem. Nem.
dungenlord
Na akkor én is ide reagálok arra, amit még a manga topicban válaszoltál nekem. Végre amúgy jobban megértettem mire akarsz kilyukadni. (Másnak ez elsőre is ment úgy tűnik, szóval én voltam a nehéz felfogóképességű.)
Amiben igazad lehet, hogy Dragonnak szüksége lehet még infóra a Poneglyphekről.
Ezzel szemben viszont nekem is az a véleményem, mint Jon-nak, hogy Robin nem tenne ilyesmit Luffy tudta nélkül. Amennyire tiszteli Luffy-t és a többieket szerintem még árulásnak is érezné a dolgot a barátaival szemben. Egyszerűen nem nézem ki belőle. A másik, hogy Dragonnak szerintem erre megvannak a saját eszközei, hogy a kormány gyenge pontjairól információt szerezzen.
Arról a dologról meg, hogy Luffyról küld infókat azt kizártnak tartom, még ha Luffy anyja miatt is lenne. Dragon láthattuk milyen erős személyiség, emiatt mondtam azt, hogy nem félti a saját vérét. Plusz azt hiszem az Arabastás történet után, mikor Luffy vérdíja felment 100 millióra akkor a bázisukon Dragon meglátta Luffy plakátját. Azután nyomott egy kis monológot, hogy "Kalóz? Az is megfelel. A lényeg, hogy mindig a saját utadat járd Luffy és előbb-utóbb találkozunk majd." (Ezt a szöveget magamtól írtam egyáltalán nem pontos csak emlékszem, hogy nagyjából ilyesmi volt.)
Na és ebből két dologra tudok következtetni. Az első, hogy Dragon valóban nem aggódik annyira Luffy miatt. A másik, hogy valószínűleg Dragon tervében miszerint meg akarja dönteni a Világkormányt Luffy is fontos szereplő.
nézzük,hogy ki lesz Szalmakalapos nekem jelenleg egy ember ugrót be hirtelen
Marco-nak szerintem van esélye igaz,hogy ő Fehérbajusz kalóz de a Mangában volt róla szó,hogy bosszú hadjáratot indított Feketeszakáll ellen de sajnos vesztett. Elégé elképzelhető,hogy úgy dönt,hogy Luffyt támogatja és segít neki mert Luffy is elakarja intézni Feketeszakállt
Nem tudom elképzelni, hogy Marco szalmakalapos legyen, de szövetségesnek valami eszméletlen király lenne, és ha Luffy leveri Kaidout, akkor bizonyíthat is a szemében, hogy már nem az a kölyök, akit védeni kell, hanem egy érett (na jó, nem érett, de értitek ) vezető, akit lehet követni, aki méltó arra, hogy Fehérbajusz után követni lehessen. Erről volt már szó a manga topicban.
hgabi- teljesen egyetértek veled Dragonnal kapcsolatban.
Kaido ARC: A mostani ARC-ban szerintem Kaido vs 11 supernova lesz ugyan is majdhogynem egyszerre bukkantak fel eme történetszálban + mindenki kapcsolatban áll vele leszámitva X-Drake-et, aki szintén Kaido területén ólálkodik.
Világtanács ARC: Fujitora valószínűleg felveti a "Szüntessük be a Shicibukai rendszert" tervet, amit ha elfogadnak akkor Mihawk és társait vagy szélnek eresztik vagy ott helyben letartóztatják őket mint aktív kalózok, az utóbbit kétlem. Ahogyan azt is kétlem hogy Fujitora itt megálna, és megkérné Akainut hogy hajtóvadászatot indítsanak a Yonkok ellen, és egyszer s mindenkorra leszámoljanak a kalózkodással.
Marco ARC: Szerintem Marco-ék összefutnak a feketeszakáll kalózokkal, de közben felbukkan fehérbajusz állitólagos fia aki Marcot keresi hogy elintézhesse a faterja miadt. Fehérbajusz fia és Teach összefognak Marcoék ellen akik így vesztenek is. Pont a csata után érnek oda Luffyék is de már elkéstek. A kimerült Teach nem akar szembeszállni Luffyékkal így áldozati bárányként odadobja fehérbajusz fiát aki felveszi a versenyt Luffyval. Amíg ők ketten csatáznak addig Teach sikeresen meglép. Végül Luffy legyőzi fehérbajusz fiát.
Ez lenne az én elképzelésem a jövővel kapcsolatban de ez csam egy kis szösszenet, van még pár elméletem de nem akarom még ellőni őket.
Ha Teach egyedül legyőzte Marcot, akkor nem értem miért lenne olyan nagyon nehéz legyőzni őt (és most már gyakorlatilag csak őt, a csapatát nem, mivel őket elnyelte a föld) Wheeble-vel együtt.
Nem hiszem, hogy mind a 11 supernova szerepelni fog, de valószínűleg elég sok, ez tény.
