Múlthéten nem jelent meg fejezet, mert Aranyhét volt Japánban. Ezen a héten volt fejezet, de azt még csak angolul tudod elolvasni. A jövőhéten nem lesz fejezet, a következő fejezet majd csak 19-én fog megjelenni.
Ui: Shi megelőzött.
One Piece manga
Igen! És a másik ok amiért nem lesz a héten jump, az Oda egyik hozzátartozója. Szegény Odacchi-san nagymamája meghalt.
Szóval legyünk türelemel.
EGYÉBKÉNT! Tudtátok, hogy Hancock igazi neve Ox D. Hancock és nem Boa Hancock?
Az Ox Harangról esett le nekem
Luffy szüleiről egy saját elmélet:
Miért van olyan érzésem,hogy régen Luffy szülei tengerészek voltak. Lehet,hogy Garp ezért akart Luffyból tengerészt csinálni. A fia helyett az unokája legyen az új hős és nem csak azért,mert Dragon bűnöző lett.
Abban biztos vagyok,hogy Luffy anya nem él. Mert ha élne,akkor sok logikai bukfenc lenne.
Szerintem Luffy anya ismerte poneglyph,talán megtudta az igazságot a világról és a tengerészet sötét oldalát. Ezért az egyik gorosei tag megölte ,mielőtt azt a nyilvánosságra hozta volna. Max Dragonak sikerült elárulnia a titkot.Vagy egy részét.(Talán ezért kell Dragonnak Robin )Ezután Dragon kilépett a tengerészetből és megépítette a saját seregét. Így alakult meg a forradalmár sereg.
Amikor elsőnek találkoztak Luffy és Dragon.Akkor itt:www.youtube.com/w...1u5ndpb9Zk
Ha jól emlékszem,akkor Dragon aggódott Luffyért és egyszer találkozni akart vele.Így találkoztak loguetownnál.
Azóta csak figyeli Luffyt.Kuma incidens után Dragon segítséget kért Robintól.Így gondolom Robin és Dragon tartja a kapcsolatot,hogy jelentsen Luffyról.(+poneglyph)Titokban
Túlságosan nem akarok belemenni a részletekbe,de ilyesmit képzelek. Részletek majd később. De röviden ennyi.
(bocsi,kicsit javítva)
dungeonlord
Ne haragudj, de a szöveged felét nem értettem. Ragozás, helyes elválasztás vagy hasonló?
Bocsi, de tényleg összevissza van a szöveged.
Nagyjából értem amúgy mire gondolsz. Azt, hogy tengerészek nem tartom valószínűnek. Arra már kaptunk volna utalást Garptól vagy Sengokutól szerintem.
A másik, hogy Robin folyamatosan jelent Dragonnak, Luffyról és a Poneglyhekről? Nem mondom, nincs kizárva. Bár Luffy miatt sosem aggódott különösebben Dragon. Gondolom hisz benne, mivel a saját vére, de teljesen hagyja, hogy a saját útját járja. A Poneglyhekről meg nem teljesen értem miért kéne jelentenie? Dragon végső célja szerintem úgyis a Világkormány megbuktatása. Ráadásul a te elméleted szerint Dragon tud az Elveszett Évszázadról. Akkor viszont nincs szüksége a Poneglyhekre hiszen tudja mi van rajtuk.
Elnézést,egy kicsit javítottam.Fáradt voltam.-.-
Nagyjából értem amúgy mire gondolsz. Azt, hogy tengerészek nem tartom valószínűnek. Arra már kaptunk volna utalást Garptól vagy Sengokutól szerintem.
A másik, hogy Robin folyamatosan jelent Dragonnak, Luffyról és a Poneglyhekről? Nem mondom, nincs kizárva. Bár Luffy miatt sosem aggódott különösebben Dragon.Gondolom hisz benne, mivel a saját vére, de teljesen hagyja, hogy a saját útját járja.
A Poneglyhekről meg nem teljesen értem miért kéne jelentenie? Dragon végső célja szerintem úgyis a Világkormány megbuktatása.
Ráadásul a te elméleted szerint Dragon tud az Elveszett Évszázadról. Akkor viszont nincs szüksége a Poneglyhekre hiszen tudja mi van rajtuk
Nem tudom elképzelni, hogy Robin jelentsen Dragonnak Luffy tudta nélkül, a háta mögött, ez teljességgel ki van csukva. Ha Dragon tengerész lett volna, akkor arra minimum lett volna valami utalás Garp és Sengoku beszélgetéseiben, nyilván nem hivatalos adatokra gondolok, de személyes beszélgetésekben kellett volna lennie, főleg, amilyen alapos Oda.
De amiért elsősorban írtam, az az, hogy a teóriáknak van már saját topicja, oda sokkal jobban illene ez, szerintem.
Jon97 írta:
De amiért elsősorban írtam, az az, hogy a teóriáknak van már saját topicja, oda sokkal jobban illene ez, szerintem.
Ugrás a fórumra: |