Valószínűleg Luffy érdeke volt, hogy ne tudják kik a szülei. Láthatod Acenél mivel járt. Szóval valszeg Luffy érdekében hagyták Garpnál.
One Piece manga
jasek89 már Oda válaszolt egy ilyen kérdésre hogy ki Luffy anyja
http://naruto-kun...ece/593/13
Ha jól olvastam az infot Dragon mögött lévő szeműveges csaj XD
Kövezetek meg ha ez nem igaz.
Igazából még egyáltalán nincs kőbe vésve, hogy ő az. Oda azt mondta, hogy 440-593 fejezetek között láthattuk. Micsoda véletlen pont benne van ez a nő a 440 és 593 fejezetek közül mindkettőben, azonban ettől függetlenül én nem gondolom, hogy ő Luffy anyja. Túl egyszerű lenne és nem gondolom, hogy Oda ilyen amatőr lenne, hogy egy ilyen fontos információt így lelőne. Azonban még lehet, hogy nektek lesz igazatok, ez csak az én véleményem volt, aztán majd kiderül.
Miért kellene, hogy fontos legyen Luffy anyja? Sanji családja is csak azért jelentős, mert most ők formálják az adott történetszálat. A nagy családegyesítést is csak úgy képzelem, hogy Dragon mellékesen közli, hogy "ő az anyád, am nem vagyunk együtt, csak véletlen jöttél össze egy részeg éjszakán", mire Luffy "ok". Nem kell mindig családi dráma.
Családi dráma mindenképp lesz belőle. Mivel, ha nem valami nagy kutya és nem forradalmár, akkor alkoholista esetleg drogos, mert elhagyta a fiát.
Akárhogy is lesz mindenképp elég drámainak ígérkezik, de valóban nem kell 5 csillagos sztárnak lennie. Egy mezei forradalmárnak gondolom én is.
Hiei írta:
Családi dráma mindenképp lesz belőle. Mivel, ha nem valami nagy kutya és nem forradalmár, akkor alkoholista esetleg drogos, mert elhagyta a fiát.
Akárhogy is lesz mindenképp elég drámainak ígérkezik, de valóban nem kell 5 csillagos sztárnak lennie. Egy mezei forradalmárnak gondolom én is.
zuko múltja épp elég szomorú és nem hinném hogy hasonlítana rá mivel elég egyedi háttértörténete volt. Sanjinak elvileg nincs nővére, Zuko konfliktusainak fele Azulából származott. Én sztem inkább vmi olyan lesz minta hunter x hunterben a zoldyckok, és sanji lényegében a one pieces killua lesz.
Germa66 írta:
zuko múltja épp elég szomorú és nem hinném hogy hasonlítana rá mivel elég egyedi háttértörténete volt. Sanjinak elvileg nincs nővére, Zuko konfliktusainak fele Azulából származott. Én sztem inkább vmi olyan lesz minta hunter x hunterben a zoldyckok, és sanji lényegében a one pieces killua lesz.
Szerintem páran eléggé félreértettétek, hogy mit akartam mondani. Azzal, hogy azt mondtam, hogy ilyen fontos információt nem így kell lelőni, azzal egyáltalán nem azt akartam mondani, hogy Luffy anyja valami nagyon fontos valaki volt akiről még eddig nem tudtunk. Én se akarom, hogy az legyen beadva, hogy valami nagy sztár volt, de ettől még nem úgy kellene felfedni a főszereplő anyját, hogy "Hát egyébként olvasd el x y fejezetet ott van". Szóval én is remélem, hogy nem lesz belemagyarázva semmi se Luffy anyjával kapcsolatban, csak ha tényleg az a nő lesz az, aki abban a két fejezetben szerepel, akkor eléggé lehangoló, hogy ilyen egyszerűen lelőtte ki is volt az..
Egyébként én Ivankovval csak poénkodtam. Nehogy ezt valaki komolyan vegye már.
Hát az nekem sem tetszene, ha így lőné le ezt a poént, még ha nem is kíván neki Oda nagy szerepet adni. Meg, ha tényleg az a nő akkor fura. Én mindig is úgy képzeltem el Luffy anyját, mint Aceét, hogy tök szép meg minden. Meg szerintem Luffy a kinézetét tőle örökölhette, mert az apja vonásaiból nincs olyan sok rajta.
sziasztok az lenne a kérdésem hogy a manga kiadást át tették másik időpontra? ,mert én egy angol oldalon szoktam olvasni és mindig csütörtökön délután kint van vagy picit késik és este de a múlt héten és ezen a héten se jött meg múlt heti például most kedden előre is köszi
Itt több dolog is közrejátszik. Az gondolom ismert, hogy ami fejezeteket csütörtökönként ki szoktak adni, az a Jumpban csak következő hét hétfőjén jelenik meg.
A héten Arany hét van japánban, így hétfőn értelem szerűen nem volt megjelenés. Ezt kaptuk volna meg menetrendszerűen múlt hét csütörtökön. Ami elmaradt. Most amit megkaptunk kedden, az tegnap jött volna ki, a jövő hétfői fejezet. De az ünnepek miatt csak a megjelenés maradt el a rajz már kész volt. Ezért szivárgott ki hamarabb mint a megszokott.
Jövő hét után, azaz 16án viszont Oda szabadsága miatt nem lesz fejezet, ezért nem fogunk kapni a jövő héten fejezetet.
Jelenleg a következő fejezet időpontjára a legvárhatóbb megjelenési dátum az 19-e (ugye a 23-ai Jump magazin fejezete).
Remélem sikerült érthetően fogalmaznom.
Ugrás a fórumra: |