Alapvetően teljesen egyetértek, de legalább annyi tisztelet legyen meg a manga iránt bennünk szerintem, hogy amíg még nem tudunk semmi, nem kritizáljuk.
Bár én sem állok optimistán a szitu elé, de mégis. Várjuk ki.
Amúgy most már valószínű, hogy csak hétfőn kapjuk meg a fejezetet, rendes időpontban igaz?
Csibe
Nem feledkeztem meg a kulcsokról , csak elírtam mert van még egy gond az hogy Aquaris kulcsa kitudja hol van .
Meg tudtommal nem kaptunk magyarázatot ara hogy hogyan utaztak vissza a múltba (ezt hiányoltam akkoriban ) , Lucy még érthető , 10 kulcsa volt meg persze csillagmágus . De Roguo ő hogy a fenébe nyitotta ki ? az nem magyarázat hogy
"azért tudtak átmenni mindketten a kapun, mert két különböző jövőből jöttek "
Na de ez már régen történ szóval ja .
A jövőbeli Rogue elég gátlástalan egy féreg volt, nem nehéz kikövetkeztetni hogyan szerezte meg a kulcsokat, szóval nincs ezen mit megmagyarázni, ennyire már nem kell, hogy szájbarágós legyen egy manga.
Ami inkább magyarázatra szorul, az az, hogy hogyan oldották meg, hogy pontosan akkor és oda érkezzenek, ahova kell, mert ugye tudjuk, hogy komoly előkészületek kellenek ahhoz, hogy ez sikerüljön, ellenkező esetben a jelen és a 400 évvel ezelőtti mult között bárhová vezethet a kapu.
Nem igazán értem azokat, akik az Erzás dolog miatt problémáznak, eleve nem is biztos, hogy az a csaj az anyja lesz, ennyi erővel lehet akár a nővére is, vagy egy kicsit távolabbi rokon, ezen kívül Mashima szerencsére elég kreatív tud lenni az ilyen dolgokban, szóval várjuk ki a végét, mert lehetnek itt még meglepetések.
Igazából szerintem a kérdés nem az, hogy hogyan nyitották ki (F!Rogue-nak kellettek a kulcsok ugye, hiszen az ő idővonalán létező Lucy becsukta a kaput, szóval valszeg erőszakkal szerezte meg a kulcsokat, F!Lucy-nak viszont nem kellettek, hiszen a kaput már kinyitották - és nem is zárták be, így ő gond nélkül tudott időutazni -, és azon át jött a 10.000 sárkány), hanem az, hogy ki nyitotta ki nekik a kaput a múltban? Hiszen tudjuk, hogy két csillagmágus kell a művelethez: egy a jövőben, egy pedig a múltban. F!Lucy 4-re utazott vissza, Hisui pedig 7-én nyitotta ki a kaput. http://naruto-kun...Tail/333/3
érdekes hogy most a mangafoxosok készültek el először, általában a mangapanda gyorsabb...
Végre tudjuk az utolsó spriggan nevét is: Rahkeid
szerk.:
Na itt mashima kicsit maga alatt ásta a fát. Ajeel korábban kijelentette, hogy Serena volt a legerősebb mágus aki Ishgar-on született, de ezek szerint Irene (Elein). Bár még bele lehet magyarázni, hogy Irene mágusnő nem pedig mágus, de mindegy.
Hát ez eléggé lapos volt, de néha ilyen is kell, felvezeti a következő ütközeteket.
Nem vagyok sem Erza fan sem hater, de a sérülése alapján én még kómában tartottam volna mint pl laxus akinek nem voltak olyan komoly sérülései. Tetszett a reakció Kagura csókjára, amit ha jól vettem ki azért adott mert megcsókolta Gerardot és picit bűntudata van, hogy ellopta Gerard csókját
Brandish frankón megmondta, hogy nem szövetséges, de tárgyalni hajlandó Augustal mert tartozik Lucynak, de aztán ennyi. Nem áll át, nem nyalizik, egyenesen megmondja mi a szitu, nagyon tetszik a karakter és ahogy ki van dolgozva. Mondjuk, hogy mivel győzhetné meg Augustot, hogy ne vigye el a lument arról fogalmam sincs
Nehéz tüzérség előállt északon, Eileen hozott magával 2 indokolatlan segédet akivel harcolhatnak a felesleges emberek mint Elfman Lisana és Levy, 1 fejezet max és örülünk hogy jajj nyertek. A nevük mondjuk jó pofa, Hold és Nap.
Megtudtuk, hogy Eileen Ishgarról származik, kíváncsi vagyok, hogy került oda. Lehet eladták rabszolgának?
Befolyásolja az időjárást? Vagy nem tudom miért lett tavasz.
Utolsó (utolsó?) sprigganunk is előkerült Rahkeid akinek a nevét még józanul se tudom kiejteni.