Valószínűleg be akarják majd szüntetni a shichibukai rendszert (legalábbis Fujitoráék biztosan), de azt, hogy csak úgy hipp-hopp nekimenjenek a Yonkouknak... ez nem így működik, különben miért nem tették meg eddig? Egyel is alig bírnak egyszerre, és ha nekik mennek, bizonyára kicsinálják őket, nyílt csatában. Még akkor is, ha vannak olyan hülyék (és hát miért ne lennének ugye, sem Kaidou, se Big Mom nem tűnik egy IQ fighternek ), hogy nem segítenek egymásnak, elég kivárni, amíg a másik harcol, aztán a győztesnek neki menni.
Nem lesz itt még egy ideig ilyen nyílt harc a tengerészet és a kalózok között szerintem ) Majd a legvégén persze, de azért addig még van.
Na nekem 2 teóriám van
Mind2 luffy val kapcsolatos
G5 szint nem lesz inkább démongyümije fog "felébredni" vagy erősebb haki támadás
2.: Luffy most 20éves szerintem ha így halad max 40évet fog élni
aki követi és figyelt azt tudja eddig már vagy 40-50évet vett el magától
ha 120évig élne, One Piece világba nem lehetetlen, Akkor most max 80évig élne és még sok ellenség van
és nem ott van vége a sztorinak amikor luffy kalóz király lesz hanem még ott még simán lesz 40fejezet
Az 5. fokozat az nem a démongyümi éledése. mert a Gear 5th az Boogie-Man néven lesz elkeresztelve, azaz a legvégső Gear fokozat.
Mivel a démongyümölcs éledés az olyan, mint egy kard a használóknál.
Egyesek be tudják folyásolni a körülöttük levő környezetet. Mások pedig a testüket tudják átformálni, pont úgy, mint egy logia-típusú használó!
Doflamingo - Házakat tud húrokká átalakítani.
Luffy - Rágógumi logia típusú testet tud kreálni magának, amihez egy oltári jó képesség is párosul. Tárgyakká tudja alakítani saját magát, illetve a végtagjait. (PÉLDA: Gumi Gumi Gumi UFO nevezetű támadása)
AVAGY!
Az 5.fokozat az majd csak Raftelen kerül sor az első leleplezésére. DE MÉG CSAK INSTABIL FORMÁJAKÉNT! Feketeszakáll ellen.
A Boogie-man vagy is a Boogie mumus ami Rémálom Luffyra vezethető vissza
Szerkesztette: Akashi Amidamaru - 2016.05.11. 02:48
Egyáltalán nem ilyennek képzelem el az ébredését. Inkább Doffi féle lesz. Körülötte képes a terepet gumivá változtatni és kilőni magát, mint Bellamy a spiral hopperrel. Trambulin effekt. Az ellenfélnek hátrány a instabil terep, de Luffynak előny a G4-ben folyamatosan pattog ez alatt hozzá szokhat a szituációhoz.
Valami ilyesminek képzelem inkább.
Sajnos az nem olyan, mint Doffyé, mivel a Démongyümölcs éledés nagyban eltér egyes használóknál.
Pl. Daz Bones (Mr.1) na az egyikre se lenne képes. Csak a testét tudná megkeményíteni úgy, mint egy sün. Csak pengékkel!
Robiné pedig pont ugyanolyan,mint Doffyé. Kezekké tudja átalakítani az őt körülvevő környezetet.
Luffynak meg egy Rágógumi logia típusú teste lesz, mert csak a testére tud kihatni a Démongyümölcs képessége.
Buggynál is ugyanez a helyzet! Viszont ő porrá TUDNÁ törni magát, azaz a Szabdalógyümölcs éledése az örlődés. Azaz, kell lennie egy külső hatásnak amivel az akörül levő környezetet be lehet folyásolni (mint a telekinézis), ami Luffynak, Buggynak, Daz Bonesnak és Gyémánt Jozunak NINCS és csak a testükre tud kihatni
Szóval Luffy éledő formáját Plastic-Mannek fogják hívni, ami bármely fokozathoz jó kis kombó lesz!
Csak képzeljétek el ahogy kapáccsá formálja a kezét. Az mekkora lenne már!
Oh!! És hogy ne feledjem el, Luffy még akár képes is lesz alakváltásra a Gumigyümölcs éledéssel, de az kb. 10 évet fog igénybe venni.
Nem tudom, honnan veszed, de látszik, hogy nem olvastad figyelmesen a mangát, mivel pontosan az lesz amit Hiei írt. Azaz Luffy a gyümölcsének ébredése után képes lesz a környezetét is gumivá változtatni, ezzel előnyt kovácsolva magának, a Gear 5 pedig az ébredés és a G4 kombinációja lesz, amit csak Kaido (nála szerintem egy tökéletesített G4 lesz) után fogunk látni, de még Feketeszakál leverése előtt.
Egyébként itt: http://naruto-kun...ece/785/10 Doffy világosan ki is mondja, hogy egyes démongyümölcs használók képesek a környezetüket "felébreszteni", ezt jelenti a felébresztés, nem pedig azt, hogy Luffy-ból aki gumi ember egyszerre csak műanyag ember lesz. Ha esetleg tudsz olyan manga oldalt/fejezetet linkelni ami ezt cáfolja és a tiedet alátámasztja akkor várom.
