maga az anime tetszik ahogy meg mutatja hogy nem minden hős alkamas mindenre és okoz néhány meg lepetést is
Boku no Hero Academia anime (Tilos a spoiler!)
Kijött az 5. rész:
Hát, Eraserhead hangját még nekem majd szokni kell. Azt hittem, hogy kicsit rikítósabbra grimmjow-sabbra veszi Junichi Suwabe, de nem, full Archer-t nyomott neki, ami nekem így elsőre egy picit fura, mert én elég másnak képzeltem a karakter hangját, de legalább is egy pár fokkal vékonyabbnak.
A másik aki fura lesz a Mineta... Elég lányos, nyávogós hangot kapott.
Összességében viszont abszolút elégedett vagyok megintcsak a résszel, különösen, mivel végre megjelent benne talán a kedvenc karakterem a sztoriban.
Ezzel a tempóval viszont gyakorlatilag 100%, hogy az Universal studios arc-nál nem fog tovább menni az anime.
tyber16 írta:
Egyébként ha ilyen ráérősen haladnak az animével akkor miért szezonos ? Ezzel a tempóval simán haladhatnának rendesen nem ? Vagy ha nem is akkor olyan 25 részesre is megcsinálhatnák.
Igen én így vagyok vele én is, hogy végre újra kaptunk egy igazi minőségi adaptálást, csak azért furcsálltam mert a manga most van a 88. fejezetnél, és ha az anime részenként alig 2 vagy másfél fejezetet dolgoz fel akkor szerintem kijönne még a 25 rész is. De ha tényleg tudatosan van a 12 rész, mert ennyire a minőségre mennek akkor legyen, elfogadom. Bones-ba nem csalódtam még, ráadásul ez az anime nekem már a Full Metal Alchemist Brotherhood szintjén van minőségben.
Kicsit aggódtam, hogy ennél a résztnél rohanni fognak, hogy eljussanak a bunyóig, de megintcsak nem kellett csalódnom és egy lényegében tökéletes részt kaptunk. Még kicsit ki is egészítették a mangát a maradék tesiórával a labdadobás után, amiért hatalmasz plusz pont.
A másik dolog, hogy a mngában nem tudtam mit gondoljak Deku rucijáról, de így az animében, szinekkel meg hanggal meg minden egész klassz lett.
A legtöbb új karakternek is jutott már legalább 1-1 sor szöveg és igazából mindenkinek a hangjával teljesen meg vagyok elégedve, egyedül valahogy Eraserhead, akivel nehezen békülök, mert az övét azért jóval magsabbnak gondoltam. Különösen szerintem Momo hangja lett nagyon jó választás, ha valakit ki kéne emelnem.
Mindent összevetve, egy újabb lénbyegében tökéletes rész. Studio Bones, imádlak titeket.
Lad írta:
Egy probléma volt a mai résszel: az, hogy így félbe maradt az egyik általam várt harc.
Exkirion írta:
De legalább ott, ahol a mangafejezet is bfejeződött, ha jól emlékszem. ^^
Én mondjuk kifejezetten örülök, hogy nem rohannak vele.
Szintén egy óriási rész! Ennek nagyon örülök hogy Deku a kis noteszából merít. Várom már azt a részt amikor 'Kacchan' elismeri végre a mi szuperhősünket A végkimenetelre nagyon kíváncsi vagyok Nevekkel még hadilábon állok, de nagyon egyértelműsíteni akarják Deku és a gravitációs lány jövőbeli kapcsolatát Ilyen animénél tényleg talán nem kéne a mangáját nézzem a jövőben. Ez így tökéletes!
Oliver írta:
Várom már azt a részt amikor 'Kacchan' elismeri végre a mi szuperhősünket
Oliver írta:
...nagyon egyértelműsíteni akarják Deku és a gravitációs lány jövőbeli kapcsolatát
Ugrás a fórumra: |