Tetszett ez a felvezető fejezet! Amit hozzátennék, hogy igaz lett a visszaszámlálós elmélet miszerint 7-től (mert melyik másik számtól ugye ) címekkel visszaszámol Mashima én a One-nál One Magicre gondolok. Olvastam róla erősítsétek meg ha így van de a Zonia hegy az az, ahol Gildarts is járt és megütközött Acno-val.Valószínűleg akkor Zeref is ott járt amikor összefutott vele.Készítsétek magatokat egy orbitális Love Story-ra Acno-val kapcsolatban xD Sárkány megölte a szerelmét ő meg tombol.Természetesen a White Angel nem más mint Anna Kövi rész címe gondolom Bloodman-re céloz. Minél többet kajál vért vagy valami olyasmit annál erősebb Jelenleg ott 5napi kaját evett Északon.Az új spriggan nő lehet vagy férfi?
Az előző részek csatározásai után, jól esett egy ilyen nyugodtabb fejezet. Kagura és a bocsánatkérés... ennyi erővel engem is megbánthatna
Dimaria most átérezte Brandish sorsát, habár ha tudná, hogy ő szabadon sétálgat a céhben, lehet képen vágná
Tetszett, hogy Brandish nem akar átállni az oldalukra csak Lucy miatt elmegy tárgyalni Augustal. Én azt hiszem, hogy az öreget nem fogja könnyen meggyőzni.
Kicsit "halhattuk" Irene-t is. A segítői vagy a tanítványai nagyon aranyosak
Őket szerepeltethetnék gyakran is, nem lenne bajom velük ^^ Ennek ellenére én is úgy érzem, hogy nem a túl OP karakterek közé fognak tartozni.
Aki fázik általában melegen öltözködik. Irene túl lusta ahhoz, inkább változtat az időjáráson Megvett kilóra ez a nő
A két spriggan tagnak táposnak kell lennie ha Irene csak őket küldte a "Monstrous six" ellen. Vagy csak levonta a következtetést az előző csapat likvidálása után...
A visszaszámolásról beszélve én még mindig úgy érzem, hogy ez csak a szerencse műve. Majd ha elérünk háromig én is elhiszem
Kövi fejezet lehet Bloodman-ra hajaz, ahogy írtátok. Én nem tudok ehhez most mit írni a mai címet is a maradék Spriggan tagokhoz kötöttem.
[img]http://www.kephost.com/images/2016/03/17/rsz_misfits_cover.png[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Utolsó (utolsó?) sprigganunk is előkerült Rahkeid akinek a nevét még józanul se tudom kiejteni.
Szakadok.
Amúgy már kábé mindent leírtatok előttem. Én csak két dolgot tennék hozzá: Levy meg Lisanna, mint szörnyeteg? Meg azt, hogy tetszett a jelenet, amikor Yuka a még mindig jégbe zárt Toby-t cipeli.
Kövi fejezet lehet Bloodman-ra hajaz, ahogy írtátok. Én nem tudok ehhez most mit írni a mai címet is a maradék Spriggan tagokhoz kötöttem.
Az én tippem a kövi fejezet címére, hogy Brandish elmegy tárgyalni Augusthoz Natsuval és Lucyval együtt de nem jön össze és megpróbálja mindhármukat megölni egy tűz alapú támadással amit Natsu elnyel és arra mondja, hogy legalább 5 napi kajának felel meg. Úgyis mindig mondja, hogy most, hogy ettem totál felpörögtem És akkor lenne kis energia pofozkodni.
Hm, nem volt rossz ez a rész.
És ja, szakadok, nem hiszem el, hogy az a spoiler kép Kagura meg Erza csókjáról komoly volt
Irene határozottan ígéretes, de a két segédje engem fáraszt, és irritál, olyan, mint Brandish segédje is volt, nyalizik és nem áll be a szája. De komolyan, nem tetszenek. A hat szörny kicsit túlzó Gondolom Lisanna és Levy elkaphatja a két kislányt...legalábbis remélem, hogy Elfmannak azért ennél komolyabb szerepe lesz, nem úgy, mint a Tartaros ellen. Tippre azt mondanám hogy Gajeel is kicsinál egyet, Elfman és Mira közösen egyet (ahogy a Tartarosnál is ez volt a felállás), Irene ellen viszont az ereje alapján (ami egyébként el kell ismerni, tényleg lenyűgöző...) esélytelenek kell legyenek. Jó kérdés, hogy ki fog ellene harcra kelni...kíváncsi vagyok, hogyan alakítja a történetet.
Azt sem tudom elképzelni, hogy Augustal eredményesek legyenek a tárgyalások...de ugye ott ott van Natsu, meg hát a többiek is a céhhez mennek.
(Gildartz?)
Mindegy, jó rész volt. Semmi extra, de jó felvezető rész volt.
Ugyanazt tudom mondani, mint a spoilert szobánál.
Átlagos,de epic.Mást nem tudok mondani. Végre megjelent az utolsó spriggan és jó volt látni bloodmant.