Más: Marco jó tag lenne, de valószínűleg csak szövetséges lesz. Jinbei szerintem eddig azért nem csatlakozott mert hirtelen megemelte volna a csapat erejét, de most már meg mutatta a csapat, hogy rengeteget fejlődött így Kaido előtt csatlakozni fog szerintem, mert kellesz az ő ereje is. Utána szerintem Caesar jön, de csak Kaido után. Bonney-nak is örülnék (vagy egy bármilyen másik női tagnak), de ha fog is csatlakozni az nem most lesz. Az viszont szinte biztos, hogy egy mink is fog. Én egyébként még Crocoboyt szeretném, bár kétlem, hogy van rá esély.
Egyébként onnan tudom, hogy az egyik az, hogy a Dexter Laboratóriumában Dexter rágógumit használt, hogy nyúlékony lehessen. A másik pedig, Batman a bátor és a vakmerő! Ott láttam meg hogy a nyúlékony ember tud alakot is változtatni a képessége segítségével. És ahogy jól sejtem, Oda néhányszor pár rajzfilmekből is szokott venni ötleteket alapul. Mint pl. A 3. Fokozat amit a Tommy és Jerryből vett ( amikor Jerry unokatesója felfújta a karját és egy nagy sallert osztott ki Tomnak).
És az 5. Fokozat az nem az éledés hanem simán 5. Fokozat lesz másnéven a Boogie-Man.
Az éledő formáját pedig Plastic Mannek hívják majd amit Kaidounál fog alkalmazni, és az 5. Fokozatot pedig csak Raftelen tudja majd csak előhívni. Mert az ú Gear formák olyanok mint a vérdíj. Az Újvilágban kevésbbé láthatunk növekedést. És a G4 és a G5 eltér egymástól. A G4 Dressrosában volt, míg a G5 pedig Raftelen kerül majd leleplezésre.
Mivel az 5. Fokozatnak 1000x több vért és 2x annyi levegőt kell pumpálnia bele hogy átmenjen Nightmare/Horror módba.
Mert az 5. Fokozat elég arra, hogy kiüsse a használót örökre, ha túl sokszor használja.
És ahogy elmondtam, a DGY éledés bizonyos használóknál teljesen különböző!!
Én linkeltem konkrét manga oldalt te meg azt mutatod fel vele szemben, hogy nézted a Dexter laboratóriumát . Tekerj egy picit fel és nézd meg a topic címét, One Piece teóriák, nem pedig Dexter laboratóriuma. Max abban lehet igazad, hogy a G5-ben nem lesz benne az ébredés, bár szerintem de. A többi viszont ne haragudj, de minden logikát mellőző találgatás vagy belemagyarázás, amire 0 bizonyítékod van. Bár tény hogy van 1-2 jó TEÓRIÁD is, de ezzel a plastic man meg Boogie man dologgal, illetve, hogy valami közük is lesz a Nightmare Luffy-hoz nagyon mellé lőttél, de majd meglátod kb. 100-200 fejezet múlva amikor elérünk a Kaido elenni harc végére.
szerk.: Persze ez csak az én véleményem ha nem így lesz hát tévedtem, de a MANGA fejezetek alapján szerintem Luffy képessége ebbe az irányba megy el.
A G5-ben egyáltalán nem lesz semmilyen éledés. Az csak egy dolog hogy Doffy elmondta, hogy van az éledés, de azt nem magyarázta el pontosan, hogy hogyan is működik egyáltalán. Erre lesz majd Scopper Gaban, aki majd elmondja, hogyan is működik DGY éledés.
És igenis nagyon is köze van a Nightmare Luffyhoz a Gear 5th-nek! A Plastic-Man formát kivéve, mert az mindegyik formára kihat.
A Plastic Man az egy olyan Gumi képesség, ami tárggyá tudja formálni a testrészeit illetve saját magát a használó. Azaz Luffy nem fogja tudni a környezetét átalakítani mert a Démongyümi ereje csak a testére tud kihatni!
A Gear 5th azért lesz Nightmare/Horror, mert nagyon ott áll, hogy Luffy egyikről a másikra kedve szerint tudja változtatni a méretét csupán a puszta akaratával. Avagy akkora lesz, mint Oars!
Én el tudom képzelni, milyen az, ha Luffy igazán dühös és tombol 5. Fokozatban. Temérdek vért kezd el pumpálni magába és aztán annyira teleszívja magát levegővel, hogy szinte már majdnem kipukkad. Amit egyenesen az izmaiba és a csontjaiba pumpál bele! Ami szépen egy láncreakciót indít be nála, a mellékhatása pedig... eszméletvesztés, ami jóval befolyásolja a tudatalattit, azaz nem tudja megkülönböztetni a barátot az ellenségtől, a másik pedig a kóma vagy a hirtelen halál (ha túl sokszor használja)
Az első használat után kap egy 22 órás kómát miután MEGÖLTE Feketeszakállt.