Dimarianak visszanyalt a fagyi.XD Remélem még harcolni fog.
Jon97 írta:
Tippre azt mondanám hogy Gajeel is kicsinál egyet, Elfman és Mira közösen egyet (ahogy a Tartarosnál is ez volt a felállás), Irene ellen viszont az ereje alapján (ami egyébként el kell ismerni, tényleg lenyűgöző...) esélytelenek kell legyenek. Jó kérdés, hogy ki fog ellene harcra kelni...kíváncsi vagyok, hogyan alakítja a történetet.
Bármennyire is örülnék ennek,de ez a kis csapat legyőzi 3spriggan tagot.Akkor nagy csalódás okozott az egész Sabertooth és a másik céh.Az lenne a legbölcsebb választás,ha az egész csapat elbukik.Így legalább lenne egy olyan frontvonal,amit a Fiora szövetség nem tudott megvédeni.
Másik pedig ez a 5fejezet visszaszámlálás.Miért van olyan érzésem,hogy Lissana megfog halni.
Olvastam róla erősítsétek meg ha így van de a Zonia hegy az az, ahol Gildarts is járt és megütközött Acno-val.Valószínűleg akkor Zeref is ott járt amikor összefutott vele.Készítsétek magatokat egy orbitális Love Story-ra Acno-val kapcsolatban xD Sárkány megölte a szerelmét ő meg tombol.Természetesen a White Angel nem más mint Anna
Ez a comment tetszett a legjobban.Ha Acnologia csatlakozik,akkor végre lenne egy 3frontos harc.Zoniára nagyon kíváncsi leszek.
Nem volt rossz rész, valóban volt egy olyan bevezető és felvezető hangulata. Kagura aranyos, többé nem is érdekel a Jerza Brandish végre egy szimpatikus kivétel az ellenségek csatlakoznak a Fairy Tail-hez közösségben. Lady Eileen-re nagyon kiváncsi vagyok, de Németh Lajos vagy Gaál Noémi istenként tisztelné őt Natsu meg egy állat, elöbb lő aztán még lő aztán még mindig lő és mikor már mindenki kidőlt, na akkor kérdez
A Lisanna-s dologgal kapcsolatban tudod lehet hogy beletenyereltél Dungeonlord. Natsu gyerekkora óta ismeri és elég nagy sok lenne neki ha meghalna, ennél már csak az lenne drámaibb ha Achno ölné meg
Igazán kezdőthetne már a valódi sárkánykirály ünnep, a színpadon Natsu, Achnológia,Zeref-el. Nem azért tetszik az előzenekar is, de nem ezért vettem a jegyet
Olvastam róla erősítsétek meg ha így van de a Zonia hegy az az, ahol Gildarts is járt és megütközött Acno-val.Valószínűleg akkor Zeref is ott járt amikor összefutott vele.
http://naruto-kun...ail/166/15 Tessék, itt egy megerősítés. Itt pedig egy Zeref-Acnologia: http://naruto-kun...ail/436/15 Bár azt nem tudom, hogy ez is Zonia vagy valami teljesen másik hely.
Szerintetek amúgy ki lehet a fehér meg a fekete angyal? És mikor mutatják már Mavist meg Canát?
Hm, ez szép találat, sosem jutott volna eszembe De Acnologia egy teljesen más helyen van ott szerintem, már csak a hely kinézetéből is ítélve.
Dungeon- Gajeel nem fog kikapni azok után, hogy Natsu meg a többiek győzelmeket aratnak. Sosem állított még kontrasztot a FT tagjai (főleg nem a riválisok) közé Mashima, most sem fog. De gondolom Stingék is felállnak, és besegítenek, hogy szépítsen a dolgon.
Viszont Irene-t nem fogják tudni legyőzni...legalábbis nem tudom elképzelni. Hogy majd ezt hogy oldják meg, az lesz a jó kérdés szerintem.
Jon, igazából én sem vagyok róla meggyőződve, hogy Zeref és Acnologia találkozóhelye Zonia. http://naruto-kun...ail/436/16 Itt a harmadik panel jobb szélén olyan, mintha virágok lennének, itt pedig http://naruto-kun...ail/436/15 a harmadik panelnél füves részek vannak és Zonia havas táj. (Vagy csak én nem tudom ezt a tájat havasnak látni? )
G3ri kedvenc teóriagyártó jútúbosának van ez a videója: https://www.youtu...kgKdH-lPmI , amiben a srác azt állítja, hogy Acnologia mindig Zonia hegyén volt, mert ő őrzi azt, amit a 100 éves küldetésben meg kell szerezni. És ha már 100 éves küldetés... Olvastam, hogy sokan Gildarts felbukkanását várják a hegy területére, merthogy az számára is fontos helység --> Gildarts vs. Eileen?
...de az is lehet, hogy túl sok összeesküvés-elméletet olvasok.